2008

GOTT NYTT ÅR alla trogna läsare!

Det finns inga bra ord kvar längre

Har inte så mycket att skriva om. Det är nyår imorgon.. kommer säkert bli fiasko som vanligt. Men så får man inte tänka, man ska vara positiv! Det blir ju vad man gör det till. Kommer ha grymt kul med sofia iallafall och det är synd att sandra inte joinar oss.. men vad ska man göra?

Det kommer iallafall att ske stora ändringar när det nya året börjar. Det ska bli ett år utan omöjliga hopp, utan kärleksbekymmer, mer vänskap och nya människor! Är så trött på allt det gamla, det är verkligen inte bra för mig. Det drar bara ned mig åter och åter igen. Så nu ska jag frigöra mig, en gång för alla! Jag kommer sakna det enormt mycket, jag kommer sakna dig. Men nu får det vara nog och jag vet att jag kan klara av det här.

Sist vill jag bara tillägga att ni är väldigt falska och du är typ störd. Gonatt alla.

Against all odds.

Det är mycket som händer hela tiden och jag hinner inte ens skriva ned en bråkdel här på bloggen. Hade det mys med Sandra igår iallafall, stanrunda och lagade middag tillsammans (eller rättare sagt sandra lagade och jag hejjade på). Efter det satt vi fastklistrade framför tvn och spelade tv-spel. Det var superkul!

Ett spel som verkligen rekommenderas är The Simpsons game. Det roliga är att vi var en varsin gubbe och spelade samtidigt. Annars brukar det ju ofta bara vara en som kan spela när det är ett äventyrsspel men nu var jag t.ex. Bart och Sandra var Lisa och så hade gubbarna olika kunskaper och man behövde hela tiden hjälp av varandra för att klara av banorna. Ett riktigt roligt spel att spela tillsammans med någon. Om man spelar det själv så måste man byta mellan gubbarna hela tiden och det blir nog lätt uttråkat då. Men som sagt, rekommenderas att spela!  :)

Snart kommer Sandra och Anne hit, vi ska spela spel och äta middag tillsammans. Ikväll blir det kanske bio också om allt går bra. Hoppas ni alla får en bra lördagkväll och om 2 dagar blir det party! :D

Mellandagsrea och grannar.

Gårkvällen spenderades med sofia framför en prinsessas dagbok, mycket trevligt!
Imorse ringde väckarklockan tidigt, dags för shopping! Tog bussen in med empa till stan och mötte upp emelie och anja. Vi gick bara in i 4 butiker kanske och jag kom ut med 3 kassar. Jag är hopplös, undra om jag någonsin kommer kunna lära mig. Efter det åt vi thaimat på neelys där vi var i typ 2 timmar sen shoppade vi lite till. Sen mötte emelie upp sin pojkvän och de åkte hem. Jag, anja och empa blev istället sugna på fika men det var fullt överallt. Men vi lyckades hitta ett bord tillslut. Vi kom in på många olika samtalsämnen, minnen, ja allt möjligt. Så helt plötsligt kollar vi runt omkring oss och ALLA har gått, ja verkligen alla. vi satt helt själva kvar och ingen av oss har märkt någonting haha. Kollade på klockan och insåg att vi hade suttit där i 2 och en halv  timme. Men det var verkligen mysigt :) Åkte hem och nu sitter jag här och väntar på tacos.

Ikväll ska jag vara med busungarna! Singstar och disney-tp :)


Mina 4 favoritdagar.

Har haft en riktigt bra julhelg och än är den inte slut. Julafton blev lika bra som alltid; mina kära kusiner och min mormor kom hit, vi kollade på kalle anka, kan du vissla johanna, sjöng singstar, åt, delade ut julklappar och skrattade :) Dock saknade jag resten av den stora släkten uppe i Södertälje.. men kommer och hälsar på snart!

Sen igår var vi hemma hos mina kusiner och åt kalkon. Vi har det som tradition, att den vi inte firar julafton hos bjuder på kalkon dagen efter och så turas vi om. Där spelade vi spel (som för övrigt var jättekul som jag måste spela med alla tjejer en kväll!), pratade och umgicks. Denna kvällen ska även alla pojkvänner vara med.

Idag ska vi alla gå på bio, arn blir det iår, det har vi också som en tradition. Efter bion äter vi pizza tillsammans. Även denna kvällen ska alla pojkvänner vara närvarande :)

Sist men inte minst så ska vi även träffas imorgon också. För Lisa, min stora kusin, fyller år den 27e så vi blir alltid bjudna på en liten fika för att gratta henne.

Ja, så har vi det varje år. Alltid 4 dagar i rad umgås vi med varandra. Men det är bara kul för det är alltid lika kul att få umgås med mina kusiner :) Jag, lou, lisa och louise.

