Helgen i korta stycken

Torsdag: Vaknade upp med min sötnos som hade kommit ned till Halmstad. Gick på stan med honom, Emil och Pierre. Alla killarna shoppade och jag bar kassarna. Borde det inte vara tvärt om?
Tog en fika på Espresso house och åkte sedan och solade solarium. Mysig torsdag med fint väder :-)

Fredag: Lång sovmorgon och mys till film hela dagen. På kvällen var det Underbar med förfest hos Nathalie. Mycket roligt :-) Hemma halv 5 efter en vild kväll och lite andra händelser.

Lördag:  Chillade hemma ett tag och tittade på film, tog sedan bilen in till stan och plockade upp Emil. Det var superpris på godis på EKO så vi åkte dit. Dock var det inte mycket godis kvar så Emil var den enda av oss som handlade. Åkte hem till Niki, lämnade Emil och hämtade Jespers saker och åkte vidare till Hemmakväll. Där köpte jag och jesper "lite" godis och hyrde en kass film. På kvällen var det middag hemma hos mig. Familjen Hansson kom hit + alla pojkvänner :-) Mycket mysigt. Skidresa, motorcykelkörkort och andra saker planerades :-)

Söndag: Lång sovmorgon igen och frukost till Robotar. Älskar den filmen :-) Solade solarium och gjorde oss iordning för middag hemma hos Jespers mamma. Emil joinade oss också :-) Trevligt. Runt 9 bar det av mot centralen för jesper skulle åka hem :-( Pussade honom hejdå, åkte hem och pratade med Evelyn och spelade lite wii. Somnade sedan ensam i sängen.

Idag: Vaknade tidigt och checkade läget på arbetsförmedlingen. Mamma och syster kom sedan hem med frukost, mycket gott :-) Nu ska jag ringa min kära granne och fråga om hon vill stå ut med mitt sällskap idag. ciao :-)

Love me for all that I am



För att första kyssen alltid är något speciellt.
Kvällen var för övrigt den bästa utekvällen någonsin :-)
Sommar 08

Hallå är du dum eller?

Sitter hemma hos Sandra. Medan hon sitter och läser högt ur sina gamla dagböcker så sitter jag och gör hennes läxor. Ja jag vet att jag är speciell ;-) Ibland saknar man skolan.

"Ps! Rasmus frågade ju chans. Förresten är chans UTE! Man säger tillsammans!"
Hallå, är du dum eller? Haha :-D
Snabb uppdatering från Odensväg 16, nu ska vi fortsätta ;-) ciaaao.

Uppdatering

Folk tycker jag är seg på att uppdatera, men jag ska bevisa att de har fel :-)
Idag är det lördag, hade egentligen hela dagen planerad med träning på morgonen, sedan stan, fotografera lite och sen göra mig iordning för att gå på födelsedagsfest i stan. Men det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Sitter nu hemma och ska snart hem till Sandra en stund för att slappa och titta på OTH. Men träning ska vi nog lyckas klämma in också, någonstans :-p

Party ikväll blir de iallafall. Linn, Sandra och Fia. Just like old times. Perfecto är ordet. Med middag hemma hos Sandra :-) Och sedan in till stan på födelsedagspartaj. Kanske blir det utgång efter, det får vi se. De två bästa tjejerna som finns, Sandra och Sofia.

Nej nu måste jag åka, sandra börjar bli lite irriterad på mig för att jag inte kommer iväg. Hoppas du har det kul på busfabriken Fia lia Larsson ;-) Ring mig när du är hemma.
Bjuder på en bild idag också, känner för att vara lite generös. Ciaoo bellaaaa.


The way your body looks

Är just nu uppe i Uddevalla men ska bege mig hem mot Halmstad idag. Har haft 3 väldigt mysiga dagar här uppe men nu är det dags att åka hem till hemstaden, sis & grannen och alla andra där hemma.
En olagbar vecka väntar och jag kan knappt vänta. Vi kommer ha så kul och så mysigt! :)  Vilka flashbacks vi kommer få, nya minnen vi kommer skapa och samma goa tjejer som alltid.

Hinner inte skriva så mycket idag. Ska städa jespers rum nu så att han blir glad sen ska jag vänta tills han kommer hem så att jag får pussa på honom innan jag åker hem :)

Men vi ses i Halmstad ikväll, ciaaaoo

Allting kommer bli bra


Joe Labero i Halmstad

Igår så var jag och familjen + pojkvänner och tittade på Joe Labero som var i Halmstad.
Det var en sjukt grymm förestälning, ojoj vad han är duktig. Man sitter där med öppen mun och hjärnan går i 180. Funderar och funderar men man kan verkligen inte komma på en lösning eller förklaring till tricket.
Som t.ex. så hade han en box som man kunde vika ut (typ som en kub). I boxen satte sig en tjej och man såg verkligen henne ligga där i. Sedan började han vika ihop boxen igen så att den blev jätteliten (typ 40x40 cm) och satte i knivar från alla håll och kanter. Sedan drog han ut alla knivar och började vika upp lådan igen. När han hade vikt upp den helt så reser sig plötsligt en annan tjej sig upp från lådan. Jag fattar inte? Och det sjuka var att han hade lådan på ett bord, så man kunde se under bordet, över bordet, på sidorna, bakom ja allting såg man. Jag förstår inte hur det gick till, det är helt omöjligt. Jag satt och verkligen koncentrerade mig för att titta runt om, men ingen person skulle kunna ta sig från den lådan utan att bli sedd. Allting var så synligt, inget skynke någonstans. Hål i golvet funkar ju inte, det hade man sett eftersom man såg under bordet. Nee jag kan verkligen inte förstå, någon som har någon idé till detta sjuka trick? :-)
I helhet var förestälningen verkligen jättebra och om ni inte sett den så se den!
Killen är sjukt humoristisk och man skrattar hela tiden mellan hans trick :-)

It´s not the end!

