Fredaaaag, wihoo

Gick en mucho lätt dag i skolan och begav mig direkt mot körskolan. Gjorde några teoriprov och klarade alla med god marginal. Det måste nog vara för han killen där inne, haha. Jag var ensam och de hade egentligen stängt men han höll det öppet för mig och hade en gratis egen liten teorilektion. as bra var det, lärde mig massor. Sen är det ett stort plus för hans humor. Varje gång han målade något på tavlan och jag svarade fel så sa han argt att jag inte lärt mig trafikreglerna (för att jag inte kunde 1 exempel!) haha. Jag måste nog ha någon som pushar på mig image142lite.. som vågar ta i lite ;) haha. Men lyckades gjorde jag tillslut iallafall!

Ikväll är det partyy time. Förvånade? Nej, inte jag heller. Finns nog en anledning till att jag kallas både för busunge och partypingla. But I like it. En bra kombination enligt mig. Sen en liten släng av kärlek och romantik så har ni mig fullständigt. Ikväll är det iallafall underbar och jag ska skaka rumpa med sandra och sofia från södertälje. Har bestämt träff med ett par snyggingar där inne också. Känner på mig att det kommer bli perfa.

Hoppas på dig, you know ;) 

Helgen i all ära.

Fredag
Provade min balklänning. Hon som syr den är grymt duktig och jag är jättenöjd :) jag och mamma mötte upp sandra och anne och begav oss mot ullared. Spenderade eftermiddagen inne på gekås och fick med mig lite smått och gott hem. Alltid lika kul! Kvällen spenderades med middag hos oss med sandra och anne. Kollade på lets dance, spelade tv-spel, vanligt spel och hade riktigt kul, haha.



1. sandra, påväg till ullared
2. Haha sandra tycker om den lille snubben inne på ica maxi.
3, 4, 5. Spelade "veckans värsta" Haha as roligt spel. Det är pappa och sandra som utsätts här..
6. Jag visar hur jag somnade en gång.. ja, jag är speciell haha. Det är därför du gillar mig.
7. Jag äger på tv-spel. Speciellt basket och james bond. Mitt rosa ps2 är bäst.

Lördag
Uppe med tuppen och åt frukost på hotell scandic i stan. Hotellfrukost i mitt hjärta, gud vad gott det är. Något man måste unna sig lite då och då. Gick lite på stan och handlade inför kvällen. Middag och förfest hemma hos sandra med de grymaste tjejerna. Det är nog den bästa förfesten jag har varit på någonsin, haha herregud.. den var galen men så jäkla bra! Fick skjuts av Tobbe in till stan och sen var det bm som gällde. Vi tog med sanning och konsekvens korten in på bm och körde vidare där. Människorna runt omkring oss fick vara våra offer ;) Utdrag från sandras blogg: "Linn fick luftjucka och imitera de på tv. (kan lova er att det var en riktig show) Melody fick mima och dansa till en låt i soffan och slicka en kille i nacken inne på bm. Sofia strippade (Måste tillägga att hon var en naturbegåvning eller så är det så som man brukar säga, övning ger färdighet. Haha) Hon fick även dricka cider ur Linns navel. Linn målade läppstift med slutna ögon på mig. Och min mage blev väldigt fint utsmyckad med vackra ord. Sofia fick även spanka en avklädd Melody. Ja, det var galet! Och vissa detaljer bör kanske utelämnas, ha!" Mycket bra beskrivet! Dock hade amelie lite tur med korten! Sen skjuts av Tobbe hem igen, danke so mucho! Som ni kanske förstår, en mycket bra kväll! haha






1. Hotellfrukost på scandid
2,3,4. Förferre hos sandra
5. Melody dansaaar
6,7,8. Jag dansar efter dansarna på tvn.. vilken show
9. Fia är snyggisch
10. Luftjuckning pågår?
11, 12. Lil sis och big sis
13, 14. Hmmmm. haha
15, 16, 17. Gruppbilder. Melody, jag, sandra, fia och amelie :)

