Utgång.

Ikväll blir det party party. Ska ut med Linnea + flera och det kommer bli sjukt galet :)
Först lite singstar och annat smått o gott. Nee nu måste jag duscha och börja göra mig iordning.
Kanske ses på dansgolvet ikväll! För det är där jag kommer vara..!

Saknar dig, ring mig!

Jag ger dig min dag.

Slutade skolan 11 idag och gick in till stan med Sandra och Niclas. Köpte lite frukt på torget, lämnade dom och tog bussen hem. Väl hemma lagade jag lite mat för att sedan ta bussen in till skolan igen. Vid 14:20 var det dags för möte med studentkommitén och det var lika trevligt som vanligt. Efter mötet följde jag med Linnea hem och vi gick och köpte lite mat som vi tog med oss hem till henne. Snackade en stund tills klockan blev 19:15 då jag gick till thimmi istället där även jonas fanns. Efter stund kom även jonas kusin rasmus och vi 4 begav oss till Örjansvall för att se hbk spela. Det blev jag och killarna eftersom min syster bangade i sista sekunden, men det gör inget.. känner dom så bra ändå. Vi befann oss på örjansvall ett bra tag och såg ett väldigt dåligt lag spela idag.. usch hbk var inte bra! Domaren var inte heller något att hurra för. Men som tur var fanns ju dusan djuric på planen så man hade något att titta på! grr.. Men matchen slutade iallafall 1-3 men vi såg inte ens klart den.. Efter det hämtade min syster mig i stan och vi träffade på allt möjligt på vägen hem som t.ex. omvägar, en ful och kaxig tant som blev så himla feg sen när hon inte kunde åka någonstans och lite till. Hemma nu och ska sova.
Sammanfattat har det varit en bra dag :)

Imorgon börjar jag 13:20, skööööönt! Gonatt världen.


Top Model 8

Premiär för Top Model 8 ikväll!


Det har blivit dags att följa kampen om att bli Americas Next Top Model för åttonde gången. Den här gången ska dom visa serien måndag-torsdag kl 20:00 vilket jag tycker låter mycket bra. Så slipper man vänta en hel vecka innan man får veta vad som händer.

Så missa inte en av de bästa serierna man kan följa, ikväll 20:00 på tv 3  :)


Down.

Känner mig nere.. var på b&b igår och måste säga att det var ganska kul.. men visst hade jag velat vara med alla andra jag känner. Typ alla jag känner var på en fest igår där jag var den enda som inte var bjuden. Visst, jag förstår på ett sätt varför.. men ändå, för det så kan det kännas tråkigt. Hoppas ni hade det kul iallafall på er maskerad...

Och snart börjar en ny skolvecka.. hoppas den går snabbt så att det kan bli helg snart igen!
Behöver det just nu..

I skolan.

Är i skolan just nu och har en halvtimmes rast.. tråk. Slutar 11 idag vilket är riktigt skönt :)
Hade det riktigt trevligt igår och idag kommer det också bli bra. Sandra är suris för att jag inte har tid att luncha med henne idag :p men det får vi ta på måndag när vi har lång rast? Blir perfa :) Måste ju prova alla nya salladsbarer som vi har fått tips om, även ifall vi redan vet att ingen av dom kommer slå Nancys.. men men det är väl bara att inse. Nu ropar alla på mig att vi måste gå, ska ha religion.. Men ha det bra alla, vi hörs.


Dagarna flyger iväg.

Tiden går så sjukt snabbt! Känns som att man inte hinner med allt man vill göra.. Idag skulle jag egentligen varit med söta Emelie Bergenholtz men hon mådde inge vidare så vi får ta det någon annan dag :) Istället kanske det blir sandra som får stå ut med mitt sällskap? haha.

Har fått mycket gjort idag och det känns bra, har fixat med gymkortet, lämnat tillbaka ett par stövlar, varit i skolan, ätit frukt på torget m.m. (Måste tipsa om frukten man köper på torget.. den är sjukt god och sjukt billig!!)

Sedan måste jag bara lägga in en liten kommentar till en viss speciell person, där jag undrar varför du inte har hört av dig än? Jag tror du vet vem du är.. Gör det snarast, annars är det ju försent. Sådär.. nu var det skrivet.
Annars kommer nog helgen bli super duper bra, det känner jag på mig :) Mycket skratt och liten verkstad, absolut!

Ha det bra allihopa! Kram

One Tree Hill säsong 4 !

image19






Jajjamen, du hörde rätt.. 
snart kommer One Tree Hill säsong 4 ut på box! Woho!
Släpps den 21/11 och jag har en reserverad i mitt namn!
Längtar något otroligt nu..



We all love one tree hill.



Jag ska, jag måste och jag vill.

Jag ska flyga.. jag ska resa runt hela jorden.
För att hitta dig.
Just dig.
Jag ska skämma ut mig,
jag ska vara unik..
eller kanske bara en i mängden?
Jag ska hitta dig, det är mitt mål.
När jag har gjort det,
då jävlar..

..då börjar livet.. på riktigt!

Min helg i Södertälje.

