tankar och framtidsplaner.

Nu ska jag ut, ut ur hålan och tryggheten. Ge mig in på utmaningar och äventyr.
På lördag smäller det, ellerhur sandra? Allting kan hända, när som helst och var som helst.
Ska bli riktigt kul iallafall. Sandra, Sofia, Amelie och min röda klänning.. kan det bli fel? Nope!

Längtar något otroligt till sommaren. Beställde studentmössa idag och vi har riktigt goa planer i studentkommittén som ni som går på Sture kommer att gilla skarpt! Kommer bli grymt kul men mer info får ni senare. Längtar iallafall till studenten :)

Gossip Girl + Carolina Gynning på tv ikväll. Kan tisdagskvällen bli bättre? :)



jag tycker om min granne :)
hon är söt!

image66

Your words.

So close you can almost taste it
Release your inhibitions
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips

Låt oss hjälpa. snälla, släpp in oss i dina tankar.

Det gör ont i mig att se dig, höra om dig.
Du får inte göra såhär mot dig själv.
Jag vet inte om du läser?
Men du är värd något så mycket bättre.
Dina tankar borde vara positiva
och dina tårar borde bli skratt.

Jag har känt dig i hela mitt liv,
det är inte försent! Ge inte upp än!
Du klarar det här, det är ditt liv. Lev det.
Snälla jag ber dig, jag vill hjälpa dig.
Men vafan ska jag göra? Vad i helvete kan jag göra för dig?
Jag gör vad som helst.
Jag tycker om dig så otroligt mycket,
jag vill att du ska veta vilken fin person du är.
Jag är rädd.

Jag skulle aldrig förlåta mig själv
om jag behöver känna
att jag kunde gjort mer för dig
men att det är försent.

Uppdatering, lördag 26 januari

Back on track.
Underbar igår och det var trevligt. Tycker verkligen om mina tjejer :) Nästa lördag kommer bli kanon!
Skakade rumpa som aldrig förr och skrattade mycket. Somnade inte förens vid 6 på morgonen ungefär.
Idag har jag inte gjort mycket. Var hemma hos sandra en sväng och hämtade mina saker. Ska hem till henne senare ikväll också.. Om inte den mystiske hör av sig så beger vi oss till honom istället.
Har så mycket att se fram emot, men känns ändå som ingenting? konstig känsla.. har ju såå mycket att göra under våren! Kanske tanken över att ni ska flytta skrämmer mig.. vill inte det!! Ni är de bästa personerna i mitt liv och rädslan för att förlora er båda.. den är inte rolig.


image65


utdrag från Sandra Hembergs blogg om vår sommar

"Jag ser sena kvällar och nätter med högt spelandes musik, skratt och snack. Jag ser oss dansa på stranden, i solnedgången, till vindarnas sus, hur vi skriker ut att livet leker. En road trip med linn som förare, fyra tjejer med solglasögon i en nercabbad bil med låten superstar dunkandes. Jag ser hur vi skämmer bort oss, unnar oss dyra mysiga luncher och middagar på fina restauranger, shoppar tills vi inte orkar bära mer kassar och driver runt i storstäderna. Vi låter inte en enda sekund gå till spillo. Går på konserter och sjunger med till Rihannas underbara låtar, gungar till musiken och känner rytmen föras genom kroppen som en rysning. Går på fester och bryr oss inte om de andra som kollar snett på oss av avund, dricker dyra drinkar, partyhattar till tusen och ingenting ska gå snett!

Det är nu det gäller!"

Vill inte vänta, jag känner det i hela kroppen och jag vill leva livet nu! sandra du är bäst :) 

jag saknar indien

Mhm, vilken bra dag det har varit idag! Var först en snabbis i skolan och sedan blev jag bjuden på lunch av sandra, (tack hjärtat att du hjälper fattiga personer i nöd) och sedan gick vi på stan. Båda ville köpa något nytt inför fredag eftersom det är då det gäller.. Fick tyvärr inte med mig någon snygg klänning hem men däremot en ny mobil :D Det kunde inte bli bättre och det fanns bara 1 kvar av den. Är det Linn Strand som för en gångs skull faktiskt har lite tur? Ja gott folk, ni hörde rätt. Springer runt som en liten solstråle just nu. Sen Sandra, så ska jag nog allt kunna hitta något lite extra till dig på fredag ;) lämna över det bekymmret åt mig.

Efter stanrundan hade vi även ett litet snabbt möte med studentkommittén, dock var det bara jag och rickard från kommittén där men sandra höll oss sällskap :) fikade och funderade lite på kommande händelser.. kommer nog bli mycket bra! :)

Nu ska jag ta tag i lite tråkigt plugg men också boka en resa till i sommar! Dock ska inte samma människor som förra året med men det här kommer bli lika bra ändå, iår blir vi ett blandat gäng! :)

myspys med tv-spel och chokladbollar

Snart kommer sandra och jag, hon och Lou ska spela mario party 8 på wii.
Sandra är lat så jag måste åka och hämta henne.. en annan kan ju köra bil sandra.. haha ;)
Snabb uppdatering av mig. Vad hittar ni på ikväll?

Fredag, underbar, kommer bli obeskrivligt bra! YES

ojojoj...

...vad tiden rusar förbi!

Snart fyller jag år och det finns en hel del på önskelistan. Bland annat en biljett till Rihannas konsert den 12 mars på hovet i stockholm, någon rolig själ där ute som vill följa med?? Min syster är ju inte hemma och hon är det enda stora fanet jag vet. tror jag iallafall.. bevisa att jag har fel! För jag menar, det här tilfället kan man faktiskt inte missa, det är Rihanna vi snackar om! Hon är så sjuuuukt bra! Nå?
Sen i vår ska jag även se kent, tokio hotel och avril lavigne så det blir fullt upp, men det är bara kul! Kul att åka upp till stockholm varje gång också :) Hihi, kan knappt vänta, vill se nu!

Idag kommer även min favorit hem från egypten, tur att araberna inte kidnappade henne! Det är ju lätt hänt när det är en sån söt svensk tjej vi snackar om. Men men, hon är påväg hem till Halmstad nu och det ska bli så kul att träffa henne igen :)

Liveeeet lekeeeeer!

Mucho bien torsdag! :)

Gick upp suckandes och kände inte alls för att gå till skolan eftersom att torsdag är min jobbigaste dag. Men jag kom iväg och hann med bussen. Vi hade idrott i skolan då vi körde världens boxningspass. Herregud vad vi kämpade och boxade skiten ur några 1or som ville vara med. Mohaha :)

Efter det hade jag en ganska rolig 50 min religionslektion. Klockan var sen 11:40 och en i min klass kommer in och säger att vi inte har några mer lektioner idag. Med ett fett smile på läpparna ringde jag Lou som kom och hämtade mig och vi åkte till rejmes för att spela bowling. På vardagarna kostar det bara 35 kr och man får spela hur länge man vill! Riktigt kul men övandet på wii gav inget bra resultat i verkligheten.. Efter att jag hade vunnit stort över henne så åkte vi in till stan istället. Båda fick något shoppat. Jag köpte ett par sjukt snygga, lite baggyjeans med märket pour och jag är så nöjd och så glad! Behövde egentligen inte ett par jeans men kunde inte låta bli :) Bild kanske kommer senare om så önskas av någon..

Köpte med oss kycklingsallad från Hello och åkte hem och kollade på en film och spelade wii.
Jag som trodde detta skulle bli den värsta dagen på veckan men istället blev det den bästa :)
Imorgon är det fredag, vad händer? På lördag blir det mys med amelie, ska bli skoj :)

Min batman

När ska jag sluta drömma? Det är försent nu!

James Lafferty

Carolina Gynning

Som jag har väntat o väntat och ikväll är det premiär för carolina gynnings egna show; i huvudet på gynning. Kvällens avsnitt kommer handla om att carolina ska sitta barnvakt åt 8 barn, samtidigt!! Haha det kommer nog bli galet roligt! Asså jag älskar verkligen den här tjejen; hur hon kastar sig in i människors liv, det glamorösa kaoset hon sätter sig själv i, hennes nyfikenhet och hur hon kan vara så oblyg för allting! En riktigt go tjej med humor och som vågar bjuda på sig själv. image63


Har även läst hennes bok, ego girl, som rekomenderas! Ren underhållning att få vara med om hur hon har levt sitt liv. Visst, vissa stunder har ju inte varit roliga men det är en intressant bok. Den är väldigt innehållsrik om man säger så. Läs den om ni gillar annorlunda självbiografier!

