Kreativitet

Känner att det är mycket kreativitet från min sida just nu. Har nog aldrig uppdaterat min blogg så här mycket som jag gjort under de senaste dagarna.. Även i skolan utnyttjar jag min tid till fullo och om jag har rast så går jag till biblioteket och pluggar den tiden. Tar vara på tiden så mycket som möjligt.. men det är bara bra för då slipper jag sitta på natten sen!

Nog om tråkigheter. Nu har jag bara religionsprovet kvar sen blir det ingen mer "riktig skoldag" för mig på över en månad! Inte förens i mitten av januari om jag ska vara lite mer exakt. SKÖNT!

Vad ska alla göra på nyår? Busungarna funderade på att åka upp till fjällen och fira, men måste kolla över min ekonomi lite. Men det hade varit riktigt kul! Komma ifrån "fjasko-nyår i Halmstad". Den enda roliga nyår jag har haft sedan jag blivit "stor" är den jag firade i Södertälje och det är ett tag sedan.... Man har för stora förväntningar på kvällen och så uppfyller den inte de och då blir den inget annat än dålig. Så är det. Så står man där i sin fina nyinköpta nyårsklänning, med champagne i handen, med sina nära och kära och skålar in ett nytt år. Nyårskyssen är ju guld värd. Dock var jag inte med "min" kille förra året och kunde inte få en av honom. Men det är länge sen nu. Nytt år, nya möjligheter som man brukar säga =) Har dock ingen planerad för denna gången heller..

Imorgon tjejer, då är det underbar! Jag längtar så jag spricker, jag vill dansaaaa! 

Vad är värst?

Jag undrar vad som är värst.. att bli biten av en krokodil eller att bli sviken av en av sina bästa vänner?

Skola -> Kusindag -> Underbar -> Buskväll -> Indien

Nu har jag planerat mina 4 sista dagar i kalla Halmstad.

  • Först ska jag klara mig igenom skolan, med religionsprov och redovisning, samt lite inlämningar.
    (Det är inte lätt när man ska åka iväg i 16 dagar).
  • Efter det ska jag ha kvalitetstid med mina älskade kusiner. Vi ska mysa, pyssla och göra allt det som vi gör bäst. Förmodar att det blir lite mario party också? ;)
  • Sedan på kvällen ska jag dansa järnet på underbar med mina bästa vänner. Kommer bl grymt kul och grymt skönt att få släppa lite. Förhoppningsvis kommer en liten pärla att vara där också!
  • Efter det så blir det kanske en kväll med klippvägens busungar. Har försökt planera in en dag länge nu, men helgen blir perfekt! Vad vi ska göra är lite hemligt, men vi 4 tillsammans kan aldrig ha tråkigt!
  • Efter det finns det inget mer att säga än att jag åker till INDIEN!

Sådär, ser ut som en bra planering. Kommer få träffa de flesta av mina pärlor innan jag åker. Det är viktigt!
Nu ska jag bara genomföra det också, skratta och vara glad =)


M - H - S

Varför kan det inte bara vara enklare? Så komplicerat allting.
Jag vill åka utanför Halmstad, ni vet säkert vart men också till Södertälje, till evelyn.
Men det går inte för så fort jag visar något så blir det stopp. Förstår inte?
Jag vet att det egentligen skulle gå men jag gör tydligen fel.


En hel vecka med massor av saker

Har mycket saker att göra denna veckan, men jag får inget gjort. Jag sitter bara och tänker på helgen.. den kommer bli grymt bra, förhoppningsvis :) Måste göra religion, naturkunskap, foto och mycket mer.. får väl sitta på nätterna. Man är ju en natt människa.. tyvärr. Nu är det bara 5 dagar tills jag åker till Indien också. Ska bli skönt med värme och sol och komma hem som en liten pepparkaka lagom till jul! Vet nog vad jag ska vara på studentfesten den 18e ;) Eller blir det något oväntat, det är mycket roligare.. vi får se.

Nu ska jag köra lite Amelie-stil, verkar mycket bättre än de vanliga gammla reglerna! danke girl för tipsen!