Söndag
Haha, söndagen kan man bara skratta åt. Från att vara en "dagen efter tråkdag" så begav jag och fia oss in till stan för att hyra en film. Kom ut från videomix med två. Sen gick inte bussen förens efter 40 min så jag sa att vi kunde vänta inne på bion. Haha helt plötsligt, utan att betala någonting, sitter vi inne i en salong med massa småbarn. Haha, vi tittar på varandra, skrattar och undrar vilken film vi skulle se. Var tillochmed nära att fråga popcorn tjejen brevid mig men hur dum verkar man inte om man sitter i en biosalong och inte ens vet vilken film man ska gå på? haha lite genomskinligt. Så vi väntade spänt och till vår glädje såg vi 3 små ekorrar på duken.. det var Alvin & gänget. Haha, fyfan vad bra den var! Som jag och fia skrattade. Sedan när filmen var slut gick vi ut ur salongen som om ingenting. Då såg jag till min förskräckelse att bussen inte gick förens 40 min igen.. vi tänkte ta en till bio men bestämde oss för att köpa lite godis och vänta inne på hemköp istället. Tyvärr kan jag inte avslöja vår grymt bra teknik men en sak är säker.., jag tänker aldrig betala för att se på bio igen iallafall :p haha, we do our thing! Det är nog en meningen med att vi kallas för busungarna på klippvägen? Vi kom hem och kollade på båda filmerna och somnade inte förens vid 2. Fan vilken bra söndag det blev :D

image140

Linn Strand #23

image111

Lyssnar
stel & fastspänd
& när paniken bryter ut
ler du svagt
och viskar till mig
Du är värd att dö för
Men mot gummi, glas & metall
betyder ett mirakel inget alls...

Du är som jag

Och du är som jag när du dansar
Har aldrig träffat nån som du
Du är som jag när vi dansar
Musik non stop till slut

KENT

Kent konsert igår i Halmstad. Jag var där, såklart. Finns inga bra ord.. det var grymt! Texterna är helt enkelt bäst och jag är riktigt glad över att jag la undan lite pengar till den här konserten. Värt vart enda öre :)
Sandra är också en pärla som ville förgylla min kväll med hennes sällskap, sångröst och skratt!
Bilder från den bästa dagen och kvällen på länge:



1. Snyggo-sandra inne på HM
2. Provrum..... bus
3, 4, 5. KENT

Måndag

Första dagen på lovet och jag var uppe med tuppen. Redan vid 10 stack jag upp och begav mig in till stan för att köra ett härligt träningspass. Känner redan hur träningsvärken i rumpan börjar komma, mm skönt!
Fick även precis reda på att lilla jag kommer stå i receptionen och baren i sommar, vilket jobb! Passar mig utmärkt :)

Imorgon ska jag göra halkan, är lite nervis men kommer nog gå super. Sen har jag massor av saker inplanerade under lovet. Kan livet bli mycket bättre än såhär? Solen skiner, lov, snart min födelsedag, jag har fått jobb och snart körkort. Ah, och får inte glömma att säga att simple plan är gryma!

Lördag, mys och fest.

Mysig lördag med melodifestivalen, jacuzzi badande och förfest hemma hos anton i vilshärad. Blev upphämtad av mark runt 7 och hämtade upp de andra små krypen och åkte till anton. Blev attackerad av hans 6 skitsöta hundar! Var nära på att sno den minsta lilla tjejen med mig hem, blev helt kär. Vi tittade på meldoifestivalen (som för övrigt sög för sverige inte kan bidra med en enda bra låt) och sen hoppade vi i jacuzzin och badade. Riktigt härligt var det, jättevarmt runt hela kroppen, bara huvudet som var kallt av kylan utomhus. Meee like.
Vi förfestade lite och spelade lite spel och åkte sedan in till stan. Proppat med folk, skoj skoj. Tog shot och drink inne på asians och sedan var det dansss som gällde.

image103

 

1. Anlänt hos anton.
2. Mark spelar kvällens roligaste spel.
3. Jag, mark och anton i jacuzzin.
4. jag, mark och anton. haha vet inte riktigt vad mark gör dock?
5. sandra och jag



Mycket rolig kväll. Träffade ju empa ute och fick med morgan upp på dansgolvet, så då kan det inte bli fel! :) Förresten, emelie blomqvist har faktiskt skapat en egen modeblogg! Den tycker jag att alla ska gå in på och ta del av. Kommentera gärna, det gillar hon. Hon visar upp det senaste modet och ger en grymt bra tips om t.ex. raggning m.m. Har nog aldrig sett en bättre modeblogg någonsin, så mina vänner.. gå in här om ni vill se något enastående och unikt, mliblomqvist.blogg.se


Leighton

"I´m not a stop along the way, I´m a destination."