Så nu ska jag göra mig iordning :) hoppas ni alla har/haft en bra jul! :)

Christmas time.

image57

Har precis gjort mig iordning klart nu. Man ser inte så tydligt på bilden men det fick bli min svarta klänning med rosett som fick vara med denna julafton. Lockat hår, glittersmink och det älskade guldhjärtat får pryda min hals. Det enda jag kan göra nu är att vänta..


För nu är det inte långt tid kvar tills mina kusiner kommer.. tills Kalle Anka börjar.. tills vi ska äta den goda julmaten.. tills vi ska leka den roliga paketleken som vi gör varje år.. tills vi ska sitta och vänta på att "tomten" ska komma.. tills vi ska sitta ivriga och förväntansfulla och öppna paket efter paket .. Nej, nu är det inte lång tid kvar tills man får vara barn igen, ett riktigt barn över en kväll. Och vet ni? Jag älskar det.

Julafton.

Min julafton har börjat perfekt, vaknade upp av att lou väckte mig och mamma hade gjort iordning ett litet pussel av ett brev med ledtrådar och vi fick leta efter ett litet morgonpaket. Vi fick det nya singstar spelet! Perfekt present må jag säga eftersom jag älskar att sjunga och de andra spelen börjar bli rätt uttjatade nu.. Så nu ska jag och lou göra oss iordning och sen sjunga singstar tills släkten kommer och det är dags för Kalle Anka :)

Så nu ska jag dra mig ifrån datorn.. GOD JUL allihopa och hoppas att ni får en underbar julafton idag!

Jul = jullåtar

Jag älskar den här tjejen. Hon är inte bara riktigt snygg utan hon kan verkligen sjunga också!
Jullåtar, finns det något bättre så här dags?



Cascada

Dan före dan före dopparedan.

Bara 2 dagar kvar nu... väntar ivrigt på att släkten och tomten ska knacka på min dörr. Skratt, minnen, kärlek.
Julafton är en av de dagarna på året som jag uppskattar mest. Ingen annan dag är sig lik, på något sätt. Det är just därför den är så speciell. Sen ska jag vara ärlig, det är alltid kul att få pakelet också, speciellt av folk man bryr sig om. Men egentligen tycker jag nog att det är roligare att ge folk presenter än att få. Se deras, förhoppningsvis, glada miner och tacksamhet i blicken. guld värt.


Lite större, lite mer erfaren, lite mer tålmodig.. men min nyfikenhet kan inte ens åldern ändra på!

image54

Dan före dan före dan före dopparedan.

 
Ja, nu är det inte långt kvar till julafton. Bara 3 dagar faktiskt, men det har nog alla redan koll på ändå.
image51
Var inne i stan idag med lou och köpte julklappar. Hade inte köpt en enda förens idag, att man alltid ska vara ute i sista sekunden.. har ju varit i Indien och inte haft tiden direkt så jag får skylla på det. Hittade det mesta idag iallafall och det är det viktigaste. Så tyvärr mina vänner så är det därför inte mycket tanke bakom klapparna iår, men det får gå.

Sen vid lunch ringde empa mig och frågade om jag skulle följa med på konsert i vår. Visst kan jag det tänkte jag så nu sitter jag här hemma med två biljetter till Tokio hotel den 3 april i Stockholm till mig och empa. Kommer bli sjukt kul. Hon kunde fixa någon som vi kunde bo hos mitt i centrum också så det lär bli mycket shopping och bus! Det blir det alltid när det är vi två. Längtar jättemycket nu!

Sen en vecka efter konserten är det praktik i 5 veckor med elin. Kommer också bli riktigt skoj, vet inte riktigt vart vi ska vara än bara men det löser sig alltid :) Hoppas på Mallorca!

Nog om framtidsplanerna.. Ikväll är det underbar men vet inte om jag ska gå, kan inte bestämma mig. Det skulle vara kul att skaka rumpa tillsammans med amelie och de andra tjejerna. Mina egna tjejer är tråkiga ikväll, med pojkvänner och inga pengar.. så är det när man är ensam singel. Ack, inte bra.
Men annars hade film och godis suttit rätt fint ikväll, är det någon som är sugen? Ring mig!

