Första bilden från Balen :)

Och det kommer fleraaaaaaa..... !

image184

BALEN!

Idag smäller det.
Det som man har väntat på under hela årskurs 3 på gymnasiet.
Balen!
Efter mycket slit så är dagen här, allt är fixat och planerat i minsta detalj.
Har precis varit och gjort mitt hår hos Amanda på Hår Design i Laholm, sitter nu och lägger sminket och klänningen hänger brevid mig slät och fin. Är jag nervös? Om jag är.
Jag och christopher har planerat balen och gått igenom den 50000000 gånger så att allt ska stämma. Jag har nog aldrig umgåts så mycket med någon person som jag har umgåtts med Christopher de senaste veckorna, haha. Men kul har vi haft. Och nu får vi bara hoppas att alla 3or blir nöjda över vad vi har gjort.

Klockan 16:00 är det insläpp på Hotell Tylösand. Sen är det party all night long.
Sedan blir det frukost och sång på Sturegymnasiet imorgonbitti.

Nu ska jag göra mig klar, ta fram glas till mina vackra gäster och hälla upp lite väl kyld champagne med jordgubbar i. Sedan kommer vår chafför och hämtar upp oss runt 4, sedan är det röda mattan som gäller.
Och vädret är ju bara underbart! :) Åh det pirrar i hela min kropp, jag älskar sånt här! :)

Det kommer bli en otrolig och oförglömmlig natt!

Göteborg

Idag ska jag och Sandra ut på nya äventyr. Känns som att veckorna fylls med äventyr hela tiden och det är sjukt kul. Sommaren kommer bli så jäkla bra, jag känner det på mig! Ahh, längtar!
Idag ska jag hämta upp lilla Sandra i skolan vid halv 4 sen ska vi åka till Göteborg.
Och i Göteborg ska vi inte göra vad som helst utan vi ska faktiskt se på musikal, Singin in the rain. Vi ska till och med få gå på en slags förpremiär och se den innan alla andra, det ni :) Ska bli grymt kul och jag längtar! Musikaler är något alldeles extra och jag får alltid miljoner rysningar och sitter och ler med hela kroppen. Men det är inte bara det vi ska göra där, nej vi ska även strosa runt lite i Göteborg och äta middag på en god restaurang. Vem vet, kanske hittar vi något trevligt sällskap också? haha :)

Om planerna går som de ska så är vi hemma ikväll/natt igen. Men vem vet, när det är Linn och Sandra i farten så kan allt hända..

Nu ska jag göra mig snygg, bränna en bra skiva till bilresan och snart åka på äventyr :) ciao


Monday

Först måste jag skriva några rader om helgen; Helgen har varit perfekt och förfesten i fredags med gamla och nya studentkommittén var fan en av de roligaste jag har varit på haha. Det hände så sjukt mycket och många hemlisar kom fram hihi. Vi fick även se en pojke strippa, mig hjulandes i underkläder, en pojke som raggar på grannarna och en flicka som ramlade ned i ett hål och mycket mycket mera.. En helt sjukt bra förfest (sandra jag vill ha bilderna så att jag kan lägga upp dom!) vilket resulterade i att vi inte var inne på underbar förens vid 1. Inne på underbar bjöd patrik på gratis champagne och vi skrattade hela natten lång. En muy bien fredag helt klart :)

Idag: Så har jag gjort alla inbjudningar klara till balen. Fan vilket slit och släp. Det är så sjukt mycket att fixa och jag tror nog ingen förstår hur mycket jobb jag och Coffe lägger ned på det här egentligen. Studenter, var glada!
Sedan har jag även skrivit ut 4 Indien-bilder som ska vara med på en vernissage imorgon på galleriet på Norre Port. 3 små bilder som är ett tema och en stor bild i A3 som talar för sig själv om man säger så :)
Så kom dit och kolla! 17:00-19:00 Galleri Norre Port.

Idag har jag även beställt min nya bikini från Victoria Secret. Kan knappt vänta tills den kommer! :)

Sist men absolut inte minst tänkte jag visa en utav mina bilder från när jag var i Indien.  
Åh vad jag längtar tillbaka när jag tittar på dem!
Det är den här bilden vi förstorade upp i A3 så den kan ni se imorgon på Norre Port :)
image183
Natti natti.

Ikväll blir det party.

Sista dagen på nöjet. Tråkigt.
Jag och Elin har kommit in i jobbet väldigt bra nu och känns lite sad att lämna allt, men som tur är får vi ju komma tillbaka i sommar :) 

Ikväll däremot, då blir det partaj! Vi ska förpärla hos Lone med den nya studentkommittén, grilla lite och sånt mys. Sedan är det underbar som gäller och där kommer det hända grejer :). Lite champagne + roligt folk och kvällen är fulländad.
image181

Klädvalet ikväll blir klänning och håret ska vara ruffsigt, eller kanske lockigt? 
Vad tycker ni?
Är taggad och känner på mig att det kommer bli super duper!

All for love, right?

Taget från : sandrahemberg.blogg.se 26/1 2007


Till min älskade syster

Och om minnen kunde tala, våra minnen
skulle det vara ord inlåsta i en skattkista, 
väntandes på att någon skulle öppna den 
och höra historien om två av livets mest bästa vänner.  

Saker de gjort och saker de ville göra; 
ta över världen en dag
klä vardagen med lycka och spänning 
och styra efter sina egna regler 

Historien om dem som överlevde en jordbävning
som tog igen tiden de förlorat och skapade nya minnen
historien om två vänner, som aldrig sviker varandra eller lämnar varandra. igen.  

