Tillägnat till dig.

Jag har gjort ett misstag. Ett misstag som betyder mycket för mig, ett misstag som jag tyckte om, ett misstag jag skulle vilja göra ofta.. men samtidigt; det var ett misstag.
och du vill fortfarande inte älska mig.

Maybe it´s for the best?

Idag är det torsdag.

Ja vad ska man säga? Lovet börjar gå mot sitt slut, usch vilken tanke. Nej, jag måste njuta de sista dagarna som är kvar nu. Simple Plan om 3 dagar! Kommer bli så sjukt kul och galet. En vistelse i Köpenhamn som jag seeeeent kommer glömma. Bo på vandrarhem, shoppa och vara med min sis. Oslagbart.

Igår så umgicks jag med 3 snygga brudar; Fia Sandra och Amelie. Vi fikade, snackade och spelade spel på Morfars. Vi hyrde en film och jag skaffade ett eget kort på "Hemmakväll", som det nu heter, och har redan fått bonus kronor på det.. de ni! haha. Åkte hem till söte fia och tittade. Filmen hette Hostel 2 och jaa vad ska man säga.., sjuk film. Efter det fick jag nattgäst, amelie :) Båda kunde inte somna så vi låg och snackade jättelänge. Till slut vid ca 5 på morgonen satte vi på "I hennes skor" istället men det hjälpte inte så vi stängde av. Våra ögonlock stängdes inte förens efter 7 på morgonkvisten då vi hade legat och snackat i ca. 5 timmar. Haha, det var mysigt :) är dock sjukt trött nu istället.image172


Imorgon är det underbar!
Snackade precis med fia och båda
är så sjukt taggade, det kommer bli askalasbra. Amelie och
Sandra också? Dock måste jag nog hålla ett öga på min sis så
att hon inte blir som förra gången, haha -->
Du sa ju att jag fick lägga upp den på bloggen ;)


I love my girls.


Linn & Sandra. Jag & Du. Big sis & Lil sis.

image171

två busungar, två tjejer, två kvinnor, två systrar
a & f.

Visst saknar vi alla Bulgarien?

Såg att de har lagt upp bilderna från bulgarien i somras. Kan man göra något annat än att längta tillbaka? Bästa veckan i mitt liv! (Efter veckan på Gotland såklart). Herregud vad kul vi hade. Jag kan inte förstå att jag kunde skratta i en hel vecka i streck, det var så grymt roligt. Tänkte lägga upp några av alla bilder som togs när vi var där. Dessa bilderna är främst från Ladies Night 13/7-07.
 
  <- Förfest hos grabbarna bus innan alla begav sig mot Orange.

 <- Tjejerna fick gå in först medan killarna fick stå och vänta. Ser ni mig? mohaha :)

 <- Inne på Orange gick det runt avklädda killar som delade ut gratis champagne, hur många glas man ville, haha. that we liked!

 Killarna var otåliga!
 <- Samtidigt fick vi tjejer lite underhållning....

 <- och det blev mer och mer..

 <- sen blev det ännu mer... haha ser ni mig?

<- "underhållning" utomhus för boysen. Tycker nästan synd om dem! Ingen gratis dricka heller. Haha. 
 Sedan fick killarna komma in till oss tjejer vilket de tyckte var mycket roligare. Dock trivdes vi tjejer ganska bra där inne ensama med stripporna haha. Nee men det var riktigt kul och sen dansade vi hela natten lång. Jag och Empa shakade ganska rejält kan jag säga haha :)

Tack Empa, Emelie, Julia, Laila och Frida för världens bästa semester som jag aldrig kommer att glömma! :)

Modevisning

Jajjamen, idag var modevisningen på sannarpsgymnasiet. Befann mig där redan vid 08:00 för att få mitt hår fixat. 3 väldigt begåvade tjejer från John Bauer gjorde alla frisyrerna och de blev greeeat! De började med mig och jag blev riktigt nöjd med resultatet, alla sa att jag såg ut som en liten krigarprinsessa med inbakad fläta och många lockar :) Bella sminkade och sen var det dags att repetera tills första showen skulle vara klockan 14:00. Då var det mest folk från sannarp som var där och under den senare föreställningen kl 18:00 var det mer föräldrar, vänner m.m.

