Seegis

Jag vet att jag är sjukt seg, har varit i Uddevalla över helgen och har inte haft någon tid till bloggen alls om man säger så :) Har haft det jättemysigt uppe hos Jesper. Jag ägde honom i bowling, jag ägde honom i biljard och jag ägde honom i skjutspel. Tror ni han var glad? En sådan söt liten dålig förlorare. Men han lever fortfarande på glädjen över att han faktiskt slog mig ganska hårt i airhockey. Och den glädjen bjuder jag på! ;)

Har även varit och tittat på när han dömde hockey, vi har gjort våfflor och haft en riktig myskväll på söndagen :)
Underbart säger jag!

Förresten, det där med min nya kärlek i förra inlägget så har jag ju fortfarande inte publiserat bilden.. icke bra! Men ska lägga in den från min mobil ikväll när jag har sladden i närheten så ska ni få se något som man bara dör för när man ser!

För övrigt är det kvällsjobb denna veckan, skönt att slippa gå upp 5 varje morgon. Såg precis att jag och Emelie bestämt att vi skulle träna tillsammans idag men vi får la se hur det blir med det! Imorgon blir det stan med Julia och Amigo, som jag ska passa igen! Yeeey :) På torsdag funderar jag på att träna och sen unna mig en riktigt skön massage som jag fick av jesper i julklapp. Hade inte varit helt fel just nu. Sedan på fredag bär det förmodligen av upp mot uddevalla igen efter jobbet för att fira alla hjärtans dag på lördagen :) Min favoritdag på heeela året!

Jag tror inte min söta pojkvän läser min blogg så är det någon som har något bra förslag på något att köpa? Jag tror jag redan vet vad jag ska köpa till 99% men aaa, är inte helt 100 än! :)

Nu ska jag laga mat och ringa Evelyn och planera vår Stockholmsvistelse! Åhhh längtar. Kanske om jag har tur så blir det göteborg också på söndag? Saknar dig!

Helt random liksom

Precis hemkommen från jobbet, har haft en lika rolig dag idag precis som alla de andra dagarna! :)
Jobbade över lite extra idag så att jag kan sluta lite tidigare imorgon, ska med ett tåg vid 10 till Uddevalla. Som ni förstår ska jag alltså spendera helgen där :) Dock missar jag massa skoj här hemma som fest med Bergenholtzan, som var riktigt länge sen.. missar även en galen kväll på b&b med melodifestivalen som förfest på storbildsskärm. Attans bananer! Men äh, får inte tänka så. Kommer ju ha det hur mysigt som helst i Uddevalla, som man gärna offrar lite utekvällar för :)

Annars idag så ska jag strax in till stan och hämta ut min tågbiljett, sen en sväng inom ica maxi och sedan ska jag och Fia spela badminton. Som är så sjukt kul! Och vilken tävling det blir när vi kör, haha ingen av oss ger sig i första taget :p Fia, kommer du ihåg den gången vi spöade "stormästaren Erik Nillson"? Haha ;) Det var tider det.

Nu ska jag äta lite lunch var det tänkt. Och det blir nog inte gifflar som julia precis messade mig att hon skulle äta, haha. Blir nog något åt det lite nyttigare hållet sötnos ;) För övrigt har jag faktiskt börjat äta GI-mat enligt den metoden. Eller från början var det mamma och pappa som käkade det, men sedan hoppade jag också på så man slipper lagga dubbla måltider m.m. Och jag måste säga att det är riktigt riktigt gott! Avokadoröror hit och dit, fisk och mycket grönsaker. Mummmss. Känner mig mycket piggare och mindre hungrig :) Plus att jag känner mig oerhört duktig! :)
Nu är det bara träningen också Emelie som ska bli mer regelbunden :p haha

Lägger upp en bild ikväll på min nya kärlek. Missa inte det! ciaao


Baaaou waaouw

Helgen har verkligen varit super!
Underbar på fredagen var så sjukt kul, shit vad vi dansade. Var länge sedan vi släppte loss så mycket. Och dansa är den bästa rehabiliteringen någonsin för vilket problem man än har. Jag verkligen älskar det. Och jag älskar mina flickor!

Resten av helgen har jag varit på bröllopsmässan i Malmö som jag skrivit om tidigare och jobbat för Bröllopsmagasinet. Och jag har nog aldrig haft en sån rolig helg i hela mitt liv tror jag. Det var verkligen skitkul! Trivdes som fisken i vattnet och ville inte åka hem sen på söndagen. På lördagen var jag framme vid 9 ungefär på morgonen, drack lite kaffe och träffade Milene och Anna som jag skulle jobba med. Två supergoa tjejer! Mässan började 11 så vi var där en timme innan och ställde iordning det som var kvar att fixa i montern. Sedan började folket komma och vi tävlade, sålde magasin och fick dom att skriva in sig på Bröllopsmagasinets hemsida. Mässan slutade vid 6 och då serverades det bubbel för alla utställare, mums sa vi! :) Träffade även en hel del folk från Halmstad som bla jobbar på Hanna Morris och fotograf Joakim Bjelm. Sjukt duktigt och sjukt rolig! En riktigt duktig fotograf, gå in på hans hemsida och titta själva
http://www.joakimbjelm.se :) Sedan bar det av mot hotellet, böt om och fixade iordning sig för att åka vidare till joakims hotellrum. Där var vi alla från mässan som jobbade med Bröllopsmagasinet och Hanna Morris. Vi drack lite vin, lyssnade på musik och snackade. Tror nog vi satt och skrattade så vi knappt kunde andas. Herregud vilket härligt gäng.

Sedan blev det taxi till en jättemysig restaurang där vi också mötte upp Anders och Helene. Åt en supergod middag och drack gott. Under middagen blev det också en hel del skratt, haha :)

Upp vid halv 9 på söndagen, gjorde oss iordning, åt en god hotellfrukost och var inne på mässan runt halv 11. Start vid 11 och folk började komma. Så var det bara att köra på samma sak som dagen innan. Och som man kämpade, med varje liten person. Målet var att få personerna att vara med och tävla och skriva in sig på hemsidan. Och det var extra kul att ta sig an dem som inte var så sugna på att tävla och vända det och få dem att bli intresserad av bröllopsmagasinet och vara med i en av tävlingarna. Sedan locka vidare dem så att de var med i nästa tävling också, sedan skriva in sig på hemsidan och vara med i en tävling där med och sist men inte minst köpa med sig ett magasin hem. Och det var så sjukt kul när man lyckades och personen i fråga gick ifrån vår monter med ett stort leende på läpparna och tackar så jättemycket och var supernöjd över allting. Istället för den muntra inställningen den hade från början. What a feeling :) Och det är verkligen en positiv stämning inne på en bröllopsmässa och alla är så glada att de ska gifta sig!

Sedan på kvällen bar det av mot Halmstad igen. Som sagt så var det en underbar helg och detta är verkligen något som jag känner att jag skulle vilja jobba med. Man träffar så himla mycket människor. Sedan att tidingen man jobbar för är jättebra är ju ett väldigt stort plus. Gå in på hemsidan och kika, www.brollopsmagasinet.se, värt! :)
Tack Anders!