Ha de bra alla, lär ju höras senare eller imorgon igen. Underbar på fredag =)


Gammalt foto, visst är man het.. haha. Det var allt en rolig dag!
Tog lite bilder för Fun City Varberg som de ska ha i sina reklamer och på skyltar o sånt.
Har tillochmed funnits med i aftonbladet ett antal ggr ;) Mycket skoj!

image48

Monday

Haha jag vet att jag är en tönt.. som oroar mig för onödiga saker. Tänker och tror det värsta.. But that´s me sometimes.. Kan inte hjälpa det. Ska försöka bli som Julia, hon är min förebild. Bästa tjejen :)

Lördag

Oh my god! Det är typ det enda jag tänker just nu.. oh my god!
Partajade lite med Sandra och Julia igår. Vi lyckades springa ned till bussen i regnet, väl på bussen mötte vi nr 1. När vi kom in till stan gick vi ned på b&b. The hair was a mess, allt jag har att säga.. men det fick gå ändå. Hamnade direkt på dansgolvet där vi mötte nr 2 (!) Dansade järnet och när vi skulle gå ut och ta luft mötte vi även nr 3. Vilken kväll! Herregud. Länge sedan något så litet har gjort mig så glad.

Julia och Sandra, ni är verkligen mina partypinglor.. skulle aldrig ha så kul utan er och nu kan jag knappt hålla mig.. Ahh! Jag är som ett litet lyckopiller som vill explodera. Tack vare er tjejer! =)
Tror inte det blev några bilder under kvällen, isåfall dyker de väl upp.

Hoppas ni hade en lika bra Lördag som jag! =)

Rockstugan - Vikunja

Var på Rockstugan ikväll och lyssnade på lite musik. Bland annat spelade Vikunja. Måste säga att dom äger verkligen, hur bra som helst! Alex du kommer verkligen bli något stort. www.vikunja.com Check it out!

Studentfest

I tisdags var det studentfest på valentine!
Temat var Bad Taste.
Var och gjorde mig iordning hos Linnéa och sedan blev det förfest hos Tärnås :)
En väldigt rolig kväll med mycket snack och dans!
Amelie var ett guldkorn under kvällen också :)


Jag och Linnéa innan vi åkte till Johan.
Vet inte riktigt vad vi ska vara, men vi rockade stället kan jag säga..
 ..med kalsonger och puff-vaddar!

image47

Nästa morgon var det bara för 5 ungdomar som sov hos Linnéa att pallra sig upp, med gårdagens smink, lockiga hår och i myskläder. För det första kom jag till skolan en och en halvtimme för tidigt (viktig sovtid ju!) och sedan väntade ett fett naturkunskapsprov! Som för övrigt faktiskt gick helt okej med tanke på omständigheterna!
Sen var det buss hem och sängen som gällde!

Finns det någonting annat..

..för mig?

Måste upp till Södertälje snart.

with canon you can

Skulle egentligen suttit på en Religionslektion just nu men puckot tänkte fel med klockan. Tänkte ta bussen nu klockan 10 när lektionen börjar 10, haha aja då var det bara att vara hemma istället. Hade ändå ingen mer lektion idag. Säger som förut, Looove mitt schema.

Sedan bär det av till Göteborg vid 11 med busungarna på klippvägen! Ska shoppa lite och stroosa runt. Kanske tar jag mig en titt inne på mässan också. Vi får se vad tiden räcker till. Ikväll ska jag hem på galen tjejmiddag hos Empa. Kanske blir det fest tillochmed. Vi får se, men det kommer bli en grymm kväll vilket som. Bomb säker!

Resten av helgen är hemlis, men sandra är innehållet :)

Snart kommer det upp mer videobloggar! Ha en härlig helg allihopa och ta det lugnt med drickan!

Cosmopolitan

JA, äntligen! Idag kom det nya numret av Cosmo hem till mig. Alltid månadens höjdpunkt. Måste säga att det är den bästa tidningen jag vet. Intressanta och roliga reportage om kärlek, mode, kändisar.. ja allt som intresserar mig. Det är ju trots allt världens största magasin för unga kvinnor :)

Månadens tidning innehåller bland annat; "Maxa din sexappeal", "Faktorerna som gör dig till en 11-poängare", "Jul under täcket", Fergie, vintermodet, "dofter som förför" och mycket mycket mer. Låter det inte intressant? ;)


image46

Nu ska jag krypa ned i sängen med en kopp varm choklad och läsa läsa läsa!

Måndags middag tonight.

