Hemma, igen.

Hemma igen från en ytterligare Södertälje vistelse.. Börjar bli en vana nu att åka varje helg hehe :) Har varit lika bra denna gången! Uppdaterar mer någon annan gång för nu är jag trött. Lite kommentarer bara:

¤ Jag saknar min lil sis.
¤ Jag saknar min Fridis.
¤ Synd att jag firade midsommarfirandet hos Emelie, hoppas ni hade kul? :)
¤ I love my Evelyn <3
¤ Jag älskar rickard.

Har jag glömt något? :)

Hemma!

Min helg har varit underbar! Det här gjorde jag:

Fredag: Planet lyfte 13:00 och jag var framme på Arlanda vid 14:10 och tog därefter arlanda express till central stationen i Stockholm. Därefter blev det pendeln till Östertälje där världens vackraste pojkvän stod och log mot mig när jag steg av. Jag kände lycko-ruset i hela kroppen och kände verkligen hur rätt allt var. Efter det överraskade han mig med en STOR godispåse och ett varmt bad hemma hos Lars. Tack älskling! Vi tog även en sväng till Ica Maxi där jag helt plötsligt känner två händer runt min midja och någon som hoppar bakom mig. Vänder mig och ser ett mycket välbekant och sött ansikte, det var ju Evelyn!! Helt otroligt att vi lyckades vara på Ica Maxi samtidigt, det var iallfall otroligt kul att se henne! På kvällen gjorde vi inte så mycket, vi kollade på Vänner, mös och pratade lite tills vi slocknade tillsammans i sängen.

Lördag: Vaknade upp brevid min favorit och gav honom en puss på kinden så att han också vaknade till. Jag möttes av ett leende :) Vi gick upp och åt lite "frukost" för att sedan bege oss in till södertälje centrum för att äta på Nancys (!), mums! Det var även Telge-dagen i Södertälje och Markoolio stod på scen och framförde sin nya hit på stan. Tobbe trollkarl var också där! Efter det åkte vi runt lite tills vi hamnde på Heron City. Vi gick in i en stooor media affär där (som nästan var lika stor som ullared kändes det som) där vi gick runt i över en timme tror jag haha. Jag + rickard + teknik-prylar är ingen bra kombination för det kan ta hur lång tid som helst! Vi hittade massa skoj att titta på och olika tv-spel att testa. Tur att vi är så lika älskling! Jag köpte iallfall ett par nya hörlurar till min iPod och efter det fick vi ett impuls ryck och köpte biobiljetter också. För er som inte vet så har heron city massor med stora biosalonger! Det belv Oceans thirteen, den var värd att se men som man alltid säger så är 1:an mycket bättre! Efter det var det snabbmat på Max (självklart) och sen hem för att mysa och bada (som också är självklart)!

Söndag: Ännu en morgon där man vaknade upp brevid sin älskling. Jag väckte honom och vi låg och dröjde i sängen läänge innan vi orkade ta oss upp för att åka och hälsa på Rickards farmor. Men innan vi åkte så badade vi ju såklart ;) Efter besöket hos hans farmor så kände man hur tiden bara rann iväg och jag var snart tvungen att åka hem! För att få ett mysigt avslut köpte vi pizza på Rosenlunds pizzeria och mös framför Vänner. Efter det låg vi bara i kanske 2 timmar och pratade och mös. Sedan var det dags.. packade alla mina grejer och vi vandrade hand i hand sorgset till bilen. Det blev lite panik eftersom vi fastnade i bilkö till Stockholm men det löste sig och jag fick min stand by biljett till Halmstad. Vi satt i bilen och väntade tillsammans, åt lite choklad och pratade. När det väl var dags så kramdes vi och sa allt det där som två kära säger till varandra och jag gick min väg medan han tittade på. Efter 4 minuter ringer telefonen och det var han som sa att han redan saknade mig. Hehe, du är så söt! Väl hemma i Halmstad så var det tråkigt att gå och lägga sig men när man tänkte på älsklingen blev man helt varm och jag somnade gott.


Nu är det bara 12 dagar tills vi ses igen och innan dess ska det hända massor med kul, som t.ex. Midsommarafton! :)
image4







Jag älskar dig.

Södertälje here I come!

Var på flygplatsen imorse direkt efter jobbet och köpte en Standby biljett till Stockholm. Ska träffa älsklingen över helgen och det ska bli så mysigt :) Så nu sitter jag här och lyssnar på musik och packar.. Snacka om impulsköp, men sånt gillar jag! Planet går vid 13:00 så det är snart! :D

Ha det bra alla i lilla Halmstad för nu ska jag till storstaden och Södertälje! :)
Hoppas detta kommer pigga upp mig något iallafall!