middag + studentfest

Nu är det lov! Äntligen. Firade in lovet riktigt bra med middag hemma hos amelie. Hon bjöd på väldigt god mat och trevligt sällskap! Tack sötnos för en toppen kväll :)

I onsdags var det även studentfest. När jag öppnade ett mail från nöjet imorse så står det typ "bilderna från festen uppe nu....." och så när hela mailet laddat klart och visas, så tror ni inte att jag ser mig själv där? haha, vilken chock! Av alla bilder som togs under kvällen.. ..så var vi med på 1 (!) och den skulle de såklart välja att ta med som visningsbild/reklambild i mailen som skickas ut till alla studenter i hela halmstad. Haha, lite komiskt. Dock la jag en riktig pose, men sånt får man bjuda på. Tänkte faktiskt bjuda på den ännu en gång och lägga upp den här på bloggen..

Emelie, jag, Amelie och Rickard

image96

alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag. Just nu känner jag bara att det skulle vara mysigt att få spendera den tillsammans med någon. En pojke som har planerat upp hela dagen med middag, en bra film och överraskningar. Finns det någon sådan där ute? Det finns nog ingen annan tjej som gillar överraskningar mer än jag gör. Det är då man älskar personen ännu mer och känner sig uppskattad. Jag vill haaa, ikväll! Kom igen killar, visa vad ni går för!

Annars blir det nog bio med de bästa, det är också mysigt :) national treasure?

Studio 54

Studentfesten igår blev riktigt lyckad. Förfest hemma hos henke med a lot of people. Inne på moon blev det sen dans, dans och åter dans. Träffade många goa lulliga vänner, haha. Söta ni var allihopa. Vilken discostämning, bra musik och, som sagt, trevligt folk. Meee like!

Tyvärr har jag inga bilder för jag glömde ta kort, hade inte tid till det :p Men vilka snygga kläder och mycket paljetter, glitter och stora fluff till hår såg man överallt i hela lokalen. Haha.

Taxi hem, somnade vid cirkus 4 och upp och hoppa vid 8 sedan på morgonen. Mhhh, låter lockande va? Haha, jag skulle ha en redovisning i religion också. Folket på bussen kollade på mig som om jag vore en utomjording, med mitt våffliga hår och gårdagens smink haha. Som det kan bli.. :) 

Party timeee!

Ikväll är det studentfest! Studio 54 på moon. ska bli grymt skooooj :)
Det blir förferre hemma hos henrik med massor av folk. Mina två blondisar ska självklart vara med, emelie och josephine :) Paljettklänning, våfflat hår och snygga rosettpumps. Insåg att de andra pumpsen var lite för små så jag och pappa åkte iväg och övningskörde in mot centrum för att köpa ett par nya, dock kom jag hem med 3 par istället :D Haha, jag kunde inte bestämma mig som vanligt så tillslut sa pappa att jag fick allihopa.. Outfit bild kommer later.

Nu ska jag göra mig iordning och få i mig lite mat. Seees ikväll brudar!
Och förresten, det kan inte gå sönder nu. Det kan inte förstöras. För jag har lärt mig av mina misstag haha.

I am not afraid to keep on living
I am not afraid to rock this world alone

Tonight I`m gonna rock!

Ja tack.

Den här klänningen kommer att hänga i min garderob, snarast!
Från asos.

image94

Mitt tal i svenska C (Kärlekstema) Kärleken till livet.

Leonardo Da Vinci sa en gång,
"Den som inte värdesätter liv, förtjänar det inte."

Och jag håller med honom. Det gäller att skaffa sig en instinkt om att det är nu det gäller, att man ska ta vara på varje liten sekund och minut av livet som går. Trots nedgångar och sorg måste man kämpa, ta sig ur de svåra situationerna och lära sig att finna lyckan i alla de stunder och moment man stöter på under vägen. Livet ligger i våra händer och det är nu livet börjar och det är nu vi ska leva det. Efter några år, med många minnen och upplevelser i bagaget så ska vi kunna se tillbaka på vårt liv med glädje och ett leende på läpparna, men även då är det viktigt att vi fortsätter blicka framåt med en livskraft och hunger av att få upptäcka mer. Livet tar inte slut förens hjärtat slutar att slå, därför är det så viktigt att du värdesätter ditt liv eftersom att det är bara du som kan leva det. Lek inte med det utan ta det på allvar. För om ni tänker efter så är livet det mest värdefulla vi har här på jorden. För om det inte finns liv, finns inte heller vi. Tack.

av: Linn Strand, 8/2 - 2008


Helgen.

