Helgen :)

Fredag: Kusinkvällen med matlagningen blev superlyckad! En god 3-rätters middag lyckades vi skapa tillsammans och många skratt blev det :)

Lördag: Spenderade dagen med Emelie på stan. Pierre tränade och jesper dömde hockey så vi passade på att njuta av vädret och ta en fika och kolla i lite affärer :) Gunga lite i gungan vid nissan hanns med också, haha.
På kvällen firade vi Pierre som fyllde år på fredagen. Förfest hemma hos honom och sedan utång. Var ganska länge på bm men gick vidare till b&b efter ett tag. Där hann jag och emelie dansa loss rejält i några minuter innan hon behövde åka hem med födelsedagsbarnet som blev nedsupt av sina vänner, haha herregud. Tyvärr så blev det ingen mer dans för oss men jag och jesper gick vidare och var inte hemma hos hans mamma förens vid 4 ungefär. Rolig kväll :)

Söndag: Jesper åkte hem tidigt på morgonen för han skulle döma hockey. Jag gick i spöregnet från nissan till lite efter höskolan i endast jeans, linne, skinnjacka och högklackt för att hämta min bil hos Pierre. Haha alla måste ha tyckt att jag var dum i huvudet. Pierre fick ett samtal senare att han skulle spela match så jag följde med Emelie och kollade på den på eftermiddagen :) Efter det har det bara varit slappppppppppppp

Och nu ska jag hoppa i säng :) Gonattt

Kusinkväll!

Ikväll är det kusinkväll som gäller i Holm. Ska bli väldigt mysigt, vi träffas alldeles för sällan allihopa!
Det kommer bli matlagning, wii-spelande och snack om gamla minnen. :-)
Hinner inte skriva mer nu, måste rusa. Här är några bilder från julafton. Jag älskar mina kusiner och min släkt :)

Halmstad

Det blev att åka tillbaka till Halmstad igår så nu är jag hemma igen. Dagen har bestått av en väldigt behövlig och härlig höstpromenad med Amelie på galgberget. Ibland behöver man prata ut lite. Och hon förstår :-). Det är härligt.

Ikväll blir det film och godis. Också behövligt :-)
Det finns inte så mycket mer att uppdatera om just nu. Många frågetecken i luften som jag inte riktigt kan påverka. Antar att det bara är att vänta. Egentligen vill jag bara åka bort härifrån. Lång bort från Halmstad och Sverige. Jag vill åka utomlands, jag vill se saker, resa och upptäcka. Jag vill ha värme, skratt och lyckliga dagar. Jag önskar jag kände någon som bodde i ett varmt land som jag skulle kunna besöka och bo hos. Då behöver det inte bli så dyrt. Bara köpa en enkelresa och inte tänka en tanke på hemresan igen utan den ska komma den dagen man känner för att komma hem igen. Kanske efter någon vecka eller månader, vem vet. Det är bara jag som bestämmer, bara jag.

Jag vet att jag är dum. Kanske är allting mitt fel. Eller är det bara du som inte förstår mig ett dugg. Eller kanske du inte ens vill förstå. Vem vet, vad vet jag?

Hem, inte hem, hem, inte hem?

Gott folk. Sitter i Uddevalla med dagens i-landsproblem..
Jesper den lilla festprissen ska ut ikväll och jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Ska man ta sig en tripp tillbaka till Halmstad idag eller ska man följa med och ha lite skoj. (Ingen dricka direkt för mig efter händelsen i lördags bara). Vet inte riktigt vad jag känner för. Händer det något mysigt i Halmstad?? :) pusss

Älskling 18 år

Japp igår fyllde Jesper 18 så det firades. Han kom ned till Halmstad runt 3 och så åkte vi hem till mig en stund. Efter det åt vi middag hemma hos honom och gjorde oss iordning. Runt halv 10 ramlade folket in och förfesten började.
Dock blev det ingen bra kväll för mig. Är så glad över att Jesper var där och tack så mycket Niki och Emil. Utan er så hade det kunnat gå riktigt illa. Så tack tack tack. Jesper, du är underbar.