Ärligt talat så finns det ingen bättre blondin och hon är verkligen inte en "dum blondin" utan hon är smart, rolig och ärlig. beundrar den nya carolina gynning som har tittat fram!
image64

förstår mig inte på er? här är jag, ta mig.

image62

Söndag

Har haft en skön söndag. Har varit och solat lite och sen övningskört med pappa. Övningskörningen går faktiskt riktigt bra och jag är stolt över mig själv. Har verkligen tagit tag i körkortet nu och ska plugga massa teori den här veckan som kommer. Snart så kommer jag ha mitt körkort! Och i sommar tjejer, då ska vi åka på roadtrip i caben som står och väntar i carporten ;) Kommer bli såååååå kul, aaaight?

Ikväll blir det film och mys :) Någon som vet någon bra film som går?


och nu var helgen slut igen..

Hade en jättebra lördag igår! Empa har ju fyllt 18 så hon hade middag hemma hos henne. En hög med tjejer och några killar var på plats, trevligt folk det där och god mat. Efter lite förfest gick vi ned på stan och in på b&b. Efter att jag flörtade lite med DJn så fick vi lite goa låtar att dansa till, haha man måste ju använda sin kvinnliga charm. Man vill ju inte bara ha dunka dunka låtar utan nån goding med t.ex. pussycat dolls är ju skoj. Men som sagt, en sjukt rolig kväll med massor av dans. Tack empa för middagen och emelie m.m. för sällskapet :)
Och snart Laila, dååååååååå.... ;)

Fredag

Äntligen helg! Hade bara en lektion i skolan så jag har redan slutat :)
Helgen kommer bestå av plugg, fest och one tree hill. Ikväll ska jag även, som sagt, på bio med emelie. Middag i stan efteråt, kommer bli mysigt. Det blir nog lite shopping och övningskörning imorgon också :) Perfekt helg.

Sofia och Sandra, snart blir det nyår igen! Med skumpa, fina klänningar och middag. Eftersom vårt nyår inte blev direkt lyckat så bestämde vi oss för att fira om det när sandra kommer hem från egypten. Kommer bli kul haha!

Nee nu ska jag bege mig mot bussen och åka hem. Ska göra mig några goda pannkakor och njuta över att det är nästan 3 dagars ledighet framför mig. Säger det igen, visst är det skönt att gå i 3an?

jag kommer sakna dig massor sandra!

Nu är det redan torsdag och tiden rinner iväg. Skolan dödar mig nästan men det går ändå bra, jag är duktig.
Har kollat alldeles för mycket på one tree hill de senaste två dygnen, det känns som att jag lever i deras värld och så helt plötsligt ringer klockan och jag måste gå till min egna skola, känns skumt. Vad mycket roligare det skulle vara om man hade levt i deras värld istället. Dessutom är jag helt galen i en viss person.. ahh.. och sophia bush är en av mina favorit skådespelerskor. Hon är grymm. Nog om one tree hill.

Sitter i skolan nu, turism lektion. Eftersom vår lärare är så bra så har hon fixat bärbara datorer till vår klass som vi får använda. Därför är det det enda jag gör på turism lektionerna; kollar runt på internet, fikar och pratar. Det är mycket trevligt :) Visst, vi har arbeten.. men det blir gjort också.

Längtar något otroligt till lördag, ska bli riktigt kul. Som vi ska dansa! Men nee nu ska jag inte drömma mig bort mer, jag lever här och nu och jag ska ta vara på varenda liten sekund jag lever på den här planeten! :) Därför ska jag göra något nyttigt nu så att jag kan gå hem mycket tidigare idag och då hinner jag se mer på one tree hill! haha :D

Imorgon blir det bio med Emelie, ska bli mysigt. Vi ska kolla på skräckis.. men eftersom jag är en tuff tjej så behöver inte jag någon killes lugnande hand, jag klarar mig såååååååå bra själv! sådeså :)

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa

image61


För att min box kom redan med morgonposten så nu är den här med mig :D
Gissa vad jag ska göra ikväll? haha. Kommer aldrig få tid till mitt pluggande..
Men iallafall, kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul!