En liten resumé av helgen kommer här..

Torsdag
Har redan skrivit om torsdagen så lägger endast upp några bilder.



1 & 2. Påväg in till skolan
3. Dans 3:ornas slutproduktion
4, 5 & 6. Dans och galenskaper i klassrumet.
7 & 8. Bowling på rejmes.

Fredag
Åkte till skolan och höll ett tal om kärlek till livet. (kanske lägger upp det senare) Efter det jobbade jag på Twinnies i stan. Riktigt kul, stod i kassan, hjälpte kunder och packade upp lite nya kläder som hade kommit. Ett jobb som passar mig :) Sedan fick jag skynda mig hemåt, städade och stans snyggaste brudar kom. Vi lagade mat, snackade, hade lite förfest och sjöng singstar. Grymt kul. Sedan bar det av mot centrum. Dock så följde inte alla med av olika anledningar.. så från att vara 9 tjejer så blev det tillslut bara jag och sandra kvar i stan. Haha hur kunde det bli så? Men kvällen förstördes inte för det, jag och sandra hade riktigt kul i stan. Vi var runt överallt tror jag och skakade rumpa som aldrig förr. Träffade allt möjligt folk, så annorlunda folk man träffar när man ute på fredagen istället för lördagen, positivt menat! Vi träffade vår kära spetan, bill & bull och nr 2 :)



1. Sandra är söt i skolan
2. Jobb på Twinnies.
3. Sandra och Linn, party party
4. Sofia och Linn, party party

Lördag
Vaknade upp, solen sken (!), åkte in till stan med sandra och åt kina mat och strosade runt i det härliga vädret. What a wonderful day. Köpte ett par örhängen och provade min tur på några lotter. Dock var det inte min dag.. Övningskörde, handlade mat och tittade på melodifestivalen och titanic med pappsen. Under titanic kom även sandra och höll oss sällskap. När pappa slocknade satt jag och sandra kvar uppe. Fick några roliga och tokiga förslag från olika håll men vi bestämde oss för att stanna hemma och ta det lugnt efter gårdagens festande. Sandra var trött och slocknade vid 3 redan så jag höll mig sysselsatt vid datorn och i telefonen. En mysig dag & kväll :)



1. Morgonfotografi
2 & 3. Äter kina mat inne på Asian. Fick lite flashbacks sedan gårdagen, haha.
4. Mys i soffan med pappa och sandra.
5. Björn Gustafsson, snacka om att killen ägde hela melodifestivalen! Så grym!

Händelserik helg. Fick inte med allting heller, men man kan ju inte avslöja allt? hihi.
Någon som orkade läsa allt?
"Bill & bull i våra hjärtan"

"Dagens outfit" oskulden borta

image72
Tänkte göra min första "dagens outfit" idag. Har jag också hamnat i träsket nu? Nedå, var inte oroliga. Det är bara för att jag har umgåts så mycket med sandra ;)

Har haft en underbar dag idag, den har varit sjukt rolig och helt enkelt bäst. Vaknade upp hos sandra imorse, gjorde oss iordning och begav oss in mot skolan. Vi hade världens slappaste studiedag idag med dans och bowling. Mycket skoj, speciellt eftersom att jag äger alla på bowling ;) mohaha.

Men det roligaste av allt är nog att vi har dokumenterat HELA dagen med bilder och massvis med filmer. De är sjuka men grymt underhållande, haha. Jag lovar att jag ska bjussa på en video snarast. Men det är på egen risk att titta på den!

Snyggingarnas outfitar består idag av:


Sandra
♥ Bas linne, H&M
♥Jeans, fornarina
♥ Gammalt skärp
♥Stövlar, skopunkten

Linn
♥ Mönstrad tröja, Vila
♥Shorts, Top Shop
♥ Leggins, Gina tricot
♥ Stövlar, sixtyseven

Imorgon ska jag hålla tal om livet under en middag i skolan, jobba och sen kommer massa snygga brudar hem till mig för att laga mat och förfesta innan utgång. Don´t you just love life?

I love my sis, always and forever.
image74

always..