Idag har jag spenderat min dag med Sandra :)
Åkte in till stan, hyrde film, åkte hem till mig och jag (!) lagade mat åt oss. Okej inte så avancerat men ändå. För övrigt var filmen vi såg sjukt bra, He´s a girl eller något sånt hette den.
Följe Sandra hem för att få en liten promenad, gick hem igen och städade lite.

Lite senare hämtade jag upp Sandra igen och åkte in till högskolan. Halmstads herrlag i basket skulle möta Landskrona så vi åkte dit för att titta på dem. Riktigt bra :) Man blir sjukt sugen på att spela när man tittar.

Efter det åkte vi hem till Sandra, bakade muffins och spelade ett Guiness rekord spel. Så nu är vi glada, mätta och sjukt allmänbildade på världsrekord haha. Åkte hem och nu sitter jag här :)

Imorgon ska jag kanske vara med Sandra i skolan, man kan ju aldrig få nog av Sture-andan, haha. Ne men vi får se hade varit mys och på kvällen ska jag se Joe Labero på Halmstad teater, ska bli coolt :)

Gonatt alla!

So what?

Pinks nya låt. Och den är grymm!
Jag kan bara inte sluta gilla den här tjejen,
och jag tänker tillbaka till Stockholm, Hovet, tillsammans med Frida.
Det var fan en av de bästa resorna jag någonsin haft!
Det bästa är ju att hon sjunger om sitt ex, i videon sågar hon ned träd med hans namn och allting, så jäkla bra :)




...

Jag vill ha dig här på riktigt inatt
Och kyssa liv i mitt hjärta och själ


Im home och kusin fyller 18 :D

Är redan hemma från kursen i Borås. Det var inte riktigt som jag och de andra, som var där, hade tänkt oss. Så imorse efter en god hotellfrukost tog vi faktiskt vårt pick och pack och åkte hem. Riktigt tråkigt att det blev som det blev men om jag flyttar till en helt ny främmande stad så vill jag inte jobba kvällar och helger, det fungerar inte riktigt just nu.
Vi som var på kursen hade krismöte hela natten men sen bestämde vi oss för att berätta för kursledarna på morgonen att vi skulle åka så ja, nu sitter jag här. Mellan två jobb igen..

Ångrar inte Borås-resan någonting. Hade så sjukt kul, det var längesen :) Vilka härliga människor jag har träffat!
Emma från Uddevalla, Jesper 2 mil utanför Uddevalla, Håkan från Göteborg och Tobbe som bodde runt Borås.
Alltså en roligare och mer unik person som Håkan har jag nog aldrig träffat och det håller nog alla på kursen med om haha! Ska inte sitta och skriva massa om det här, måste upplevas ändå :-)

Framtiden är just nu lite oklar. (Den som var så klar för bara någon dag sedan?) Aja, vi får se om jag fortfarande flyttar men då måste jag hitta ett annat jobb. Emma kunde kanske hjälpa mig med ett jobb inom vården. Men annars lockar hotell eller butik :)

Nog om jobb och tråkigheter.
Ikväll ska jag hem till en pärla;  ja ikväll ska jag hem till världens bästa Louise.
Hon fyller nämnligen 18 hela år idag! GRATTIIIIIIIIIS till dig kusin vitamin :-)
Så nu ska jag gå och sätta på mig något fint och fixa håret. ciao.

Nu blir det krogen tillsammans Louise! :D

Vad är det som händer?

Helt plötsligt förändrades mitt liv, min framtid, min fritid och mitt boende.
På bara en helg förändrades allt och jag tror nog inte riktigt jag hänger med själv i vad som händer..

Jag har fått jobb, ett deltid till heltid med superbra lön och det verkar sjukt kul. Dock är jobbet inte i Halmstad, vilket betyder att jag även ska flytta. Jag ska flytta 24 mil härifrån. Jag kommer komma hem så ofta jag kan, umgås med alla jag tycker om. Gud vad jag kommer sakna er, men som sagt jag försvinner inte och så långt är det faktiskt inte :) Kunde varit värre. Kommer förmodligen bara vara borta under veckodagarna om jobbet tillåter det. Men förutom jobbet så är det positivt att jag kommer närmare Jesper iallafall, annars hade nog hösten blivit ganska tuff för oss. Jag ska göra allt jag kan för att få det så bra som möjligt för alla, inklusive mig själv :)

Allting börjar imorgon då jag ska upp till Borås på kurs inför mitt nya jobb. Ska vara där i 3 dagar, bo på gratis hotell och lära mig allt jag behöver veta. Känns pirrigt men det ska bli kul. Nu ska jag packa :-)
Hasta la vista baby.

Jag kommer telefonterra er varje kväll :-)