Det bästa som finns!

= STRANDEN! Har varit där 5 dagar i rad nu och det är verkligen det bästa som finns. Speciellt när man är där med någon som man tycker om, fast det kan också vara skönt att bara åka ned själv och ha lite egen tid :) Ligga och känna värmen och bli brun och fin, lyssna på lite musik och kanske svalka av sig i havet? Ja tack.


image3

I love it!

Det bästa sommarlovet?

Det här skulle ju bli det bästa sommarlovet.. allt skulle bli perfekt och jag hade så många planer.
nu är allt förstört

Student + Kalas

En händelserik helg kan man säga! Först var det studenten för min syster i fredags då det blev ett hejdundrande partaj! :) Sen var det pappas födelsedags fest igår, med hela tjocka släkten.
Måste säga att det har varit jättekul att träffa allt folk, speciellt släkten. Me like.

Nu har även sommarlovet börjat! Det kan ju inte börja bättre! Bästa vädret, stranden, det jag skrev ovanför + att jag har haft världens bästa pojkvän att vara med! Tyvärr har han åkt till södertälje nu, men vi ses om tre veckor igen, om jag inte tar ett sista minuten tåg och överraskar dig ;) Kommer oavsett sakna dig väldigt mycket. Men man får se det positivt och inse hur mycket tid man får nu till alla sina underbara vänner. Så vänner, tveka inte på att ringa mig för jag vill gärna hitta på någonting! :)

Imorgon börjar jobbet, känns ganska konstigt. Jag hänger inte rikigt med i tiden känns det som. Allt går så snabbt! Men det kommer nog gå bra, slutar vid 12 och sen bär det ned till stranden!!

Ha det bra allihopa och njuuuuuuuuut av vädret för det gör jag!

Kungabesök i Halmstad.

Idag var kungen + Silvia i Halmstad :)
De pratade lite på Stora Torg och sen åkte de paddan med massa andra snubbar och där var även Per Gessle med sin fru med. Trevligt trevligt.

Snacka om att det bor mycket mer folk i Halmstad än vad man tror.. man har verkligen märkt det nu under Vågspel (30 maj- 3 juni) och idag när kungen och Silvia kom hit för att fira nationaldagen här (för att Halmstad fyller 700 år). Det var även häftigt att få se kungen och drottningen i verkligheten.. även om det bara var några minuter



image2
Fotograf: Erik Nilsson


Ikväll är det Sverige - Island ! :)

Snart sommarlov!

Japp, nu är det inte många dagar kvar tills det är sommarlov. Skönt tycker jag så som de flesta andra.. Sommaren kommer nog gå otroligt snabbt iår för jag har så himla mycket att hinna med :)

Först och främst ska jag jobba väldigt mycket i sommar, som tur är är jag inte ensam om det! Men det gör inte så mycket för mig endå eftersom att jag har jättebra tider, jag jobbar vardagar från 6-12, det passar mig perfekt! Visst, ibland kommer det bli kämpigt att ta sig upp men om man slutar så tidigt så är det bara att åka ned till stranden sen och man har inte missat de bästa soltimmarna :)

Sen är det självklart 2 underbara resor som ska hinnas med! En till Bulgarien med tjejkompisarna och en till Alanya med älskling, sandra och niclas. Kommer bli kanon!

Efter det är det även en hel del bekanta från olika håll i landet som kommer på besök i Halmstad, dom måste man ju ägna lite tid åt.

Men en av de viktigaste sakerna jag ska göra är att ligga på stranden i frösakull eller tylösand och bara sola, bada, umgås jättemycket med vänner och Rickard, skratta, äta glass och bara göra allt som hör sommaren till! Jag läääääängtar! :)

Nu får vi bara håla tummarna för en superbra sommar med strålande sol och inga moln så långt ögat kan se!

image1

Jag längtar något otrolig!

Börja om på nytt.

Det känns som en befrielse.
Att ha raderat bort allt, allt jag tidigare skrivit,
alla mina tankar och ord.
Jag måste verkligen säga att jag känner mig lugn.
Detta behövdes.

Nu kan jag börja om,
på nytt igen.
Skriva om det som intresserar mig,
skriva om glada och roliga saker,
skriva om människor jag tycker om
och det som får mig att må bra.

Nu ska jag börja, nu ska jag skriva med lust och glädje.
♥ Linn Nathalie Strand