Det var grymt kul och värt alla dessa timmar som vi har varit där idag och igår. Smyckena är gudomliga och skorna var amazing. Linnea, Challe och Bella har gjort ett sjukt bra jobb för modevisningen blev jättebra! Alla av er som tog bilder.. skicka!! :)

På bilden ser ni min frisyr bakifrån, najs va? :)

Onsdag

Studentfest igår. Riktigt kul, som alltid :) Jag och min blondie, emelie aaaa, förkrökade lite hemma hos sara tillsammans med elin också och efter det bar det av mot valentine. Jag gick med mina militärbyxor och bar mage tillsammans med mina 3 små leoparder, haha grr.
Nee men mycket dans och skratt, tack emelie :D


Att gå upp imorse gick bra, jag var ganska pigg faktiskt. Har dock haft det lite stressigt idag med inlämningar m.m. sen vid 3 skulle jag befinna mig på sannarpsgymnasiet för att repa lite inför modevisningen imorgon. Jag fick riktigt läckra smycken och snygga skor från bianco att visa upp så det ska bli skoj! :) Emelie och Lotten är riktigt gryma på det där måste jag säga. Dock hade jag en make up kurs vid 7 som jag missade totalt. Tur var kunde jag ringa nu i efterhand och byta datum :p Jag var så trött och efter ett långt genrep så var det inte det första jag tänkte på precis.. men men det löste sig ju. Det ska iallfall bli riktigt roligt imorgon, det är visning vid 14:00 och 18:00 så kom och titta vettja :)

Nu ska jag få lite skönhetssömn så att jag är pigg imorgon och så måste jag ta igen de få timmarna jag sov inatt.
Gonatt på er alla!

Måndag

Ny vecka, nya tag.
Började dagen med en snurrig lärare i småföretagande; han hade glömt bort att han skulle vara på konferens så han sprang iväg mitt i genomgången på bokslut. Ganska komiskt var det, haha.

Dagen har rullat på väldigt bra annars. Kom dock hem lite tidigare idag till min sjuka vovve som var tvungen att opereras på morgonen. Usch, hon hade 3 (!) stycken tumörer i magen. Just nu ligger hon i soffan, lite drogad av all smärtlindrande och försöker sova. Det får ju inte hända min ögonsten någonting, då går man ju under. Sånt här är inte kul.. De tog bort hela livmodern på henne så att det förhoppningsvis inte ska komma tillbaka så snittet är ju inte litet om man säger så. Men stygnen ska iallafall tas bort om 10 dagar och vi får hoppas att hon är piggare då.

Från en tråkig nyhet till en lite roligare. Inatt kommer min syster hem från 6 veckor i Thailand. Ska bli kul att få hem henne :) Känns lite tomt här hemma. Hoppas hon har med sig några fina presenter till mig också :D
Sen får vi ju hoppas att hon inte är alltför neger bara! usch haha.

Imorgon studentfest!
peace out homie.

I am mcLovin

Jag fick mitt körkort av sofia idag. Graaow, erkänn jag är snygg? Jag har en ny identitet och nytt namn ;)
Ni som har sett filmen vet jur hur bra den är, haha!

image158

Fredag

Hade en grymt rolig dag igår!
Skolan var lugn och slutade redan vid halv 11, mamma hämtade mig och vi åkte för att jag skulle prova min balklänning igen, den kommer bli kanon!

Efter det var det studenttävling i skolan; jag, rickard och coffe satt i juryn på en talangtävling. vad roligt det var haha! Dans och musik klasserna är fan bäst på det här med tävlingar. Oslagbara. Jag fick både rosor och klubba, rickard var sur för att han inte fick någonting. Coffe fick också en klubba, så han var glad. haha
Tv-killen var också en pärla under dagen som filmade allt och brände ut på en dvd, den blev grym.

Efter det så satt jag, rickard, coffe, robin, gustav och en danskille som går i 2an kvar i medieteket och snackade. Alla hade slutat men ingen orkade gå hem. Några dans- och musikelever fortsatte fjäska och jag gick på ett och annat korttrick, trolleri m.m. haha. Det är alltid jag som blir utsatt också. Så är livet som blond. Jag och de 3 herrarna som var kvar snackade länge och eftersom att alla killarna äger på dans så hade de även en stepplektion för mig, jag fick låna ett par steppskor och jag måste säga att jag är en naturbegåvning. Haha inte riktigt, men jag försökte iallafall. Åkte hem runt halv 5 för att äta och göra mig iordning. Dags för underbar! 


Robin gjorde en cool graffititeckning till mig. Erkänn snygg?
Golddigger är mitt nya smeknamn, de tyckte det passade mig för att jag gillar att tigga shots. tsssss. Motivet kommer snart på en vägg i Halmstad iallafall, haha.


