Lyckorus á la linn.

Glöm allt jag skrev innan! Jag har världens lyckorus just nu och vet inte ens vart jag ska göra av all denna energi?! Allting känns så bra, så perfekt.. det blir som man vill att det ska bli. Tack cosmopolitan för era otroligt bra reportage som får en att tänka om, i rätt banor och kan må bra. Ah, låt mig leva ännu mer! Detta var precis det jag ville skulle hända mig just nu!

Gårdagen.

Gårdagen blev inte så lyckat om jag ska vara ärlig.. Jag tappade bort linnea och alla och spenderade nästan hela kvällen på att gå runt och leta efter dom. Fick inte pratat så mycket heller vilket jag är väldigt ledsen för.
Men men, det kommer fler kvällar!

Det känns som att jag ska ge upp nu? Eller är det nu som jag ska sattsa allt? Fick ju lite inside information igår och jag har en chans! Men får inte tillräckligt med den uppmärksamheten så det känns som att det är lönt.. Jag vill ju inte göra bort mig heller.. Hur ska jag göra?

Tonight...

underbar :) shake some ass!


image25

Mina tankar today.

För det första måste jag bara skriva om vad en söt tant gjorde mot mig idag. Jag satt på busshållsplatsen utanför Sture när hon sätter sig brevid mig och börjar prata glatt. Solen sken och hon var så glad att det inte blåste. Sen när jag kollade upp mot henne så brast hon ut och nästan skrek "Men gud!! Men gud... vilka vackra ögon du har min söta dam" Sedan sa hon "Jag måste bara fråga! Är det där dina ögonfransar eller är dom inte äkta?" Jag tackade henne och sa med en glad röst att jo visst är det mina egna ögonfransar, att jag hade fått dom av min mamma som har likadana. Då brast hon igen; "men åhhh, gud vad fint! vad vacker du är och dina ögon är magiska" Sen var det dags för henne att hoppa på bussen och jag sa hejdå. Vilken söt och social tant. Hon lyste upp min eftermiddag med dom söta komplimangerna :) Tack, sånt blir man glad av :)

Sen måste jag bara skriva några rader om en vän till mig, som är så annorlunda från alla andra jag känner, som jag absolut inte hade klarat mig utan! Hennes namn är Evelyn och ifall hon inte hade bott 50 mil från mig så hade jag varit med henne så ofta jag kunde! Du lyssnar, du tar verkligen till dig allt jag säger och du sitter verkligen och tänker och försöker hjälpa mig att lösa mina problem. Har aldrig mött en sån person som du som verkligen ger så mycket av din egna tid till en annan persons problem så att den kan lösa dom. Jag har så mycket gemensamt med dig också och det behövs inte mycket för att vi ska ha kul och skratta och det är det bästa jag vet! Jag trivs i din närvaro alltid och jag kommer alltid finnas här för dig precis så mycket som du finns där för mig! Hoppas vi ses snart, att våra planer håller :) pusspusspuss på dig!

Studentfesten (kändistema) igår..

..blev kanon! Hade så himla kul :) Tack Julia för en superkväll!
Först in till stan i våra dräkter, catwoman och Nemi, och alla kollade på oss men vi träffade bl.a jack sparrow på bussen! Vi gick in på bm men där satt det bara 2 personer från Brandsta city släckers.. så vi gick till Idas istället där vi hittade Systrarna Graaf, svampbob fyrkant, gudfadern och många fler. Vi drack några cider för att sedan gå vidare till Penny Lane där studentfesten var. Vi gick direkt ned till dansgolvet och shakeade ass! haha. Resten av kvällen blev också otroligt lyckad. Jag träffade min söta josephine som gav mig ett rejs i kundvagn, vi dansade ännu mer, vi var med på vimmelkort.. inte bara 1 om man säger så, träffade massa roliga människor! och vi avslutade denna kväll på Valentine med lite dans. Haha, mitt nya namn är catwoman också, vet inte hur många som ropade det efter mig igår.. Ne men hoppas nästa studentfest blir lika lyckad! Tyvärr är det ju ett tag tills den är. Men man ska inte deppa för det, det är ju bl.a underbar på fredag! Om jag orkar så kan man ju inte missa den premiären!

Ha det bra allihopa, och ni som inte var där igår.. ni missade verkligen något! :)

Jag och Julia, catwoman och Nemi <3

image24

Snart snart snart..

Sitter i skolan nu och väntar på att Julia ska lägga in sina fina bilder sen ska vi kanske äta en liten bit mat och sedan ska vi in till stan för att köpa det sista vi behöver tills ikväll. Det ska bli så himla skoj! Haha.

Catwoman och Nemi <3

Lite allmänt sådär.

