Måndag

Jag kan börja berätta om helgen.
Moskva i fredags var grymt kul. Var där tillsammans med Fia, Sara och Lou och det var länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde när Lou och Sara intog scenen och dansade till Mamma Mia. De kunde ju tillochmed dansen, haha. Förfesten i Tylösand blev också lyckad. Måste säga att jag har världens bästa syster och världens bästa grannar.

Lördagen tillbringade jag tillsammans med Miche. Tittade på One Tree Hill säsong 5 och gud, jag kan inte slita mig ifrån det. Vill se mer, mer, mer! Runt halv 4 hämtade jag och Miche upp Lou för att åka ut till Tylösand. After Beach! Mötte upp Frida, Sandra, Anne, Sara och Sofia. DuoJa spelade och måste säga att de är gryma, herregud vilket ös det blev på solgården. Ni som inte var där missade något. Solen tittade fram också vilket gjorde det till en perfekt premiär :) Efter det åkte jag och Frida till Markus. Det blev filmtittande, tv-spelande, middag och akrobatik på mattan. En lång natt men det var skoj. Väldigt roligt att umgås med Frida igen. Efter mina timmar hos Markus åkte jag och hämtade upp Sandra för att hämta pojkarna som kom direkt från Bulgarien. Något trötta och slitna men de var väldigt söta ändå :)

Söndagen bestod till största del av att sova. Sedan var det bara att ta sitt pick och pack, hämta upp Sandra, kidnappa pojkarna och bege sig till Uddevalla. En trång bilfärd med bilbingo och mys i baksätet för S. Haha

Idag är jag ensam hemma hos Jesper, han är duktig och jobbar. Emil blev trött på Sandra så han kommer snart och släpper av henne här en liten stund, haha. Så vad ska två bästa vänner göra, ensama i ett hus, i Uddevalla?
Ja det är en historia ingen kommer få veta. Nu plingar det på dörren, dags för bus :) ciao


Frida är hemma!

Min Frida är hemma! Min Frida på klippvägen, min bus-Frida i skolan.
Herregud, tänk att ett helt år har gått. Det kändes som om det var igår som jag gick ned för att säga hejdå till dig. När du skulle lämna din trygghet och ge dig ut i världen helt ensam. Titta på dig nu, nu är du hemma, har hittat en fin man och är starkare än någonsin med många erfarenheter i bagaget.
Så igår fick Frida åka med mig för första gången i bilen, vi gick en runda på stan, åt på House Ming för att uppleva lite gamla minnen, sedan gick vi och köpte godis på Hemmakväll. Haha Frida du var så söt då; jag hade förklarat för henne att Videomix har bytat namn till Hemmakväll nu. Men det gick nog in och sedan ut ur Fridas huvud för när vi skulle in sen och möta upp Erik och Amelie i stan så sa jag att vi skulle till Hemmakväll först. Då tittar Frida på mig, rynkar pannan och frågar mig försiktigt "Linn, vad är det?" Haha du var så söt, typ som om det vore nåt hemskt vi skulle till.

Det var riktigt härligt att umgås med dig igen och vad vi ska ha kul i sommar! Jag har saknat dig jättemycket my homie :) Och idag blir det lunch med alla tjejerna i stan för att fira att vår snäcka är tillbaka i Halmstad.



Ikväll blir det fullt ös medvetslös!
Med de bästa brudarna i stan, Moskva, here we come :)