Efter maten tog jag med mig älskade Sofia in tillbaka mot Sture. Förfest hos robin med rickard, gustav och en tjej han hade med sig. Ölspel, sanning och konka och uppvisning av filmen från talangtävlingen. haha den blir bättre för varje gång man ser den. Blev körda in till stan och gick in på underbar. På dansgolvet fanns det en tom plats för 6 st danssugna tjejer och killar som skakade rumpa som aldrig förr. Riktigt kul var det. Roligt att vara med några killar som tycker om att dansa och inte bara hänger i baren. Efter mycket tid på rnb golvet avslutade vi kvällen inne på schlagergolvet. Skakade ur varenda liten gnutta av energi som fanns kvar i min kropp. Helt sjukt var det. Fick även visa upp mina nyinskaffade steppkunskaper där inne, haha. Tack Sofia för att du är världens bästa granne och för att du följde med.


Jag och Sofia i våra bästa dar.
Fler bilder från kvällen kommer snart. Väntar bara på att de ska läggas upp på
hemsidan eftersom jag inte var så aktiv med min egna kamera igår.



Ikväll blir det röj hos sofias mormor med pizza, chips och melodifestivalen.
See ya on the street homie, peace out.


Snaaart blir det rosa kortet mitt.

Teorin avklarad :D Ahhhh!

Studiedag

Har spenderat nästan hela dagen med Sandra i studion i skolan för lite fotografering. Hur många timmar var vi där? 4? Jaa, det var riktigt kul iallafall och vi har tagit massor av spännande bilder, hihi. Inspirationen flödade, och vi gick wild precis som i gossip girl haha.
Efter några nakenchockar och konstiga miner så fick vi en hel del gryma bilder som kommer komma upp här på bloggen snarast. Tänkte bjuda på ett litet smakprov tills alla bilder är inne på datorn :)

image154

Simple Plan 30/3 Köpenhamn

Lycka. Jag är så jäkla lycklig.
Jag har kollat varje vecka på ticnet.se men missade just den här veckan. Tittade idag och såg till min förskräckelse att biljetterna släpptes i måndags. Slutsålt! Fick panik. Jag har väntat på det här i 5 år, 5 år! Sedan jag var 13 år och missade deras konsert har jag väntat på det här. Fattar ni?

Jag fick panik, ringde ticnet, kollade på blocket, på tradera och sökte på google. Fanns inte en enda biljett kvar till konserten i Stockholm 29/3. Tänkte, skrek, tänkte, skrek och till slut så kände jag att kosta vad det kosta vill, jag tänker åka någon annanstans, jag måste se dem! Det här är min dröm!

Gick in på simple plans hemsida och kollade på vilka länder de skulle besöka. DANMARK 30/3 och biljetter kvar, YES DET TAR VI! Så nu sitter jag med biljetterna i min hand, förstår ni vad det här betyder för mig?

JAG OCH SANDRA SKA SE SIMPLE PLAN 30/3 I KÖPENHAMN.
Vi ska bo centralt på ett hotell/vandrarhem och vi ska ha världens bästa helg!

Det var länge sen jag var såhär lycklig och jag kommer inte kunna somna ikväll, jag kommer gå runt som en solstråle enda till konserten. Jag kan inte förstå att det är sant!!! AHHH.

Är jag glad? ÄR jag glad? Nej, jag är inte glad. Jag ÄR överlycklig!!

image153

Simple Plan ♥

Ska jag, ska jag inte?

image152

Lååånghelg

Ledig tills på tisdag, skönt! Kan behövas. Jag har insett nu att jag måste nog ändra på mina rutiner och vanor. Jag satt med ett arbete igår om Jesus (!) till halv 2. Jag var helt slut och det var så ointressant! Därför när jag blev klar, däckade jag i sängen. Jag hann inte ens släcka lampan, stänga av datorn, ta av mig kläderna och krypa under täcket. Jag däckade på en sekund och vaknade upp 6 på morgonen och fattade ingenting. Haha, ganska komiskt ändå att det kan bli så. Så nu blir det bättre planering för min del!

Skoldagen var slapp. Hade lite idrott och religion sen hälsade jag på Aspero en stund och vi hade möte. Informativt och givande måste jag säga. Första gången jag var där och måste säga att det var en riktigt mysig skola med mycket vissel vissel om ni förstår vad jag menar, hihi.

Ikväll blir det Fast and the furius. Love that movie

4 mars.