Nu måste jag sova och få tillbaka mina power-krafter. Imorgon väntar en resa till Uddevalla, ska bli mysigt att få vara lite med min söta pojkvän.

Gonatttttttt

Fredagkväll och helgens planer

Det är redan fredag och äntligen är helgen här :-)
Kvällen ska spenderas på Puls där Emil ska ha spelning ikväll. Det får man ju inte missa :-)
Efter det vet jag inte riktigt vad som händer. Har hört att en del ska gå ut men vet inte om de blir så för oss. Kvällen får avgöra helt enkelt.

Imorgon fyller Jesper 18 vilket ska firas :-) Min present är hemlig men hoppas på att han kommer bli glad! Utgång på kvällen här i Halmstad med mycket dans och dricka!

På söndagen ska jag följa med Jesper till Göteborg och träffa hans pappa. Ska bli mysigt :-)

Tjolahopp

Dagen i all ära har varit mycket bra och än är den inte slut :-)
Vaknade ovanligt tidigt (ca 10) och gick upp och satte mig vid datorn för att fortsätta sökandet på högskolekurser. Hittade 10 stycken som verkade riktigt intressanta och bestämde mig för att söka dem. Så idag har jag sökt för att komma in på Göteborgs universitet och plugga. Rooooooliiiigt och spännande :-) Vet inte riktigt när man får beskedet om man har kommit in eller inte men det borde ju vara snart. Har även börjat småtitta lite på lägenheter. Åh vad pirrigt det känns nu när jag har kommit ett steg närmare allting :-) Får hoppas på att jag kommer in!

Efter det åkte jag in till stan och träffade sandra. Gick runt lite i affärer och provade lite kläder :-) Perfekt att göra en tråkig och regnig dag som denna. Dock skulle jag inte ta med mig något hem men kunde inte låta bli när jag såg en klänning inne på MQ. Den bara skrek Linn och jag var tvungen att köpa den :-) Som det kan gå. Har man gått för långt om kläderna börjar prata med en? Haha. Hittade även lite snygga kläder igår, som en notis, från mammas Cream-kläder. Vinterkollektionen. Finns snart att handla på Twinnies i Halmstad :-) Mycket mycket fina saker! Så gå in och checka läget vettja.

Ikväll blire bio med grannen. Ska bli mycket mysigt. Vi ska se step brothers, har hört att den ska vara jättebra så får hoppas på det :-) Dock blir det ingen gratisbio ikväll, det gäller bara på söndagar ;-) ciaoooo bella.

Du får inte riva mina murar,
som jag omsorgsfullt har byggt.

Min vardag

Ja, vad ska man säga. Just nu händer det inte så mycket mer än resor fram och tillbaka till Uddevalla lite då och då. Och party på helgerna förstårs :-) Letar efter utbildningar och jobb men hittar inget som passar fröken Strand. Vill komma iväg snart. Vill komma till Göteborg. Måste hitta något, ska ringa runt till massa företag imorgon och titta på fler utbildningar på högskolan. Har hört att det bara är en vecka kvar att söka till högskolorna, har jag rätt eller fel?

Tänk sen, om jag bor i Göteborg, och får prova klara mig själv :-) Ni får komma dit på helgerna och umgås med mig, mysa och festa :-) Och jag är närmare jesper också vilket är mycket positivt.
Kommer sakna mamma, pappa och lou dock men någon gång antar jag att man måste åka iväg lite. Får komma hem till Halmstad ofta och hälsa på :-) Syster min flyttar ju också nu 1a november tillsammans med Jonas. De ska flytta in i en lägenhet i stan i Halmstad :-)

Nog om framtiden. Nu ska jag äta tacos och ikväll blir det film med Malmis :-) ciao.