Ha det bra alla gullungar. Saknar dig Frida, du hade aldrig bangat på en härlig utekväll ;)

HEMMA IGEN

Är nu hemma från Indien igen och jag kan säga att denna resan behövdes! Hade inte tid med att sitta vid datorn så min uppdatering gick inte så bra.. men det ska förbättras nu. Resan var helt underbar och det blev mycket sol och bad. En hel del shopping också :) Vilket paradis säger jag bara. Hotellet var över förväntan, helt otroligt.. vilken service. Alla små indier var så hjälpsamma och vi fick många goa "vänner". Man lärde känna en hel del, även ute på stan, för att alla är så tillmötesgående och sociala. Billigt var det också kan jag säga, en skål med ris eller nudlar kostar 1,70 kr (!) inte ens 2 kronor.. herregud. Men orkar inte pladdra på om det så om det är något ni undrar över så fråga bara :)

I tisdags, bara några timmar efter att jag kommit hem, var det studentfest! crazy christmas Hann inte fixa så mycket så jag gick dit som snögubbe, glömde dock halsduken och lite sånt.. men vad gör det. Hade super duper kul med Emelie och Julia och allt annat folk jag träffade där inne. Guld värda! Det blev mycket dans och skratt. Kvällen avslutades med taxi hem. MER KVÄLLAR SOM DENNA! :) Bild på oss kommer snart!

Sen var det skolavslutning idag. Måste säga att vår skola är bäst! Sture hade hyrt in papa dee som spelade en liten minikonsert i bergmansalen. Killen har ju tillochmed varit med i melodifestivalen.. Riktigt bra var det och en perfekt början på ett lov! Jag är riktigt glad för att gå på sture. Tråkigt med alla fördommar mot den här underbara och engagerade skolan! När ska folk förstå?

Nu är det iallafall jullov och jag har ingen julkänsla alls. Sen känns det konstigt att vara brun mitt i vintern.. folk kollar konstigt på en på stan haha. Hoppas på att den kommer. Förhoppningsvis blir det Södertälje under jullovet också, vill verkligen! :) Ne nu blir det alldeles för mycket skivande..

Ha det bra allihopa!


Arlanda.

Sitter på arlanda just nu, klockan är 4 på natten och planet går inte förens klockan 7 imorgonbitti. Så det är bara att försöka roa sig med det man kan. Som t.ex. att läsa bloggar och kolla på bilddagböcker eller umgås med alla luffare som ligger och sover överallt, haha. Iallafall, snart bär det av från kalla Sverige! :)

Var förresten på julskyltningen innan idag/kväll. Blev dock riktigt besviken, det såg ju inte alls ut som vanligt! Tråkigt att dom har flyttat allt till Stora Torg. Och det ur tråkiga tivolit, men som ändå hör till, var också borta.. synd! Men jag hade inte tråkigt för det, var och åt kinamat med Amelie, mycket trevligt :) Höll ju tillochmed på att bli inlåsta i vårt lilla hörn inne på neelys för vi aldrig gick därifrån, som det kan gå..

Nee, tänkte lägga mig på en bänk med luffarna ett tag. Få lite sömn är aldrig fel. Ha det bra alla!
Kommer sakna er massor :) Men som sagt, kommer säkert kunna hålla er lite uppdaterade och ni får hålla mig uppdaterad om vad som händer i Halmstad och i övriga Sverige.

Kram på er!

I am leaving H-stad

För nu är det bara 24 h kvar tills jag sätter mig i bilen mot Stockholm, till arlanda. För att sedan sova lite på flygplatsen tidigt tidigt på morgonen, som en luffare haha. Sedan bokstavligt talat hoppa in i flygplanet som kommer ta mig låångt härifrån! Jag kan inte beskriva med ord hur skönt det här ska bli! Och det bästa av allt är, som jag har sagt många gånger nu, att komma hem brun istället för att vara blekis som nu:

image49

Ha det bra allihopa, kommer sakna er massor.
Men 3orna, vi ses ju på studentfesten. Småttingarna, vi ses på jullovet! :)


fredag, kusindag + underbar

Kan man begära något mer av en fredag? Kan en fredag bli mycket bättre? Svaret är nej. Hade en superbra dag igår. Sista gången det var underbar och jag kan säga att det var mycket folk :) Mitt religionsprov gick bra och blev upphämtad vid skolan. Stack direkt till Holm för att få färdiggjorda supersmarriga pannkakor serverade med sylt och grädde av Lisa. Louise kom strax därpå också och vi kunde börja. Spelade lite traditionella kusinspel och pysslade lite. Som vanligt var det Lou och Lisa som kom med alla ideér så jag och Louise försökte oss på att baka muffins istället, men det lyckades vi inte mycket bättre med. haha. Älskar mina kusiner!

Efter det var det dans som gällde. Mina dansöser, julia och amelie, och jag rockade som vanligt.. Tyvärr kom ju inte den enda personen som kan äga oss. Men men vad ska man göra? Vi var ute och tog luft 2 ggr och satt inte still någon gång annars. Det är så kul! :) Sen blev det den gamla vanliga rutinen med vatten inne på mc donalds och den jobbiga halv 3-bussen hem. Som för övrigt var ganska rolig igår! Efter det somnade man gott i sin säng :)