Gick 1 timme i skolan idag sedan hade jag inte fler lektioner. Jag älskar mitt schema. Lämnade in mitt arbete som jag satt med till 2 inatt så det var skönt att få det gjort. Har sedan varit på vårdcentralen och tagit spruta inför Indien, usch vad jag helt plötsligt har blivit sprut-rädd. Har aldrig varit det innan.. men det gick bra iallafall.

Ikväll blir det mysig middag hemma hos Lone :)
Tillsammans med Egzona, Rickard, Josephine, Menzur, Linnea och Christopher. Ska bli mycket trevligt :)

Ha en bra måndag alla :) Ps! Jag har de bästa systrarna i hela världen.

5 tankar om helgen

Helgen har, som alla andra, varit mycket bra! Lördags slog många kvällar på länge.. :) Och det är mycket tack vare min sis. Du är obeskrivligt bra Sandra.

Snyggt med stövlar och mjukisbyxor, jag vet!

image44
Jag och Sandra.

Love is dead - tokio hotel

Hade en bra kväll igår, speciellt när jag kom in till stan. Sällskapet med Nathalie var inte heller helt fel :)
Dansade av mig rejält inne på b&b och hittade det jag alltid har drömt om! haha.. Tyvärr var jag inte hos emelie så länge eftersom en viss person betedde sig omoget där. Väldigt synd och för det andra.. don´t drink and drive!

Var på stan idag med Sandra. Vi kollade runt lite, ingen av oss shoppade dock (!) sen hyrde vi basket-film tills ikväll och så kollade vi på människor. Ikväll ska vi laga tacos hos sandra eftersom hon har ff. Efter det får vi se vad som händer.. kanske får vi sällskap, kanske inte, kanske åker vi någonstans, kanske inte.. tar kvällen som den kommer.

Det snöade idag! Jag och sandra ringde till varandra exakt samtidigt och typ skrek i telefonen att det snöade, haha vi är lika vi! Systrar på riktigt?

Hoppas ni får en bra utekväll allihopa :) see ya

Fredaaaaaaaag

Nu är det helg, igen. Tiden går så snabbt! Sitter i skolan och tråkar medan jag väntar på Sandra som har rolig historia lektion med världens snabbaste lärare. Hon fick MVG på sitt prov, du är bäst gullet. Sen blir det lite käk och sen måste jag hem för min kära mamma fyller år idag. Det ska firas, så mormor kommer hem till oss snart :)
Sen blir det fin middag ikväll med allt möjligt folk. Men sen kommer det stora problemet..
..efter det mina kära vänner vet jag inte alls vad jag ska göra! Har blivit tillfrågad 4 olika saker.. men jag vill inte välja? Jag vill vara med på allt! Hur löser man ett sånt drama?

Emelie fyller 18 imorgon, vill verkligen vara med och fira det inatt ute på krogen. Men sen andra emelie, det var så otroligt länge sedan jag träffade henne och hon ska ha partaj. Sen så har vi ju ett helt gäng som ska ta det lugnt och spela spel och sånt, det är ju mysigt? Sen har jag min lovely sis som man alltid vill vara med. Så hur gör man? Det kommer säkert sluta med att jag sitter hemma och inte gör nånting. Jag hatar att välja, har beslutsångest...
Jag vill hinna allt! Varför ska allting alltid hända samma dag?

Knäppa namn

Åhh så töntigt, men kunde inte låta bli..

DITT ROCKSTJÄRNENAMN (första husdjur & nuvarande bil) : Musseaudi
DITT SKURKNAMN (favorit glassmak, favorit kaka) : Kaktuskladdkaka
DITT PILOTNAMN (första bokstaven i förnamnet, Första tre bokstäverna I ditt efternamn) : Lstr
DITT GANGSTA NAMN (första 3 bokstäverna från ditt första namn+izzle) : Linizzle
DITT ARAB NAMN (två första bokstäverna i ditt första namn, tre sista bokstäverna i ditt mellan namn och de fyra första bokstäverna i ditt efternamn) : Liliestra
DITT DETEKTIVNAMN (favoritfärg, favoritdjur) : Rosatiger
DITT TV-SÅPA NAMN (Mellannamn, stad där du föddes) : Nathalie Södertälje
DITT STARWARS NAMN (De fyra första bokstäverna i ditt efternamn, de två första bokstäverna i ditt förnamn) : Strali
SUPERHJÄLTENAMN ("Den/det" + din andra favoritfärg, favoritdricka) : Det blåa mineralvattnet
SPIONNAMN (Din favoritårstid/månad, en blomma) : Sommarros
SERIEFIGURSNAMN (favoritfrukt, ett klädesplagg du har på dig nu + "ie" eller "y") : Vindruvejacky
HIPPIE NAMN (Vad du åt till frukost, ditt favoritträd) : Mackapalm
DITT SPÖK NAMN (svarta och namnet på ditt/dina/föredetta husdjur) : Svarta Tord

Haha, dagens!