Hade det riktigt kul igår. "Förfesten" om man kan kalla det de? haha, den var den roligaste! Bara för att sandra är så underbar! :)

Idag var det svampplockning som gällde, min familj + sandra, anne och jonas var ute. Alltid mysigt att minnas tillbaka till när man var liten och gick där och letade. Men vi hittade massor iallafall! Så nu står mamma och gör svampstuvning :p Ikväll är det 50 first dates på tv, har sett den innan men tycker den är så mysig så kan gott se den igen!

Imorgon, någon som är på lite mysig måndagsbio och ser supersugen på bio? :) Har hört att den ska vara jätterolig! Jag är riktigt biosugen iallafall :) Det hade varit skojsigt..

Nu är det inte långt kvar! :)

Viktig nedräkning..
http://www.dailiescountdown.se/embed.aspx?id=T0K0M0Q0Y034Q0K5B7G0R9U1S1N


Helgen..

Ikväll ska jag hem till Empa och kolla på lite film, kanske hittar på nått annat också. En annan bor ju i stan nu så det är lite lättare att hitta på grejer :p
Imorgon blir det jobba på dagen och utgång på kvällen!
Söndag blir det nog bio..

Livet är så värt att leva!

Jag vill!

Vill igentligen bara skrika ut vad jag tycker om alla er! Ahhh, hatar att hålla det inom mig, men det hade bara förstört allting ännu mer än vad det redan är.. Men jag vill skrika på er!

Tisdag!

Japp då är det första studentfesten! Ska bli så himla kul :D
Det är ju såklart kändistema..
Min utklädnad kommer nog bli bra! Folk kommer nog inte se att det är jag ens :p eller hoppas på det!
Längtar riktigt mycket nu..

Några månader till.

Jag har svårt för att uttrycka mig för jag tror du läser och då kan jag inte.
Jag går snart under av alla mina tankar.. sandra hjälp mig.

My heart starts to shiver for it was not enough.

You got me deeper than deep and I'm constantly blinded
I'm running around but there's no place to hide
I start to talk in my sleep, our souls have divided
Why can't they forgive me these demons inside?

Fotboll.

HBK - AIK, 2-2.

Japp, fotboll idag då på Örjansvall. Eftersom jag gillar båda lagen så gick jag dit utan att bry mig om resultatet sådär jättemycket. Utan kollade på en bra och händelserik fotbollsmatch med 4 mål, straff, rött kort och mycket annat. Träffade även kusin Louise där som jag inte sett på länge, det var mycket trevligt!

Nästa gång borde man stå i aik klacken, så mycket mer ös där! Herregud..

Sexy love.

Har haft en väldigt bra vecka hittills. Lugnt i skolan, inte mycket lektioner alls.. skönt!
I torsdags blev det bio med Empa, vi såg Bourne Ultimatum. Bra film!
Igår slutade jag redan 11 och åkte in till stan för att äta lunch och shoppa lite med mamma. Hittade två tjockare tröjor och en vanlig tröja. Danke mucho! :) På kvällen blev det utgång med Josephine, riktigt kul!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer..
Imorgon, HBK - AIK!!! Sandra ska med mig! Ska bli riktigt skoj, en sådan match kan man ju inte missa!

JAA!

Jaslene vann Top Model 2008! Så himla rätt! Jag har hållt på henne under hela programet och för en gång skull så vann den jag tippade på! Hennes personlighet är så härlig och hon har så mycket energi och är så vacker. Helt rätt beslut! :)

image23

Jaslene + manlig modell 

Woho!

Trippelavsnitt av Top Model ikväll! :D 20:00 - 23:00 Kan det bli bättre?

Smått och gott.

Det gick inte som förväntat igår.. det är det enda jag kan säga.
Det är bara att ta nya tag och leva vidare.

Evelyn, jag tänker på dig! Väldigt ofta :) Saknar dig massor. Vi måste ses snart.. jag kanske kan komma upp eller du ner efter att Thomas åkt? Så kan vi hitta på nått kul!

Nu ska jag snart till skolan. På schemat idag är det småföretagande A, Foto B och 2 möten med studentkommitén. Så måste göra mig iordning nu. Ha en bra dag allihopa!

Min helg.

Har haft en riktigt mysig helg :) Har spenderat den mesta tiden med lil sis. 
Fredag var det mys hemma hos sandra med middag, dricka, dans för att sedan göra sig iordning till en riktigt rolig utekväll på stan. Och vad vi skakade rumpa! Haha.
Igår så var det barnvakt på schemat. Satt från halv 1 till halv 8 och fick en go slant rätt ned i fickan, det behövdes! Efter det cyklade jag direkt hem till Sandra där Anne precis hade gjort klart tacos och de frågade om jag ville ha lite mat.. och jag tackade såklart JA. Efter maten cyklade jag och Sandra hem till mig för att se Sverige - Danmark spela. (Jag är så besviken att inte Dusan Djuric spelade!) En ganska bra match, men dock inga mål. Efter matchen funderade vi på att åka in till stan en sväng men bestämde oss istället för lite mys med spel hemma hos mig och det är jag glad för att det blev.
Idag har jag inte så mycket planerat.. bara film ikväll hos emelie :)

Tack för en riktigt bra helg sis. Love ya.