Roadtrip

Idag har jag varit i Eslöv. Ligger ca 1,5 timmes bilfärd från Halmstad mot Malmö. Och jag måste säga att det är ett mycket märkligt litet samhälle. Jag gick en liten runda i "city" (om man ens kan kalla det de) för att se hur det såg ut. Alla människor som var ute gick bara runt, de flesta såg ledsna och olyckliga ut. Ingen har någon känsla för mode eller kläder överhuvudtaget, utan de hade i princip bara slängt på sig mormors gamla tjocktröja med ett par jeans. En tant hade varit lite hipp och färget luggen knallrosa, men det var det enda utstickande jag kunde lägga märke till. På ett flertal bänkar satt det folk som inspekterade torget eller skrapade på 10a lotter. Jag gick vidare och hittade Subway där jag köpte mig en macka och en dricka. Gick tillbaka till torget, satte mig på en bänk och tittade på folket och försökte skapa mig ytterliggare ett intryck av Eslöv. Det första jag ser på bänken framför mig är de traditionella sur-tanterna som sitter och diskuterar varje människa som går förbi dem, med jämna mellanrum skakar de båda på huvudet och ger en sur min. Jag vred huvudet till vänster och ser en gubbe i blå kostym som är påväg rakt emot mig. Han påpekade mitt matval och frågade glatt ifall jag ville smaka en snus istället. Haha, båda skrattade men jag tackade nej. Efter ett tag gick han vidare på sina två rangliga ben. Jag satt kvar och njöt i solen, pratade lite i telefon och åt min macka. Efter 10 minuter kommer gubben i blå kostym tillbaka, pekar på mig och skrattar. Han säger att han tycker jag äter för mycket, att jag tillochmed var värre än honom. Men att han nu själv blev sugen på mat och skulle gå in på restaurangen brevid. Skrattandes och med ett stort leende på läpparna vinkar han hejdå medan han går in genom dörren till restaurangen. Jag satt kvar på bänken, vinkade glatt tillbaka och log för mig själv. Vilken söt gubbe. Dock blev jag lite fundersam över att om han tycker en macka är mycket till mat så kan man undra vad han äter till lunch? Haha, underligt folk det finns. När jag ätit var det dags att bege sig mot bilen igen. Jag tog min subway-cola i handen och gick över torget. Folk tittade konstigt på mig, nästan som om jag vore från en annan planet. Folk tittade speciellt mycket på mina baggyjeans, de var nog annorlunda för dom haha. Ja herregud, Eslöv var något riktigt annorlunda och unikt. På gott och ont.

Efter det träffade jag min kära mor igen som varit på kundbesök i Eslöv och vi åkte ned till malmö. Daltons väntade på mig. Dags för att tatuera mig igen :) Denna gången var det mycket roligare för idag kunde man iallafall prata med honom. Han hade smält lite och han tillochmed skämtade två gånger. När jag lade fram vad jag ville tatuera skrattade han och gick iväg. Vet inte vad han hade förväntat sig, ett stort lejon på hela ryggen? Haha, nej jag ville bara ha mitt lilla hjärta. Tatueringen tog inte ens 3 minuter att göra men vi var kvar och pratade en stund. Men nu så är den gjord och jag kan inte vara mer än jättenöjd! Fast nu räcker det nog med tatueringar, 2 små är lagom för mig. Man vill ju inte se ut som ett klotterplank heller. Men man ska aldrig säga aldrig, jag trodde inte på det där att man kan bli lite beroende av tatueringar. Men det blir man nästan, jag hade gärna gjort flera men jag ska stå emot. Ska inte göra fler, det har jag bestämt mig för :)

Det blev en galen och intressant roadtrip och ikväll ska jag följa med sandra på homeparty :) ciao.

Vart tog det fina vädret och sommaren vägen?

Och här får ni se lilla Sandra som blir sur på minigolf, haha. Du är söt.


Tisdag

Trött, ont i ryggen och hungrig är tre ord som beskriver mig bra idag.
Jobbade igår på pensionatet. Nykterhetsförbundet är där i 3 dagar nu och har konferens så igår var det servering under deras middag på kvällen. Eftersom det är ett nykterhetsförbund fick jag tyvärr inte stå något i baren men om man ser det positivt så kom jag istället hem relativt tidigt. Ikväll blir det jobb igen. Visst hade jag gjort iordning frukosten bra åt dig Fia? Stod där halv 10 igår och lade fram all ost och grejs.

Tisdag innebär också att lilla Sandra kommer hem idag från huvudstaden. Fuskisen var tillochmed på Grönan igår, blir man avis eller? Jag ska också åka upp snart, träffa Evelyn. Sen ska du åka med mig ner och så ska vi fullfölja våra evil plans. Haha, you rock girl.

