HEMMA IGEN

Är nu hemma från Indien igen och jag kan säga att denna resan behövdes! Hade inte tid med att sitta vid datorn så min uppdatering gick inte så bra.. men det ska förbättras nu. Resan var helt underbar och det blev mycket sol och bad. En hel del shopping också :) Vilket paradis säger jag bara. Hotellet var över förväntan, helt otroligt.. vilken service. Alla små indier var så hjälpsamma och vi fick många goa "vänner". Man lärde känna en hel del, även ute på stan, för att alla är så tillmötesgående och sociala. Billigt var det också kan jag säga, en skål med ris eller nudlar kostar 1,70 kr (!) inte ens 2 kronor.. herregud. Men orkar inte pladdra på om det så om det är något ni undrar över så fråga bara :)

I tisdags, bara några timmar efter att jag kommit hem, var det studentfest! crazy christmas Hann inte fixa så mycket så jag gick dit som snögubbe, glömde dock halsduken och lite sånt.. men vad gör det. Hade super duper kul med Emelie och Julia och allt annat folk jag träffade där inne. Guld värda! Det blev mycket dans och skratt. Kvällen avslutades med taxi hem. MER KVÄLLAR SOM DENNA! :) Bild på oss kommer snart!

Sen var det skolavslutning idag. Måste säga att vår skola är bäst! Sture hade hyrt in papa dee som spelade en liten minikonsert i bergmansalen. Killen har ju tillochmed varit med i melodifestivalen.. Riktigt bra var det och en perfekt början på ett lov! Jag är riktigt glad för att gå på sture. Tråkigt med alla fördommar mot den här underbara och engagerade skolan! När ska folk förstå?

Nu är det iallafall jullov och jag har ingen julkänsla alls. Sen känns det konstigt att vara brun mitt i vintern.. folk kollar konstigt på en på stan haha. Hoppas på att den kommer. Förhoppningsvis blir det Södertälje under jullovet också, vill verkligen! :) Ne nu blir det alldeles för mycket skivande..

Ha det bra allihopa!


Kommentarer
Postat av: sandra.

haha, nedu när ska folk förstå att sture äger? (nästan) OCH JA SÖDERTÄLJE PÅ JULLOVET IT IS!

Postat av: ia

åh va underbart! ja vill också åka bort :)

2007-12-20 @ 18:28:02
URL: http://hannaangelica.blogg.se
Postat av: ia

Tack! neej haha ja har tröttnat på stoockholm;) jag vill ha värme:P jaså! vart bor du då?

2007-12-20 @ 18:40:13
URL: http://hannaangelica.blogg.se
Postat av: ia

tack! 149:- värsta kapet;)
jahaa okej, gu va skoj :D! blir det jul och nyår i halmstad eller?

2007-12-20 @ 18:50:33
URL: http://hannaangelica.blogg.se
Postat av: ia

eller hur! ja de kaanske blir nyår i halmstad! vi får se hur de blir:P

2007-12-20 @ 19:10:39
URL: http://hannaangelica.blogg.se
Postat av: ia

jaa de gör vi kanske! :) vore trevligt! ha de så bra!

2007-12-20 @ 19:23:18
URL: http://hannaangelica.blogg.se
Postat av: evelyn

du jag har faktiskt hans autograf! SÅDESÅ! HAH!

2007-12-20 @ 19:44:19
URL: http://evelynevelyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback