Juldagen

Måste först bara skriva att julafton igår var super :) Hade precis så kul som jag skrev i förra inlägget :)
Idag så är det juldagen. Även denna dag har jag spenderat med mina kusiner, hemma hos oss. Vi åt väldigt god mat, spelat spel, sjungt massor av Singstar och suttit och pratat minnen och planerat framtid.
Du och jag Louise i sommar? Skulle varit super :) Dig har man ju aldrig tråkigt med iallafall, vad man än gör :p Haha som t.ex. gräva ned pinnar i en trädgård, prata med folk i poolen utomlands eller varför inte sätta sig på golvet och spela flagg-pusslet? Haha.

Imorgon blir det bio med kussarna och typ 20 andra personer, ska se Australia. Ska också bli skojsigt, med pizza efter och allt :) Om inte jag och Louise äter oss mätta av de 25 kilo godis vi alltid köper till bion, haha.


Min julklapp från Lou är underbar ♥

Julafton!

Är hemma från en underbart mysig helg i fjällen :) Bra skidåkning, jättefin stuga med god mat, spel, film och mys. Måste åka skidor snart igen känner jag, det är så himla härligt. Och avkopplande i stugan. Men mer om det någon annan gång, idag är det ju faktiskt också en speciell dag.. nämnligen julafton :)

Vaknade av ett flertal gulliga God Jul sms, ett litet paket som stod vid dörren och härlig julmusik lite svagt i bakgrunden. Kan det bli en bättre morgon? Åt en god macka och tittade på Hitta Nemo som gick på tv.
Nu sitter jag och håller på att göra mig iordning och fixa det sista med presenterna för att snart bege mig till mina kusiner där släkten väntar. Och Kalle på tv såklart :) Haha, det är alltid bara jag och Louise som sitter och tittar på det, alla andra har tröttnat. Visst, det är typ bara tomteverkstan som är rolig men man måste ändå kolla på det andra, det hör liksom till på något sätt :)
Har pratat med ganska många av mina vänner som säger att de alltid har så tråkigt på julafton.. jag förstår inte det. Jag verkligen älskar min släkt, vi har aldrig tråkigt tillsammans. Haha, alltid något sjukt som händer. Och paketleken på julafton, det ska man inte ens tala om. Typ 12 väldigt tävlingsinriktade personer som sitter och sliter paketen ifrån varandra om man slår en 6a på tärningen, haha. Det är underbart :) Min släkt är underbar :)

Till sist vill jag bara önska er alla en god jul och hoppas att ni kommer få en lika trevlig dag som jag! :) Puss

Julafton 2 år sedan,
1. Lisa och Lou
2. Louise
3. Paketleken, haha

Trysil

Om några timmar ska jag lämna ruskiga, regninga Halmstad för att åka till Trysil i några dagar :) Ska bli så sjukt kul att åka lite skidor, det var ett tag sen nu. Snöiga backar sen en mysig varm stuga och kanske lite after ski på det. Hur mysigt som helst :) Och det blir inte sämre av att jag ska åka med Jesper heller. Eller förlåt, "Alaskakid". Haha :)

Nu ska jag snabbt in till stan först, fixa en julklapp :) Vi ses om några dagar igen! ciiiiaaaoooo.



Trysil :)

Julbord

Ska strax göra mig iordning för att åka och äta julbord på Lilla Helfwetet med mamma, Lou och Sara. Ska bli mycket trevligt :) Och gott för den delen! Julbord är mumsigt :) Men det får inte bli för mycket av det innan julafton bara så att man är trött på det. Egentligen var det en företagsmiddag men jag fick äran att följa med :)
Men först ska hunden rastas och julklappar planeras! Därför måste jag överge datorn nu, ciao :)

Få gratis linser :)

Såg på Sandras och Emmas blogg att man kan få gratis färgade linser om man skriver ett litet inlägg. Och det är ju klart att man ska prova det. Tänk vad snyggt med lite bruna linser :) Du behöver bara ha bloggat aktivt i 2 månader, skriva ett inlägg och så får du gratis linser hem på posten.

Beställ ni också! www.fargadelinser.com

The reason is you

Brummade hem med Emil och Frida idag igen till Halmstad. Det blev en lång vistelse i Uddevalla men det var bara mysigt :) Med bland annat utgång, filmmys, tripp till trollhättan och middag & film med emil och frida. Vi såg skräckfilmen Barnhemmet och jag har nog aldrig sett två små pojkar så rädda haha.

Veckan framöver är fullproppad och det finns massor som jag vill hinna göra innan jul! Och julklappar måste köpas.. usch har ingen aning om vad jag ska köpa. Några bra tips på julklapp till pojkvän? :) Eller kanske till sina föräldrar, syster, mormor och alla andra? Det får bli en runda på stan imorgon helt enkelt.

Ikväll blir det film för övrigt, The List, för er som antecknar. Blev så sjukt sugen innan på efterrätt så det blir det också. Ska åka till affären och köpa massa  frukter som man kan doppa i smält choklad sen. Mums säger jag bara! Man får vara lite onyttig ibland. Få träna bort allt på spinning imorgon kl 12 ;) haha. Så jäkla gött att ha kommit igång med träningen rejält igen. Förra veckan gick tillochmed jag och Lisa upp klockan 6 på morgonen (!) för att vara med på morgonpasset i spinning vid kvart i 7. Dum som jag var glömde jag vattenflaskan bara så tror ni jag var ganska död när passet var slut? Tror jag drack 5 liter minst. Haha

Ne nu ska jag ut och busa lite med min ögonsten och sen ska filmen sättas på :) ciao

flumm flumm,

Jag förstår inte, förstår inte varför det ska gå så himla fel. Heeeela tiden.
Det enda jag vill är att vi alla ska vara tillsammans. Men det fungerar inte, du fungerar inte.
Och det gör ont, det är irriterande och jag vill bara vända ryggen om och gå därifrån.
Vilket jag kanske redan har gjort? Du förstår mig inte, du ser inte det jag ser.

Men just nu är jag väldigt glad att jag är i Uddevalla och får glömma allt för några dagar. Jesper ♥
Och jag är väldigt glad för att det snart är jul, jag tycker om julen! :)
Och jag är väldigt glad för att jag har en sådan bra syster, som jag dock träffar allt för sällan.. men vi har bestämt att vi ska baka julgodis i veckan! :)
Och jag är väldigt glad över att jag har så underbara kusiner, man kan inte önska sig bättre!
Och jag är väldigt glad över så mycket just nu. Det känns riktigt bra faktiskt :)

Empa, fika och utgång snart?
Emelie och Julia, pyjamas-party? ;)
Evelyn, kom neeeeed till Halmstad nuuuuuu?
Sandra och Fia, vad händer med oss egentligen? Guldtrion?


Det är så synd att du är så söt ♥