Imorgon blir det äventyr. Ska ta mig ner mot malmö och tatuera mig igen :)

Kisses don´t lie

Emotions come and go
Who knows how the wind will blow

So you see, you and me
We're getting close to the danger zone
Show me how, tell me now
Should I stay or should i go
Cause I'm caught between yes and no

Because when you kiss me
I feel everything that I been missing
I try to slow down but my heart won't listen
And it's tearin me all up inside
And when you touch me
I feel a rush but I'm afraid that it might crush me
Because baby kisses don't lie

Kisses don't, no they don't, never don't lie

Filmtips

Såg precis filmen Shoot em up med lou, sara och sofia.
Se den, vilken actionrulle. Ritkigt bra :)
Det var precis en sådan film jag och Sofia var ute efter att se idag.
Sara och Lou tyckte också den var bra vilket är ovanligt.
För där har vi två tjejer som verkligen är kritiska mot action. haha
Ikväll blir det film med Amelie förhoppningsvis :) Några filmtips?

Utekväll x 2

Har haft en helt sjuk, galen och bra helg. Förbered er på ett långt inlägg :) Börjar med..

Midsommar:
Gjorde mig iordning och var inne hos min granne vid 6 tiden, jag var till och med lite tidig, de ni! Började förfesta och folket droppade in. Ett härligt gäng måste jag säga med cider, champagne och snapsar. Fernet, vad säger vi om det.. mums? Haha. Efter en lyckad förfest och väldigt god mat gjord av Sara och Lou så åkte jag och Fia med vår nya bästa vän, Mikael, till Karlstorps camping. Vi var busiga och hoppade över staketet och kom in på en camping full av partysugna ungdomar. Träffade Jesper och några andra killar från Uddevalla och hade mycket trevligt med krocket och dricka. Fia fick bonga en cider, haha. När klockan började närma sig midnatt ringde vi mikael igen, eller ska jag säga Michael eller Miche? haha, som körde oss in till stan. Inne i stan gick vi runt, hamnade på bm och spelde lite. Vann 300 spänn men är man spelkung så är man ju. Träffade massa glatt midsommarfolk och goa vänner.
Sedan var det lite incidenter med polis och sånt så vi gick därifrån. Efterfest hos Jesper och vi somnade nog inte förens vid 5 kanske. Mycket trevligt :) En helt perfekt midsommar, eller vad säger du Fia? Vissa små detaljer kan jag inte lämna ut som var kvällens höjdpunkter, men återigen en perfekt utekväll.

Dagen efter midsommar, Lördag:
Sade hejdå till moppepojken som skulle till Bulgarien, den fuskisen, åt bakismat på Mc Donalds med Fia och gick en runda på Eurostop. Lärde mig ett nytt ordspråk; peppar, peppar, ta i trä!
Gjorde mig iordning runt 10 på kvällen, gick utan några förväntningar och mötte upp Fia igen. En helt oplanerad utekväll var framför oss. Vi gick ned till dagiset och busade. Sedan hoppade vi på bussen in mot stan. Det var sjukt mycket folk i stan. Träffade jocke och magnus, vilket jobb de har. Herregud jag måste också börja jobba på Nöjet snart. Det fixar vi :) Sedan gick vi vidare mot Bulls, där det var helt fullsatt. Väldigt många turister vilket bara är kul. Slippa träffa alla gamla vanliga hela tiden. Snackade lite med några, Fia mötte upp sin Daniel som terrat henne med sms och telefonsamtal sedan midsommarafton och Fia kom inte ens ihåg hur han såg ut, haha. Han måste ha fått hennes nummer inne på Karlstorps camping. Sånt som händer. Vi slingrade oss ifrån Daniel med fejkade telefonsamtal och gick vidare till bm. Spelsuget ni vet. Vann 200 spänn sen slutade jag, 500 kronor på två dagar sitter gott i kassan :) Träffade filip och tommy. Satte oss ned och träffade även goa Västeråsare. Blev bjuden på dricka och satt där tills bm stängde. Gick vidare till BoB, har inte varit där nere på år typ, fick gå förbi vakterna och slippa inträdet, kan de bli bättre? Där nere hade vi det så sjukt kul. Kan inte gå in på detaljerna, men jag lovar att det var en av de roligaste timmarna i mitt liv haha. Dansade och rockade runt. Jag säger bara turister, Värmland och modeller. Måste ge ett stort tack till filip från mig och Fia också.
Nya busstider under sommaren så vi tog 03:10 bussen hem och vandrade längs gatorna i ljuset och pratade. Vi passar bra tillsammans jag och Fia. Det är bara så.