Du får inte stjäla av min godhet,
för att fylla upp ditt hål.

Halmstad

Sitter uppe i Uddevalla men önskar att jag vore i Halmstad. Jesper är inte hemma just nu för han är på träning och jag skulle vilja vara där nere för att se alla mina snyggingar som ska på sin första studentfest ikväll. Första temat är som alltid kändistemat och håller hus inne på Penny Lane. Sandras, Fias, Empas och Fridas utklädnader vet jag och de kommer bli grymma iallfall :-) Åh vad jag önskar att jag kunde vara där och uppleva det med er tjejer. Det finns mycket positivt att börja ett år tidigare i skolan men ibland har det sina nackdelar också.. Men men, får inte se det så. Får se det som att jag får ett år extra att hitta på nåt kul :-)

För övrigt blev jag lite chockad när Eniro Norge ringde mig idag och ville att jag skulle komma på jobbintervju hos dom på deras huvudkontor här i Uddevalla imorgon. So wish me luck, haha :-) Vi får väl se, är ju egentligen sugen på Göteborg just nu. Det känns som att jag har mer möjligheter i den staden. Men den som lever får se :-)

Nu ska jag lägga mig och kolla på en bra film och vänta på att älsklingen kommer hem.
Ha så kul ikväll alla mina söta 90:or :-) Miss you guys. Men jag kommer hem imorgon :-) Puss!

Du får inte vandra på min väg,
utan att visa mig ett mål.

Min kära granne är 18 :)

Ikväll blir det partaj hos min älskade vän Sofia Larsson som har fyllt hela 18 år :)

Jag har planerat att vi ska göra en favorit i repris. Som den natten, ja den där natten då allting var så himla bra. Vi var så himla bra. Ingenting kunde gå fel och om det gjorde det... så sket jag ärligt talat i det just då. För den natten levde vi, haha som aldrig förr.

Ikväll så bestämde jag mig för att skippa klänningen. Den senaste tiden har det bara varit klänningar för mig, men nej ikväll blir det faktiskt byxor. Chinos om jag ska vara exakt med en vit t-shirt och en svart stor urringad "tröja" typ. Vet inte riktigt hur man ska förklara. Med lite snygga smycken. 

För övrigt idag så var vi på stan innan och jag får inte gå i affärer. Blev helt kär i ett par byxor och en tröja. Varför kan man inte vara miljonär? Fan malmberg, jag skulle nog tagit den där gubben ändå och fått lite pengar ;-) Haha skämt åt sido.
Ska piffa till mig lite nu för sen kommer mina ladies hit innan vi drar till Fia :-) ha en underbar kväll alla, ciao



Favorit i repris-natten :-D


Du får inte knacka på min dörr,
om du inte är beredd att komma in.

Fika-proffset

Idag har jag fått ett nytt smeknamn, Fika-proffset. Haha.
Träffade Empa idag och planerade massor inför framtiden. En resa i november och våra planer för sommaren är hemliga men om det går som vi vill och det passar vår omgivning så kommer det bli en oförglömmlig sommar. Helt klart! - "Linn, jag tror inte du kommer göra något"
- "Empa, när jag väl är igång... då är jag igång ;-)" Haha.
Jag och Empa passar tillsammans. Vi är nog ganska lika ändå. Pinglorna :-)

imorgon blir det fika med killen som gav mig mitt fina nya namn, nämnligen Mr Malmberg. Mycket trevligt :-)
En kaffe på Morfars och massa snack.

För övrigt är framtiden fortfarande oklar. Är just nu inne på Göteborg, att studera där. Har hittat en skola som verkar jättebra, så vi får hoppas på att jag kommer in och att jag hittar en lägenhet. (Vilket jag har hört är omöjligt) Så om någon har något tips på lägenhet i Göteborg, hör av er till mig!

Nu ska jag hoppa i säng, få min skönhetssömn och vakna pigg och redo för nya utmaningar :-) Gonattttttt.