Inatt har jag inte sovit hemma.. jag vet jag är busig. Jag har varit singel i 6 månader och jag sover redan över hos en annan. Men kan inte hjälpa det, denna personen är något speciellt och unikt. Har aldrig känt såhär starkt för någon av det könet innan. Jag kom dit vid 9 tiden och vi pratade, kollade på min favoritserie (efter oth såklart) desperate housewives och sedan kröp vi ned för att sova. Hur mysigt kan det inte bli? Det här är inte första gången heller som vi har sovit i samma säng. Alltid en ny upplevelse varje gång, speciellt med utrymmet i sängen eftersom denna person har en tendens att ta stor plats. Men det tycker jag är ganska gulligt iofs. Sedan på morgonen så kryper du försiktigt över mig för att jag inte ska vakna. Efter 30 min går jag själv upp och möter en trött snygging i morgonrock i soffan. Jag sminkar mig och gör allt som tjejer gör på morgonen, kommer ut och du har gjort frukost och allting. Hur bra kan man vara? Varför har jag inte gjort det här tidigare i mitt liv?
Vi gick tillsammans till bussen och lyssnade på musik. Jag får välja låt, såklart :)
För övrigt så känns det ibland som om 2 har blivit 1, vi avslutar varandras meningar och kan lista ut vad den andra tänker och känner. Du är helt enkelt bäst, sandra hemberg. och jag kan inte förstå hur någon kan lämna dig.
haha, det var inte den personen ni trodde va?


en helg för sig

Har aldrig tid till bloggen. Hittar på så mycket sjuka saker hela tiden som jag skulle vilja skriva om, men jaa som sagt när det ena slutar så börjar det andra.

Bion i fredags var mysig, inte mer. Trevligt sällskap och god mat :) en helt perfekt fredag.. ..tills vi skulle hem. haha. Jag och sandra fastnade i stan och kände inte för att vänta på bussen i tre kvart, inte heller på min syster som var hos jonas. Därför tog vi 30an till Karlstorp och fick för oss att gå hem till frösakull.. .. i stormen och regnet.. ..i bara klänning, stövlar och tunn jacka. Måste jag säga mer? När vi hoppade av bussen i regnet och såg den köra iväg så ångrade vi oss något rejält, vi ringde alla vi kände med körkort men ingen kunde hämta oss. Det verkade som om det var en supar-fredag. Så istället för att tjura så tog vi tag i en varsin vandringspinne och började vandra längs landsvägen. Smarta som vi är tog vi vägen genom möllegård och skogen där det var kolsvart.. och vem som helst hade kunnat hoppa på oss. Men jag lovade sandra att beskydda henne om det kom någon full man! haha. Hur som helst var det faktiskt grymt kul och som vi såg ut när vi kom hem! Folk kollade på oss som om vi precis hade varit med om en orkan... dygnblöta, sminket utkladdat och håret åt alla håll.. i finkläder.

   

1. Mys hos sandra innan bion med godis och desperate housewives.
2. Två systrar. a & f
3. En Linn väntandes på bussen. som hade satt på sig betydligt varmare kläder om hon visste vad som väntade henne.

Sen igår var det ett stoort födelsedagspartaj på fina laxen i vallås. Lone och christoffer har fyllt år och det skulle firas :) med "middag" först hemma hos sandra med fia och amelie tillsammans med kortlek och dricka. Elegant klädsel skulle det också vara så då fick min röda klänning åka på. Träffade massor med roliga människor under kvällen. tack tjejer, måste göras om snart :) fia, nyår ska fortfarande planeras in! haha

 Lördagens outfit.

Keep the good work going

Dagen igår kändes som att den var evigheters evigheters lång. Hann med allt jag brukar hinna med på en vecka, haha. Rolig dag. Sovmorgon, skola, lunchade med mamma, syster och mormor på restaurang Plaka, övningskörde som för övrigt gick skit bra! Min lärare och jag bokade upp allting nu för att han tyckte att jag var redo :) Sjukt snabbt jag har lärt mig.. haha känns väldigt kul. Sedan träffade jag sandra på kvällen och en annan filur som var bra att jag fick prata med. Så nu är jag redo att ta det nya året med storm. Äntligen! :)

Idag var jag ledig = shoppingrunda, Träffade sandra och fia i stan och köpte det nödvändigaste inför det stora partyt imorgon. Längtar, känner på mig att det kommer bli en oförglömlig kväll :) Tillsammans med mina brudar är det svårt att misslyckas!

Nu måste jag och sandra springa till bussen för vi ska på bio. Försoning. Amelie ska också med, men henne möter vi i staden staden. Hoppas ni alla får en trevlig fredag, för det ska jag ha! :) PUSS