heart and soul

image178
Gortoz a ran <3

Modevisning & chill

Helg igen, gosh vad tiden går snabbt :)
Igår var det modevisning på paparazzi, en del fint faktiskt. Dock tillät inte min plånbok mig att ta med mig något hem. Men men, I survive. Har lite roligare idéer som jag vill "slösa" mina pengar på istället.
Idag blir det stan, tradition på lördagar. Ska se på modevisning idag igen, sånt kan man inte missa :) 
Ikväll blir det nog film eller nykter utgång. Sådär, en liten update till er nyfikna.
Nu ska jag göra mig iordning, dunka härlig musik i bilen och köra in mot staden staden.

See ya :)

Elin the assy is sick

Har varit ensam på nöjet både igår och idag för lilla elin är sjuk. Men det har gått bra ändå. Igår så höll jag på med club monday, den kommande studentfesten den 7e maj och på lagret. Idag ska jag åka ut till alla skolor och lämna biljetter och affischer :) Efter det måste jag skynda mig in till stan, balmöte. Snart bal och allt måste bli klart :)
Efter det ska jag faktiskt på dejt, min första sedan tiden med R, så det känns lite wierd.. men det kommer nog gå bra :) Eftersom min kärlek till r är obesvarad så är det dags för mig att gå vidare och prova något nytt, eller? Det känns som det. Så wish me luck.

Imorgon blir det göteborg :D

ciao! 

A girl like me

En liten resumé av helgen som varit:

Fredag: Praktik på nöjet = massa skratt och massa goda nyheter för mig och elin angående sommaren ;) Efter det satt jag barnvakt åt markus och sen var det förpärla hos Amelie i kärleken. Grill, dricka och trevligt sällskap. Tack så mycket sötnos. Efter det bar det av mot underbar. Blev inte så mycket dans, men mycket snack med en hel del olika goa varelser. Alla spred sig inne på underbar men Elin och Sofia lyckades jag hålla kvar i mitt grepp :)

Lördag: Gick upp tidigt, gjorde mig snygg och åkte in till stan med syster och mamma. Vilket vårväder säger jag bara, mmm det gillar vi. Åt lite på uteservering, mös och strosade runt. Hämtade bilen i kärleken för det var storstädning på schemat. Jag, mamma och syster tog fram vattenslang, svampar, medel, stereo på hög volym, ja allt man behöver. Sen stod vi i nästan 2 timmar och tvättade bilarna. Som tur är har både mamma och lou stora tigrar så det gick snabbast för mig, men iofs var jag nog mest noggrann haha. Så nu glänser det på uppfarten och det finns inte ett enda sandkorn inne i den, haha känner mig stolt.

Efter ett tag var jag ensam hemma och Fia kom över. Dags för 20 års fest hos pontus. Fick med sandra också efter lite om och men. När vi kom var det inte så mycket folk där än, men det var skoj ändå. Fan vad alla söp, haha. Helt sjukt. Bartendern gjorde några drinkar, stereon gick på högvarv och alla sprang runt. Åkte in till stan, men det var inte så kul där så alla stack tillbaka till pontus. Kvällen avslutades med en galen timme på studsmattan, haha så sjukt kul var det. Lite slagsmål och bråk också men är det fest så är det. Känns som att det nästan hör till när killar dricker sig fulla, tråkigt nog. Aja, åkte hem, somnade gott. En mycket bra lördag, näst intill perfekt faktiskt.

Ikväll: Mys.

Nu är det en ny vecka på nöjet som väntar och det ska bli riktigt kul :) Elin är bäst.


nöjet och sminkkurs

Min 3e dag hos nöjet har varit lika bra som de andra 2. Idag fick jag vara ute och göra lite ärenden, även fotografera stationsparken och skicka mina bilder till Peter Jöback så han ska kolla om han vill ha sin konsert där. Eftermiddagen sysselsatte jag mig med att fixa med lite kändiskort till club monday i sommar. Jag och patrik spånade även på lite idéer inför kräm på mårtenson i sommar, ser bra ut :)

Efter min praktik skulle jag på sminkkurs om ID. Har använt ID innan och älskar det, men det är ju så dyrt tyvärr. Men nu fick jag en sminkkurs av mamma i födelsedagspresent, så det var jätteskoj! :) ID smink är för er som inte vet ett smink gjort på endast mineraler = ett mycket bra smink.
Fick lära mig om olika nyanser, tekniker, färger, produkter och det slutade med att jag gick därifrån med en kasse värd 1500 kronor. Det är verkligen dyrt att ligga på topp. Men nu kommer jag bli riktigt snygg i vårsolen :)
Vissa tycker jag är sjuk, men då får de tycka det. Jag är rädd om min hud och betalar gärna lite extra för ett bra smink som är bra för huden.

Nu ska jag kolla på en film. ciao :)

15/4 2008 Tisdag

Hej hopp alla.
Har varit en fartfylld vecka, i dubbel bemärkelse :) Kört runt som en galning och trivs som fisken i vattnet.
Har även börjat min praktik på nöjet ab nu med elin. Ska vara där i 5 veckor och ska bli riktigt kul. Idag lånade vi firmabilen och körde upp till falkenberg och lämnade lite grejer på grand hotel som ska ha party. Länge sedan jag skrattade så mycket, haha sjukt kul har vi tillsammans. Har även skickat ut lite vip-biljetter till underbar på valborg så om ni är snälla kanske ni får någon, håll utkik i brevlådan ;) Det känns som att det kommer bli 5 galna veckor med mycket party, skratt och bus :) me like.