Har spenderat ytterligare en helg i Södertälje. Denna gången med favoritsyster Sandra :)
Så här såg våra dagar ut;

Fredag: Kom fram och tog det lugnt en stund.. Duschade, snackade och sånt. Sen blev det middag med allihopa. Efter det drog jag och Sandra hem till Ludwig och kollade på filmer med honom, Erik och Tobbe. Mycket trevligt :) haha. Sen när vi skulle gå hem blev vi följda en bit men när det sedan bara var jag och sandra som gick ensama så fick jag en liten rädd hand att hålla om :p Nee men det är inte bra att gå ensama, 2 tjejer, mitt i natten i Södertälje.. det avråder jag alla att göra :p

Lördag: Vaknade upp brevid sis och hoppade direkt in i duschen. Vi gjorde oss iordning och stack ned på stan för att käka frukost på Nancys, mums! Vi gick runt lite, lyssnade på några som spelade vid maren och mös. Efter det gick vi och hälsade på Emma som jobbade lite och var ute med hunden. Sedan bar det av mot Stockholm.. vi var inne i 2 affärer och det räkte nästan :p Kom hem med 3 tröjor, är riktigt nöjd. Vi kollade på film, "Evan den allsmäktige" tills det blev dags för mat. Då även Sonja kunde hålla oss sällskap :) Efter det blev det mycket snack och mys. Men sen blev jag och Sandra sugna på party istället :p så vi stack på fest där även Emma och killarna befann sig. Det var inte så länge vi var där, men lätt värt det. Fick träffa massa personer som jag har träffat innan..men ett väldigt bra tag sedan. Sandra med, haha.. "Emma kan du hälsa...?" tss haha! Rolig dag, absolut!

Söndag: Blev inte så mycket gjort.. har mest suttit i en bil hela dagen...

Tack sis för en rolig helg :) Det är alltid lika kul att vara med dig.

image18

Södertälje, here I come.. again!

Har som sagt varit i södertälje många gånger den här sommaren men jag har inte fått nog än! Åker upp redan imorgon på morgonen för att ha en riktigt bra helg där uppe. Liten checklista:

¤ Vara med Sandra
¤ Äta på Nancys
¤ Träffa Evelyn
¤ Shoppa i Stockholm
¤ Utgång?
¤ Spela James Bond (haha)

Kommer bli en super helg, det känner jag på mig :)

att förlora, sakna och stötta

Förlorade en bästa vän för ett helt år idag. Usch, det känns inte kul.. och det värsta är att ingen förstår mig.
Verkligen ingen..

Solen skiner!

Japp, solen skiner idag och visst blir inte humöret strålande då?
Ska nog åka in till staden staden med sandra och lollo :) Har saknat min sis!

En annan person jag saknar är Evelyn, vi måste verkligen träffas snart igen! Äta på Nancys, gå in på jc ;) och snacka såklart. Våra rutiner nu ju, haha! Det får vi se till att det blir av, kanske till helgen ju? Jag är ju van vid att åka upp till södertälje nu.. vet inte hur många ggr jag har varit där under hela sommaren. Men det ska man inte klaga på för det är bara kul + att denna gången blir jag ju körd upp och det är mycket bättre än att åka ett jobbigt tåg.

 
Haha Empa, titta vad jag hittade på datorn.. det är ju Bengt ;) 
Vi måste också träffas snart!


Identification

Mycket som händer i veckan.. vet inte hur jag ska planera för jag vill verkligen hinna med allt!
Det löser väl sig. Vill verkligen inte plocka bort nånting! Åhh....

...

What comes around goes around, eller vad var det du sa?

Party party

Empa och Linn , partypinglorna.


image13image14
image15

Clothes over bros


Kollade lite på Sophia Bush´s (Brooke Davis i "One tree hill") kläder som hon har designat. Märket heter ju såklart Clothes over bros. Kläder över killar. Ni som har sett one tree hill förstår nog. Hon har inte designat mycket och svåra kläder direkt.. men enkla och stilrena myskläder. Det finns även några plagg som man kan ha till vardags.

Jag gillar märket, det är kaxigt och jag gillar även den här tjejen. Måste säga att Sophia är en av mina favorit skådespelerskor. Här är två plagg som jag hade kunnat tänka mig;

¤ En snygg kort kjol att ha under sommaren. Finns i grönt och svart med loggan broderat på sidan.
¤ Ett vanligt linne med loggan broderat ganska stort över bröstet. Finns i vitt och gult.


image10    image11

www.clothesoverbros.com

Dåligt med kommentarer..

Jag sitter och funderar lite.. tycker det är så tråkigt att det är så dåligt med kommentarer här på bloggen. Jag menar.. det är ca. 25 personer som läser min blogg, varje dag, och oftast får jag inte ens en enda kommentar?
Vilka är ni som läser egentligen? Hade varit kul att veta :)

Och.. bättra på med era kommentarer, de uppskattas :)

Hot stuff

Fick lön idag för mitt första modelljobb. 500 kr, inte helt fel : ) För att stå och posa lite inför en kamera!
Tack så mycket! Ni kommer kunna se mig i aftonbladet lite då och då ;) haha så håll utkik!