Hold my hand

Vi låg i din säng,
du viskade fina ord i mitt öra,
då visste jag,
du är underbar.


25 juli

För exakt 19 år sedan fick Ing-Marie och Thomas Hansson en liten flicka. Alexander fick en syster och jag fick en av mina framtida bästa vänner. Den här lilla flickan fick namnet Frida. Efter ett antal bökiga flyttar hamnade hon i Halmstad, i frösakull, på vår gata, vår kära Klippvägen för att stanna där. Och tur var väl det :) Vi har gått igenom massor tillsammans; som t.ex. när vi lekte häst i skogen, eller när vi sov under bar himmel och letade efter fallande stjärnor, eller när vi bakat alla miljoner kladdkakor som vi bakat, eller när vi åkt till gekås varje år, eller när vi har kollat på alla julkalenderna om och om igen, eller när vi har sovit över och du flätat mitt hår så att det ska vara lockigt dagen efter, eller alla raster som vi har spenderat tillsammans och skrattat så vi legat ned på marken, eller när vi spelade in vårt band om att fötterna demonstrerade, eller när vi bara har varit med varandra, hjälpt varandra och funnits där för varandra. Ja vår vänskap är nog inte lik någon annan, det går inte riktigt att förklara. Men jag är så glad för att du finns Frida för att ingen är som du, du är unik i alla tänkbara positiva sätt. Och idag ska jag ned till Klippvägen 1 och fira denna, inte längre tjej, utan kvinna som blir hela 19 år idag. Min bästa vän.

Så ikväll blir det dunder och partaj. Sprit och dans. Mycket skratt och mycket firande.
Ikväll blir det en natt att minnas för att ikväll är det du och jag partybruden!


Jag älskar dig.
Grattis!

Förfest, limmo sedan kräm. Perfect!

Klockan 10:30 ringde telefonen igår morse, jag svarade och hörde Magnus från Nöjet på andra sidan luren. Han ville bjuda mig på en hejdundrande överraskning! Han frågade om jag skulle till Kräm och vart jag skulle förfesta någonstans. Eftersom jag var ensam hemma så hade jag tänkt att ha en liten förfest hemma hos mig. Han svarade att vid 23:45 kommer det stå en limosine utanför ditt hus som kör dig och dina kompisar från förfesten till kräm, vi bjuder på gratis sprit i limmon och sedan parkerar vi utanför kräm så kan ni gå in och partaja. Först trodde jag det var ett skämt innan han bad mig om min adress, helt sjukt. Vi la på och sedan var det bara att fixa ihop folk till förfesten. Många skulle jobba på kvällen eller morgonen efter men jag fick ihop ett riktigt härligt gäng med de bästa. Bland annat fick jag dit min älskade kusin som jag inte träffat ensam på länge, jesper och pierre var såklart där, även Malmberg och fia. Lollo tittade in i slutminuterna också. Och några till. Efter en hel del pigelindrinkar så stod helt plötsligt världens coolaste, längsta, snyggaste vita hummer (!) utanför mitt hus. Man kunde höra musiken ifrån den på långt håll och magnus kommer ut och hälsar oss välkomna. Helt sjukt. Alla tog sina väskor och hoppade in i limmon. Den var 12 meter lång, hade svarta skinsoffor, rosa blinkande lampor överallt, bra musik och en bartender som delade ut gratis drinkar. Vilken lyx säger jag bara! Sedan körde den oss och stannade precis framför ingången till Mårtenson, kräm. Vi fick kliva ur och man kände sig som en kändis när alla tittade vilka människor som kommer i en vit hummer limosine till kräm, haha.

Dansade loss, drack och träffade många goa människor. Vilken perfekt kväll! Precis vad jag behövde.
Tack Magnus, tack Louise, tack Jesper och tack alla ni andra, ni vet vilka ni är. ♥

Ps! För 2 timmar sedan började min Fridas 19 års dag. GRATTIS babe! Du ska få ett helt eget inlägg när jag vaknar imorgon! Du betyder mest och imorgon ska vi ha jätteskoj :) Partybruden på Fiesta ;)

Det kommer ta tid innan jag kan förlåta dig.
Du förstörde så mycket.
Och du bryr dig inte ens.
Jag är så arg. Jag är så jäkla arg.