Annars så rullar livet på bra och jag mår toppen.
Nu ska jag ha värdefull "linn-tid" och titta på desperate housewives och sedan ringa några samtal för att höra en välbehvölig röst. Vi måste ringa varandra oftare eftersom vi inte kan ses varje dag. Miss you!

Hämtade mitt körkort idag, gaah känns wonderful :)image177
Checklista att göra nu när jag har mitt körkort:

[  ] Köra till Södertälje och Evelyn.
[  ] Köra till Göteborg och shoppa.
[  ] Roadtrip till ett hemligt ställe :)
[  ] Gå på en sen bio (man missar alltid sista bussen)
[  ] Åka ned till Helsingborg och hälsa på coolingen.
[X] Vara fyllechaffis haha
[X] Ragga militärer

Mycket mycket mycket mycket bra daaaag!

Började med skola; avslutade några kurser och fick reda på mina slutbetyg. Såg mycket lovande ut om jag får säga det själv :) Min idrottslärare berömde mig och tyckte jag var stark och vältränad, tack tack säger man då :) hihi, plus lite annat smått och gott men det behöver jag inte skriva om här.

Sedan, som många vet, så har jag gått som ett nervvrak hela dagen för att halv 3 smällde det. Uppkörning.
JAG HAR TAGIT KÖRKORT, AHHH :D Sån uuuuuuunderbar känsla, helt otroligt.

Äntligen.

Fick göra lite allt möjligt, inget jobbigt som tur var. När vi var tillbaka vid vägverket trodde jag att jag skulle dö ärligt talat. Men hon sa att hon tyckte jag körde mycket bra och att jag var godkänd. En sten som släptes från bröstet? Svar ja. Jag behöver ju mitt körtkort nu under min praktik som börjar nästa vecka.
The Pearl.           
image176
Så nu har jag och Sandra varit ute och kört nedcabbat hela eftermiddagen. Har hälsat på bland annat Amelie och Erik och plockat upp Fia på en rundtur. När jag kom hem stod det även blommor på bordet från mamma/pappa, Anne och Ing-marie. (Alla visste tydligen att jag älskar rosa rosor, haha tack!! :)
Ikväll ska busungarna ut och lira, försöka träffa på militärkillarna igen och bara känna känslan av att snart kommer sommaren och då ska vi leva livet!

With me


Fler studiobilder kommer.

image175

My fabulous life

Har aldrig tid längre att skriva om mitt fabulous liv, mycket som händer och datorn blir inte direkt prioriterad.
Våren är påväg och jag mår bättre än nånsin. Känner att nu kommer det jag har väntat på länge. Har många framtidsplaner nu och det ser ljust ut för Linn strand. Även bara nu under våren och sommaren är det mycket planerat, graaow. Riktigt kul. Allt tar mig med storm just nu :)

Nu har jag bara 3 dagar kvar i skolan, någon som är avundsjuk? Sedan ska jag aldrig mera någonsin sätta min fot på Sturegymnasiet en vanlig skoldag. Känns konstigt när jag skriver det, inte negativt menat då såklart. Kommer dock sakna vissa delar med sture, det är en bra skola. Men nu ska det bli kul att ge sig ut i världen :)

Det har blivit en del One Tree Hill den senaste tiden. Perfekt att sysselsätta sig med de få halvtimmarna jag har per dag att koppla av på. Sandra och jag har börjat kolla om alla säsonger.
Världens bästa serie, Love.

Nu hade jag tänkt att gå ut och gå en mysig kvällspromenad med en mycket bra person, sen kanske kolla lite oth med sandra, sen ska jag ladda upp, peppa mig själv och få bort nervositeten.. för jag ska jäklar klara det!

Söndag

Jag vet, jag är seg här på bloggen.. jag ska bli bättre, promise. Igår var det utgång, väldigt kul. Jag och fia är ett hell of a team om jag får säga det själv, haha :) Idag har det varit slappt, har kollat oth med sandra och jag drömmer mig bort mer och mer.. nathan är nog den snyggaste killen jag någonsin sett, ah vilken man.. Ligger just nu i min säng och bloggar på mobilen (för lat för att sätta på datorn) och det kom precis en spindel krypandes bredvid mig på kudden, eugh! Förlåt men det kommer bli regn imorn, jag kunde inte låta bli.. så sjukt äckligt! Haha. Nej om man skulle sova kanske.. har dock gått och blivit lite sjuk så får se om det blir skola för mig imorgon.. men med min sexigt hesa röst vore det synd att missa, haha. Sista veckan i skolan för mig nu, måste prestera bra! Sen är det bara praktik och sen studenten :D härligt härligt! Nej gonatt alla underbara människor där ute. Puss på er.

Back in H-stad

Har haft världens bästa, otroliga, ofattbara, grymaste, sjukaste och underbaraste vistelse i Köpenhamn någonsin. Ni ska bara veta vad jag och Sandra har gjort och jag ska skriva världens längsta inlägg om det när jag kommer hem från skolan idag. Men jag förvarnar er; det kommer bli långt.. men läs hela! Det är värt det kan jag säga!

Nu ska jag måla naglarna, lyssna på lite musik och njuta över att livet är så underbart!