För om minnen kunde tala skulle våra vara en historia om äkta vänskap.
 

Minns du när vi skrev ner våra ord, våra regler
Brände ut vår älsklings musik på en cd skiva
Skrev hemliga brev 
Och stoppade ner allt i en värdefull skattkista
Det var meningen att den skulle bli nergrävt
En skattkista av våra minnen
Så att man alltid skulle kunna höra om vår historia
Blicka tillbaka och minnas
Vi måste gräva ner den snart.  
________________

Och Linn, om du vill så 
kanske vi kan gömma oss för verkligheten ett litet tag
det viktiga är bara att vi inte gömmer oss  

För varandra.

 

 


Du är bäst Sandra,
och jag kommer alltid att finnas där för dig.

Jag ska resa dig upp

och ge dig lust att hänga på.

 

image152

a&f


Linn-dagen på Nöjet.

För det första vill jag bara skriva så att alla vet att det är Linn-dagen idag :) Best day ever.

Just nu sitter jag på Nöjet med Elin. Har varit en väldigt bra dag trots att jag nästan dör så fort jag hör ordet Balen. Är så sjukt mycket just nu, men det ska nog gå bra :) Min och christophers insatts är muy bien. 
Idag har jag och Elin fått massa nya roliga besked. Bland annat så bjöd Patrik oss på en musikal i Göteborg nästa vecka, en smygtitt före alla andra :) Ska bli riktigt kul. Sen ska det bli riktigt roligt på fredag haha. Glädjeskrik hela dagen Elin? Ahh, what a great life.

Ikväll blir det bio med soffipropp. What happens in vegas blir det och den verkar ganska rolig faktiskt :)

Känner mig taggad och sprallig. Nu jäklar ska det börja hända saker och jag mår prima ballerina! 
Isn´t life wonderful?

Från Passagen:

Linn


är ett nyare norskt namn som blivit mycket populärt på sistone. Faktiskt är det numera ett av de allra vanligaste tilltalsnamnen. Troligen är Linn en kortform av Linda eller Linnea. Antalet namnbärare är runt 10 200, av dessa har omkring 8 100 det som tilltalsnamn. En känd Linn är Liv Ullmans dotter, fotomodellen Linn Ullman.


Nu är det sommar.

"Och jag satt hela natten på ett tåg som tog mig norrut"

image180

Natten är mörk och romantisk.

Känner doften.
Allt stannar till för en sekund
och mitt hjärta dunkar ett extra slag.

Studentfest på Moon :)

image179Igår var det studentfest med temat "Yrken". Så himla sjukt rolig!
Jag och Emelie gjorde oss iordning och tog 8 bussen in till stan. Jag var basketspelare och Emelie var byggare. När jag gick runt i riktiga basketkläder, svettband, gympaskor och en riktig guldmedalj runt halsen så trodde folket på stan att jag faktiskt precis hade varit och spelat och vunnit guld. Haha, skojsigt. Förfesten blev riktigt lyckad och det var länge sen jag skrattade så mycket. Emelie fyfan säger jag bara! ;) Dansade sedan loss inne på Moon, träffade många goa människor och var med och hjälpte till att få hela lokalen som var proppfylld med 3or att sjunga studentlåten. Alla nappade ju såklart och det tog inte många sekunder förens hela Moon stod i gung till "Vem vill vara 1 nu......" Haha en perfekt sista studentfest måste jag säga! Kommer sakna dessa kvällarna mitt i veckan! :)

Congrats sexy

hej alla :)
Har massor att uppdatera om. Bland annat så har jag haft en väldigt bra helg; träffat min framtida engelska man när jag serverade på ett bröllop.. Måste bara få bort hans flickvän först haha. Nedå. Sen har jag en video och en del bilder att lägga upp, bland annat på tatueringen såklart :) men får göra allt det imorgon eftersom jag mobilbloggar ikväll. Hade även tänkt att sova lite nu :)

Innan jag somnar måste jag bara önska ett stort grattis till söta chris brown som fyller hela 19 år idag! Grattis grattis. Trodde faktiskt han var äldre, men men där ser man :) gonatt alla!

Marked for life.

Underbar igår. Trevligt, alltid kul att träffa nytt folk. Var dock helt slut när jag kom hem och somnade som en stock runt 4 ungefär. Det är något med Valborg som jag inte riktigt tycker om. Jag har nog aldrig haft en jättebra valborg. Förra året var iofs ganska rolig; morgan brände upp sina strumpor i elden för att han inte hittade en pinne haha, sandra och niclas hade deras best day ever och jag fick vara värdinna. Dock så slutade det i fiasko med oboy över golvet och en full pojkvän i sängen. Men det är väl sånt som händer antar jag. Nog om valborg, idag har jag ägnat mig åt massa andra roliga saker..

.. jag har nämnligen tatuerat mig :D Känns riktigt kul och är väldigt glad över att jag gjorde det. Det blev perfect! Det gjorde lite ont i början men sen blev det nästan som bedövat och, jag vet att jag är konstig nu, men sista biten så blev det typ en skön smärta. Haha. Men jag är super nöjd och marked for life :) hihi.

Nu återstår det en helg med jobb och åter jobb. Jag och Sandra ska även försöka ta oss lite ledig tid och åka upp till Göteborg på lördag på Basket SM. Måste ses!

Nu ska jag titta klart på humorgalan och sedan kanske kolla på film med världens bästa Lou.
Gonatt :)