För att få ett bra avslut på det här långa inlägget om helgen som gav mig en bra start på sommaren ska ni få se ett sms sen igår:

"Vad gör du för nåt sötnos? Vi dansar lopp med nikonsods killar på bob ,
grannöm I love theo på omväg, 17jonny"

Haha, förstår ni inte? Det gör inget för huvudsaken är att jag och Fia förstår och att vi mår bra :)
Nu ska vi åka in till Hemmakväll och hyra actionrullar, hårdingar som vi är. ciao :)

6683 dagar.

Idag lever jag min 6683:e dag i mitt liv.
Igår levde jag min 6682:e dag
och imorgon lever jag min 6684:e dag.

Dagarna rullar på och det känns som att jag inte riktigt hänger med. Jag menar imorgon, då är det midsommar. Hallå har jag missat något eller hur kan det redan vara slutet av juni? Helt sjukt är det. Snart är det väl september och en mörk höst väntar. Nej, nu ska vi inte vara så, sommaren är här och snart kommer solen. Jag känner det på mig :) Bästa sommaren någonsin ska det bli.

Veckan har varit lugn, har träffat mina pärlor och fick även reda på att Amelie kommit hem nu så måste träffa henne snart :) Jag och Sandra har busat, som vanligt. Fotboll har visats på tv och basket har spelats på playstation. Shopping och fika. Frida ringde mig i förrgår från USA också, herregud kändes jättekonstigt att prata med henne men gud vad kul det ska bli att hon kommer hem snart :) Var även och spelade minigolf med jesper, emil och pierre igår, behöver jag ens nämna vem som vann? haha, provade den nya japan-banan :) Men nu är min Sandra i Södertälje och roar sig så att jag och Fia får klara oss själva imorgon, men det brukar ju gå väldigt bra ändå. Imorgon blir det middag hos Larssons och sen förmodligen utgång eller om vi åker till någon fest. Vad ska alla andra göra?

Nu ska jag ringa och snacka skit med Evelyn :) och vilket intressant inlägg det blev, haha äsch. ciao.
Yolanda Adams - I believe

Taget från Sandras blogg om vår kväll.

efter ett par timmar spenderades med min bästis känns saker och ting lättare att bära och jag ler igen. vi såg "the happening" på bio. läskig och skum film men ändå sevärd. när vi sedan kom ut ur biosalongen, var det som om filmen "smittat" ner oss och skumma saker hände runt omkring oss. gatulamporna släcktes allt eftersom vi rullade ner för vägen med bilen, vi hörde ljud och såg ljuset.

vi följde ljuset och hamnade först på tylösand, där fick vi se helt otroliga blixtrar. dygnsura och kalla begav vi oss mot frösakull strand istället där vi slog oss ner, med filtar omkring oss, och regnet fortsatte att störta ner från himlen. blixtrarna vi såg här var också helt grymma, men tack vare kalla vindar vek vi oss undan. men inte var vi klara med vårt äventyr än inte, vi körde bilen ner på stranden. ja, ner på stranden. satt i bilen, hörde regnet snattra mot rutorna och såg blixtrarna framför oss. jag citerar linn: "det är fan bara vi som gör sånt här, och det är det som gör oss så jävla bäst"

Söndag

En tanke som slog mig precis är att söndagar förut bestod av ångest, plugg och dåligt humör.
Nu är dem så mycket mer och det känns konstigt att alla känslorna är borta, aldrig mer få ångest för att man pluggat för lite under helgen, aldrig mer behöva känna att en ny jobbig vecka ska börja. Utan nu är söndagar faktiskt ganska uppskattade med mycket mys tillsammans med familj och vänner. Härligt tycker jag :)

Gårdagen bjöd som sagt också på partaj. Lite dålig start men kvällen slutade helt perfekt och jag var på topp. Kollade fotbollen, humöret sjönk till botten efter Spaniens sista mål. Gick till Ulle tillsammans med Fia, humöret steg. Började förfesta, humöret steg. Åkte in till stan och gick in på Bulls, humöret steg. Gick vidare till bm, humöret steg. Spelade på maskiner (sjukt kul) och humöret var på topp. Vann typ 150 kr! Men sen spelade jag bort allting igen. Men äh, det var riktigt kul iallafall. Man blir typ spelberoende när man sitter där med en cider i handen. Jag satsade 1 kr och vann 100, satsade 1 kr och vann 20 typ hela tiden men kunde inte sluta spela, så tillslut blev jag pank. Man ska ju stanna när man är på topp och det går som bäst men det är riktigt jäkla svårt. Som tur var rörde det sig inte om så mycket pengar. Det får bli fler spelkvällar inne på bm, helt klart :) Buss hem och efter en timmes nattsamtal somnade jag gott i sängen :)

Ikväll - fika och bio?