Myspys ikväll.

Ikväll blir det myskväll! Ska vara med sis och kolla på idol, äta lite godis och chips och mysa.
Det var länge sen och det ska bli jättekul :)
 

image20

image22     image21



Anyone who says sunshine brings happiness has never been kissed in the rain.
Så sant som det är sagt..

Kommentarer.

Har fått några kommentarer om mitt förra inlägg, både skriftliga och muntliga.
Texten är alltså en dikt skriven av Erik Söderstedt (ingen känd) och anledningen till att jag publicerade den på min blogg var för att jag gillar den. Tycker om innehållet i den och jag kan koppla mitt egna liv lite till den.
Så nu vet ni alla nyfikna..


Det spelar ingen roll.

Det spelar ingen roll vad andra säger
Det spelar ingen roll vad andra tycker
För jag är kär
För varje gång han är här så vill jag bara krama om honom
Ligga i hans famn

Alla mina vänner säger att jag är galen
Men jag mår faktiskt bra
Alla mina vänner säger att jag är tokig
Men det är det här jag vill ha, igen
Men jag bryr mig inte
För det är med honom som jag vill va
För varje gång han ler mot mig så blir jag så himla glad

Vill du?

Du är det sexigaste jag har sett på många många dar.
Jag tycker om dig, hoppas du tycker om mig.
Och du kanske vill sova över hos mig?

Sömnproblem?

Jag har verkligen svårt för att somna på kvällarna.. kan sitta uppe hur länge som helst. Sen upp tidigt på morgonen och det resulterar verkligen i för lite sömn. Jag kan inte hjälpa det.. Varje eftermiddag somnar jag på bussen hem från skolan även om jag bara har varit där i några timmar. När jag kommer hem så somnar jag direkt men sover bara ca. 30 min sen är jag jätteseg under hela eftermiddagen tills kvällen kommer då jag blir jättepigg och kan verkligen inte somna. Jag sitter alltid och lyssnar på musik och funderar på kvällarna om jag inte hittar på nått.. det kanske är alla tankar som gör att jag inte kan sova? Vet inte.. har ni några tips? Det är jobbigt att vara så trött som jag är hela tiden, men som sagt.. det går inte att somna!

Vad skulle du göra?

Jag gick en stund på stan innan idag och framför mig går två glada tjejer, kanske 15 - 16 år. Efter en stund så ser jag hur den ena tjejens klänning har fastnat i strumbyxorna hon har under, så den har liksom åkt upp och det ser ut som att hon precis kommit ut från toan. Man ser nästan rumpan på henne och som sagt, hon har bara strumpbyxor. Då slog tanken mig, ska jag gå fram och säga till henne eller ska jag bara låta det vara? Ifall jag går fram och säger till henne så kommer det bara bli pinsamt inför en person. Eller ska man låta henne gå och hon går runt så på stan och får märka det själv när hon kommer hem att hon sett ut så en hel eftermiddag. Eller ska man bara gå och vänta och hoppas på att antingen kompisen eller någon annan ser det och säger till henne.

Efter en stund så kom jag fram till att jag hade velat att någon sa till mig att min klänning hade fastnat. Men behöver ju inte direkt skrika ut det utan komma lite smygandes och diskret och tala om det med en vänlig röst. Då hade det nog blivit minst pinsamt för alla. Men det är svårt, man vill vara snäll men samtidigt så brukar man oftast tänka "det är hennes problem". Men när jag hade bestämt mig för att säga till henne hade de båda tjejerna redan kommit en bit framför mig och de korsade vägen och gick åt ett annat håll. Jag hade bråttom till skolan så jag struntade faktiskt i det. Men annars hade jag nog sagt till. Den gyllene regeln är ju som sagt guld.

Vad hade du gjort?


Hej.

Vet inte om du läser, vet inte vad som är bäst. Vet ingenting och kommer inte göra det på ett tag heller. Vet inte om det är du som är speciell eller ifall det är jag som bara inte kan. Vet inte varför jag gjorde så och vet inte varför det spelar någon roll. Vet inte om allt bara är tragiskt eller ifall det faktiskt är verklighet? Vet inte om det kommer något gott ur det här och jag vet inte om detta är det jag vill. Jag vet ingenting.