Haha, asså Ricki du får mig fan alltid att skratta. Läs den här historian högt för dig själv och jag garanterar att du kommer skratta.. Speciellt om du är trött som jag va när jag läste den! Imorgon får vi en ännu bättre också!


"Det var en gång två älgar som va ute och flöööög å så sa den ena älgen till den andra att
- men älgar kan väll inte flyga.... ?
- nej det kan dom inte, sa den andra och så flög de vidare.
Så kom de till en flygande bastu där det satt en morot .. då sa älgen:
- det finns väll inga flygande bastus med en morot i ....?
- nej det finns det ju inte ..
sen flög de vidare så fick den ena älgen en bulle i ögat å störtade. Då sa älgen:
- konstigt det finns väll inga flygande bullar ... ?
åååå neej det finns det inte"


Haha, mer glädje åt folket! :)


nu får det fan vara nog

är så himla trött på det,
på den här skiten..
Låt mig vara!
det kommer inte bli bättre än såhär
och du kommer inte att lyckas, förstå någon gång..
tyvärr älskling, du är misslyckad
och jag kan inte hjälpa dig
för du kommer aldrig bli lycklig igen

inte mycket ord idag men mycket ord om helgen

Mycket som försigår just nu. Många val och möjligheter som jag helst hade sluppit. Usch usch..
Har iallafall haft en kanon-helg! Riktigt bra har den varit :)

I fredags var jag och bowlade och åt på B&B med familjen, Hemberg, Hanssons och alla pojkvänner + flickvänner (där jag blev det ojämna talet eftersom jag inte har någon :p men jag klarade mig väldigt bra ändå) Maten var väldigt god så jag kan verkligen rekomendera B&B, även ifall jag också hade mina tvivel på stället innan jag hade ätit där. Iallafall, efter det så blev det förfest med julia, fia och elin innan det bar av till underbar på mårtenson. Dans dans dans är det enda jag kan säga om det :) skoj!

Igår var det fest för studentkommittérna hos alex. Först var jag och Lone hos Rickard en stund som hade lyxen att vara ensam hemma. Efter några timmar stack vi vidare till alex där det tyvärr inte var så många som kunde komma eftersom de flesta hade varit på underbar kvällen innan och pallde inte helt enkelt. Så vi var typ 10 pers. Men som tur var hade Jonas (som bor precis mitt över gatan) fest för han har fyllt år så då blev vi inbjudna dit hela bunten istället! Där var det röj kan jag säga, vi dansade, sjöng sing star, körde twister (!) haha vilket var riktigt kul, nya party-spelet? och sen fortsatte vi att dansa hela natten lång! Riktigt go kväll och riktigt goa människor! :)


Som sagt, sjukt bra helg med mycket skratt och dans. Me like!


Step up

Step up är världens bästa film. Jag bara ääääälskar den. Har kollat på den 4 ggr nu på 3 dagar, förstår ni? Och jag tvivlar inte på att jag kommer se den imorgon också.. Dans, kärlek, musik, bus & vänskap.. ja allt som jag tycker om finns i den! Underbar är det rätta ordet. Sen att Channing Tatum är med gör den inte direkt sämre! OH nej! Jag blir helt galen när killar verkligen kan dansa och det kan han kan jag säga er........
Samtidigt har jag hittat en ny favoritlåt, musiken är bara för bra i den här filmen! Man diggar med hela tiden!
Ni kanske har förstått vad jag vill säga redan men SE DEN! Här är en liten förtitt med olika snuttar ur filmen till min nya favoritlåt!




Min favoritfilm, utan tvekan!

i mitt tomma rum.

ligger ensam i min stora säng
i mitt tomma rum
alla möbler foton ljud
är borta
förändring står högst på listan
och det gäller nog i alla sammanhang