Everything changes

Broken down like a mirror smashed to pieces.

Vi hade tur.
Änglavakt kallas det.

Vart är vår värld påväg?

Läser tidningar, pratar med vänner och man hör nästan varje dag hur människor blir misshandlade, rånade och ibland även mördade. Helt sjukt.
Som i fredagskväll, Norba 16 år mördad i Södertälje. Hon hade varit på tjejmiddag, hennes syster skulle hämta henne utanför huset och hon går ut. Just då, just den minuten som hon står ensam kommer den psykiskt störda mannen förbi. Bara en halvtimme tidigare hade han ringt psyket och sagt att han kände för att mörda någon men de tog inte honom på allvar. Därför blev Norba, endast 16 år hans offer. Pratade med Evelyn, hon bor precis där det hände och kan nästan se mordplatsen från sitt sovrumsfönster. Hon hörde Norbas skrik när hon blev knivhuggen. Det första jag tänkte på när jag hörde var det var någonstans det hände var att tänk om det hade varit Evelyn som var ute just den minuten, tänk om det hade varit hon som skulle möta upp Thomas, eller ta luft eller vad som helst. Då hade inte hon funnits nu, då hade inte hon kommit hem till mig på torsdag som planerat. Hemsk tanke, usch. Ni kan läsa mer om Norba här:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2842751.ab

Sedan pratade jag även med min kära vän Måns nere i Malmö idag.
Han var ute och festade i lördags, påväg hem och ser hur ett par killar förföljer honom.
Utan att han gjort någonting mot dem, hoppar killarna på honom, sparkar på honom och slår på honom. Ni kan läsa om det kortfattat här: http://sydsvenskan.se/malmo/article343816.ece
Är inte detta sjukt? Man hör mer och mer sånt här för varje dag, månad, år som går. Kan man inte gå säkert någonstans längre? Vart är vår värld påväg?

Partaj

I lördags var det systrarna Strand´s gemensamma Poolparty.
Massor av goda drinkar (mina pigelindrinkar uppskattades kan jag säga :) mat, skratt och supande. En hel del ofrivilliga dopp i poolen och hög musik. Låter det skojsigt? Det var det! Jag tror alla blev islängda någon gång i poolen med klädern på, men vad gör det när det var 30 grader i vattnet hela kvällen igenom och man hade en kall drink i ena handen? Helt underbart. Vissa spelade volleyboll, andra spelade ölspel och några dansade loss till "Vi tar guld". Mina pärlor var där, ett härligt grabbgäng och min egna jesper. En perfekt kväll arrangerad tillsammans med en perekt syster. Finns bara en sak att säga; fler poolpartyn i sommar! Helt klart :)

Fler bilder kommer upp när jag fått dem av Sandra och Ulle.

Jag, thimmi och jonas.

I bet you look good on the dancefloor

Mycket som händer.
Kommit hem från Uddevalla, middag och förfest hos Amelie, festat järnet på Kräm, supit Frida under bordet, jobbat på Twinnies och mucho mer. Mobilen ringde även imorse och det har varit inbrott i Miches lägenhet inatt, så jag satt i nästan en timme i eftermiddags i förhör med polisen. Jag var inte misstänkt elller något, de ville bara veta vad som hänt och vilka människor vi umgåts med när vi sov där efter Kräm i onsdags. Ganska coolt, tänk om det är det jag jobbar med om några år? Jag har ju mina funderingar på det yrket.

Har inte tid att sitta här, ska bränna massa skivor tillsammans med Lou tills imorgon.
Ikväll kommer stjärnan ner till mig :), ett dopp i havet väntar och jag är sjuk. Bra kombination?
Haha. ciao / I bet you look good on the dancefloor.



Hos Amelie i onsdags innan Kräm :)

Candleburn

Kan inte sluta lyssna på denna underbara låt.
Dishwalla - Candleburn
Tristan and Isolde får ni på köpet, som för övrigt är en väldigt bra film :)