Igår, 8 januari 2008

Ja igår hände det massor med saker. För det första så fyllde en nära vän till mig 18 år! Nämnligen Empa! Stoort grattis till henne! Utgången på lördag kommer bli kanon ;)
Haha jag delar med mig av den kända bulgarien-bilden... Linn & Mli feat. alkohol.



Jag hade även min första skoldag som varade i 1 timme, nödvändigt? Det var sjukt jobbigt att gå upp igår, jag har verkligen blivit en sovmänniska istället för att vara den morgonpiggaste människan på jorden. Det har ju sina för- och nackdelar om man säger så.. Har också fått väldigt mycket skolarbete att göra eftersom jag var i Indien innan jullovet. Men som Elise sa; Jag har gått i skolan i 11 och ett halv år då borde jag klara ett halvår till. Mycket smarta ord hörru du.
Efter min enda lektion satt jag kvar i skolan och pluggade tills sandra kom och hämtade mig, hon tyckte det var nog nu haha. Vi käkade och åkte in till stan. Sandra skulle shoppa men tror ni inte att det är jag som åker hem med en ny klänning i handen? Haha, typiskt mig.. men den var väldigt fin iallafall. Kanske blir den på lördag..



Idag har jag sovmorgon och det är jag otroligt glad för. På min att-göra-lista idag står det ett fett PLUGGA.
Låter det kul?
Ett stort + är iallafall att min beloved box släpps idag så antingen får jag den i eftermiddag eller imorgon! Kan knappt vänta. One Tree Hill

En dag kvar.

Imorgon börjar skolan. 08:10. Usch känner mig inte alls peppad, men vem gör det? Som tur är har jag en kort dag och slutar redan vid 11 och då ska jag och Sandra ta vara på vår sista dag tillsammans innan hon åker till egypten. Shopping och fika kanske?

Idag händer det inte mycket. Har precis gjort pannkakor och ska kolla lite på Hidden Palms och Desperate Housewives nu. Måste njuta av sista dagen.

Har förresten hittat min balklänning nu! äntligen
Eller jag har hittat modellen rättare sagt, så nu är det bara att köpa tyg, lämna in tyget tillsammans med skissen och mig själv för mått och så får vi hoppas på det bästa. Den kommer nog bli precis som jag har tänkt mig.
Kan knappt vänta tills den är klar :) Funderar på att inte ha en rosa klänning, eller är rosa för mycket jag? vad tycker ni?

äntligen uppdatering

Jag har fått utskällning av att jag sköter bloggen dåligt. Jag har varit alldeles för upptagen de senaste dagarna för att sitta här men nu tänkte jag ta mig lite tid. Helgen har varit super iallafall.

I fredags var det underbar. Åt först middag med sandra och sofia i stan, sedan mötte vi upp emelie och julia inne på underbar och skakade rumpa hela natten lång. Mycket, mycket roligt och skönt att släppa lite på allt. Sedan fick jag även ett ragg med mig hem... nu blir ni nyfikna va? det var faktiskt en söt liten sandra som ville sova hos mig :) Somnade inte förens runt 4 och sov hela förmiddagen dagen efter.

Igår var det FF hos sandra och vid 7 hade hon lagat middag åt mig, tacos. Mums! Lite senare kom även Sofia och lekte med oss. Vi sjöng singstar, snackade, kollade på film och hade allmänt mysigt. När vi sedan gick ut så var det till min förvåning snö ute! På väg till klippvägen blev det prickkastning och snöänglar :) Vid 3 var jag och sandra hemma hos henne igen men somnade inte förens 5 som små stockar. Mys mys mys mys.

Idag skulle vi egentligen stiga upp tidigt men båda var för trötta så tillslut tvingade vi oss upp vid halv 1. Jag vandrade hem för att åka och hälsa på the old ones. Nu sitter jag här jag känner verkligen inte alls för att börja skolan på tisdag. och vad ska man hitta på imorgon?