Först och främst vill jag tacka ALLA som gjorde min dag till den perfeka igår. Så många gratulationer, sms och kramar jag fick. Det betyder the world to me. Tack, tack, tack. Blomsterbud kom vid dörren, vänner hoppade på mig på stan, några skrek i hela bussen, några ringde och sjöng i mitt öra. Tack för att ni alla finns :) Finns inga tillräckligt bra ord för att beskriva er och min glädje.

Idag har jag varit ensam hemma och ledig från skolan (perfekt eftersom det blev ganska sent igår :) Vilket har resulterat i mycket tid för mig själv och mina intressen. Har hunnit göra en hel del och mina föräldrar väntas komma hem sent. De är på vinprovning, mysigt :)
Så vad har jag gjort? Jo jag har varit ute i det fina vädret och fotograferat, jag har kollat på min favoritfilm step up, jag har laddat hem lite ny musik, jag har tränat, pluggat körkort och dansat a lot.

Under kvällen har jag även lyckats hinna med att titta på "gossip girl" och "i huvudet på gynning" som var lika bra som alltid! Jag har även hunnit med ett välbehövt bad i jacuzzin med massage och hög musik dunkandes i ett mörkt badrum fullt med ljus. Låter det mysigt? Det var det! En skön stund för mig själv och mina tankar. Känner mig avkopplad och kommer somna riktigt gott sen.

Nu däremot ska jag fortsätta min lugna kväll med att läsa lite cosmopolitan, äta lite godis och mysa i en nybäddad säng i ett nystädat rum. Mmmm, jag gillar mina Linn-dagar :)

18 bast

Jahopp då var det dags att ta steget in mot vuxenvärlden för lilla mig också. Klockan är 3 minuter över tolvslaget och har redan fått grattis från massor av personer, tack så jättemycket :D betyder mycket.
Ja, så nu får jag alltså göra i stort sett som jag vill; jag får dricka och köpa alkohol (dock låga alkoholhalter men gränsen för systemet kommer snart ;), komma in på krogen (lagligt haha), jag får ta mitt körkort, jag kan bli medlem på tradera helt själv (det ni!).. ohh det finns massor som jag nu kan göra utan målsmans tillåtelse.

Samtidigt som det känns som en befrielse så känns det inte direkt speciellt. Men det kommer nog imorgon när jag vaknar upp med frukost och paket på sängen, får gäster på kvällen och en dag som är min.

Tänk, från att gå från en sådan här liten blond flicka till en sådan här stor. Gosch vad tiden går snabbt. Nu betraktas jag som mer vuxen och nu ska jag ta studenten, skaffa ett jobb och flytta hemifrån. (Dock inte allt på en gång, men det kommer att ske inom snar framtid :)

                                Linn som liten busunge                                         Linn som stor busunge
image149  image147

Linn Nathalie Strand
18 år den 3 mars

Underbar + Lördag + bus + tankar = Linn

Gårdagen blev väldigt lyckad inne på underbar. Jag, sandra och sofia skakade rumpa och allting kändes riktigt bra. Trevligt folk, bra musik och många skratt. En lyckad utekväll må jag säga. Dock sakande jag min söta granne, Fia. Hon har övergett mig för en vecka med semester, skidåkning och gratis mat. Can I blame her?
Hon var iallafall väldigt söt igår som kom över och gav mig presenter innan hon åkte, de passar mig utmärkt :) Du känner mig för bra du! hihi

Idag har jag inte gjort mycket.. har blivit mycket tv-tittande, james bond, sms-terror och telefonsnack. Men det har varit riktigt skönt. Vaknade dock imorse med lite ångest, första gången på länge nu faktiskt.. Jag hade ångest över att vara själv, jag som har tyckt ett bra tag att det har varit ganska skönt, men imorse ville jag hellre ha någon där brevid mig som jag hade kunnat gå upp och göra iordning en mysig frukost på sängen åt, pyssla om och bli ompysslad själv av och som jag hade kunnat mysa med under hela dagen framför en bra film, one tree hill eller vänner. Men, det är inte försent än. Jag är bara ung och snart kommer nog någon som kan uppfylla mina, för höga, krav. Den som lever får se :)

Ne nu ska jag ta tag i den här lördagkvällen och hitta på nåt riktigt kul och busigt. See ya.
Ps. Evelyn jag hoppas verkligen att du kan komma ned nästa helg! :) saknar dig massor.

Some pics från gårdagen. Alltid är man ju med på ett flertal bilder, haha.


1. Järken och jag
2. Jag, sofia och sandra
3. Sofia och jag
Snart, snart, snart, snart :)