Nathan och Haley, som alltid :)

Anyone who says sunshine brings happiness has never been kissed in the rain.
Så sant som det är skrivet.


Party

Igår var det party hos Ebba som fyllt 18 bast :) Grattis grattis. Ett riktigt fartfyllt partaj med mycket goa människor och god dricka. Träffade mina partybrudar, de busiga pojkarna från nöjet (praktikant 1 här) och folk från old school.
Kvällen slutade galet och jag och Sofia visade våra rätta jag. Vi är fan bra när det väl gäller haha.

Ikväll blir det fotboll, förfest och utgång. Och de brudarna jag ska träffa ikväll, de är några riktiga partybrudar så då kan inget gå fel! Funderar på att vara rockbrud ikväll också? Vi får se, nu ska jag äta och hoppa in i duschen :)
Uppdatering och bilder kommer imorgon.

ciao.

Onsdag

Tiden bara springer förbi mig och jag ser att jag inte har skrivit här på år typ. Det ska det bli ändring på! :)
Har hänt så sjukt mycket. Studenten, åh det klingar gott i öronen. En av de bästa dagarna i mitt liv. Hade så sjukt kul och min klass var bäst. En del tårar,  en del tråkiga hejdå men grymt många skratt. Den kvällen får jag skriva mer om när jag har fått alla bilder att lägga upp :)

Idag blir det minigolf och mys.
Så nu ska jag hoppa in i duschen :)
Måste bara tillägga att Sandra och Sofia är de två bästa tjejerna i hela jäkla vida världen!


Helgen.

Först och främst; vädret är underbart, helgen har varit greeeat och jag känner att sommaren snart är här!

Vi kan börja med fredag: Låg och stekte hela dagen på luftmadrass. Fick riktigt mycket färg och nu har jag nog den brunaste magen i hela universum. Gjorde mig iordning, åkte ner till stranden och spelade lite volleyboll tillsammans med ett helt gäng goa människor. Tyvärr har jag inga bilder från denna kväll men, aa den var väldigt bra iallafall. Det är alltid lika kul att spöa killar i volleyboll :)

Sedan kom lördag: Gick upp tidigt och stack till Tylösand tillsammans med Sandra, Jesper och Emil. Stekte ett tag och badade sjukt mycket. Det var riktigt härligt i vattnet. Fler kom, bland annat Malmberg :), och vi blev tillslut ett ganska stort gäng som solade och badade. Runt 4 begav vi oss hem för att göra oss iordning.



Sedan var planerna att laga mat och ha förfest hemma hos Jesper, men tillslut hamnade vi i stationsparken på en filt med pizza och champagne. Kan livet vara bättre? haha, underbart. Efter lite mat, kubb, sanning och konsekvens så var förfesten fulländad och vi begav oss in till Bulls där vi stannade hela natten lång tills de stängde. Mycket gratis dricka och alla var verkligen på g, haha. Hela övervåningen var vår. Nattamat och sedan efterfest hemma hos Emil. Det blev inte många timmars sömn, men det var det värt :) På morgonen har jag nog aldrig i hela mitt liv sett en sötare Sandra Hemberg. Haha, vilken syn, obeskrivlig och helt jävla underbar.




Efter några slappetimmar at Emils place drog jag och sandra och hämtade bilen och åkte till mc Donalds. Då lilla Sandra skriker argsint och fortfarande lite lullig "jag ska fan ha en chicken mcnuggets meny och två cheeseburgare". Haha hon är go hon. Efter det åkte vi pigga och fräscha och kollade på balen i Tylösand. Ni var riktigt fina och jag vet att ni kommer att få en grymt bra kväll ikväll! :)
 

Malmberg | säger:

jätte stora ögon och jätte intresserad ba vad tar du egentligen. haha

Strand säger:

haha jag ställer alltid så jäkla mycket frågor när jag är full


och sånt är alltid lika kul att prata om dagen efter, haha! Nej nu ska jag ta mina flickor, åka in till stan och hyra en bra film och köpa massa godis. :)

Ps! Sandra har 6 st myggbett på vardera ben.