Ps! Jag är riktigt besviken på att Ulles har stängt. Favoritcaféet ju, det kan ju inte bara lägga ned sådär? Vart ska man nu gå när man inte kan samsas om vad man ska äta?? ahh, tråkigt är det rätta ordet!

Behöver några kalla dagar till..

Jag har ett stooort problem! När jag skulle välja kläder imorse insåg jag hur mycket kläder jag egentligen har, kläder som inte ens är använda någon gång. Jag fick lite smått panik och kunde inte välja vad jag skulle ha på mig. Jag kommer inte ha tid att få använda allting! Visst, det låter löjligt men det är sant.. jag vill ha allting på mig på samma gång. Så snälla låt vintern stanna ett litet tag till så att jag hinner använda alla fina tröjor, klänningar m.m. och helst inte bara en gång heller utan jag vill kunnna använda dem flera dagar. Jag har insett nu att jag köper alldeles för mycket kläder, mer än vad jag behöver. Jag vill inte vänta ett heeelt år på att få bära dom. Antingen får vintern ge mig många kalla dagar till eller så får jag helt enkelt anpassa min shopping...

..men jag röstar på alternativ 1 :)


Imorgon finns det mycket saker att hinna med. Blev erbjuden en resa till göteborg med shopping men som jag skrev ovan så är shopping egentligen det sista jag behöver nu.. men det är svårt att låta bli. Funderar på att åka upp och shoppa men sen lämna tillbaka allt haha. Vi får se hur det blir.. Sen ska jag även beställa min nya one tree hill box och mario party 8 till wii :) Ska även kolla runt lite efter en fin balklänning och kanske boka lite körlektioner. Ska även beställa klipptid imorgon. Ska färga lite också.. Vet precis hur jag vill ha det och hoppas på att det kommer bli kanon! Sen blir det middag i stan med de snyggaste brudarna i halmstad och sen underbar!

Haha, snacka om att ta tag i sitt liv just nu. Men det känns otroligt bra faktiskt! Nya Linn :)

Lite allmänt sådär bara.

Har inte skrivit på länge, fy skäms. Har spenderat mycket av min tid med sandra och det känns nästan som förr faktiskt. Vi spelar tv-spel, äter hos varandra och umgås. Det känns huuur bra som helst :) Man längtar ju tillbaka till jullovet och nyåret 04. Bästa lovet i mitt liv tror jag. Då bodde jag hemma hos sandra i södertälje och som vi busade.. ojoj oförglömliga tider det. Hur som helst tycker jag om min vän/syster väldigt mycket!

Vandrade hemåt vid halv 5 igår natt/morse,beror på hur man ser det, och vad tyst det var.. Har nog aldrig sett halmstad så stilla och så tyst. Det var underbart att gå en liten promenad. Inte en människa, ett djur, ljus eller ljud någonstans.. det kändes som att det bara fanns jag. Nästan så att man ska ta en promendad fler gånger vid den tiden. Mycket bra tidpunkt att fundera lite på saker som är värda att funderas på.

Nog om struntprat. På fredag kommer lättnaden. På fredag är det även underbar och man kan säga att jag, sandra och sofia har våra planer.. minst sagt. Kommer bli sjukt kul. Middag, dansa järnet som vanligt och sen får vi se var någonstans kvällen slutar.. tss, sandra you know. Någon mer som ska dit? :)

Nu är det 2008 och mitt löfte om att slå mig fri från allt går faktiskt väldigt bra, bättre än vad jag trodde. Det känns, det kommer det att göra en bra tid framöver men om man tänker på all tid jag har lagt ned, så många tårar jag har gråtit, personer jag har avvisat, tankar jag har tänkt och sen tänker man på hur mycket jag har fått tillbaka? Jaa då behöver man inte titta länge för att se att vågen lutar allt för mycket åt det ena hållet. Jag känner att det är dags nu, tyvärr.. jag är ledsen att det skulle ta slut på det här sättet.

För mycket tankar och för lite handling från min sida just nu. Därför ska jag lägga mig och kolla på en chic flic, mysa och sen somna gott. Gonatt alla :) speciellt min sandra.