Världens lyckligaste lilla blonda flicka

Idag är jag på sådant superduper bra humör. Allting är bra, allting är underbart och man bara älskar att man lever. Har detta goda humör på grund av många olika saker bl.a:

  • Outfiten för ikväll är bestämd, drickan är planerad och sällskapet är bättre än någonsin. Ska inviga en ny klänning ikväll, det gör nästan hela kvällen att ha på sig ett nytt plagg när man går ut, så kul :-) Har även köpt ett par nya skor som jag ska ha till, de kommer bli de nya favoriterna. Svarta stövletter med rosett på sidorna, så sjukt snygga. Sedan ha strumpisar och lite snygga smycken. Perfect :-)
  • Är även så himla glad över vilka underbara vänner jag har. De finns inga ord. Alla mina tjejer, ni är oslagbara och vad skulle jag göra utan er?
  • Mitt lyckopiller är i Halmstad vilket gör dagen ännu bättre. Dock är han på kurs just nu men ikväll får jag träffa honom, längtar :-)
  • SOLEN SKINER OCH DET ÄR VARMT!
  • Och sist men absolut inte minst är jag överlycklig över en annan sak som hände idag.
    Jag och pappa har varit och tittat på bil. Men vi nöjde oss inte med det utan vi tog även bilen med oss hem. Så nu äntligen har jag en bil igen och det är inte vilken bil som helst, det är verkligen en Linn-bil. Den är underbar, jag bara älskar den. Så himla fin :) Allting tack vare min underbara mamma!


Nu ska jag förbereda för ikväll, lägga fram kläder och smycken. Ta fram skor och väska. Sedan ska jag iväg och tvätta bilen en snabbis så att den blir blank och fin och sedan är det bara att bege sig in till stan och ha super kul :-) Ps! Hoppas alla föräldrar får det kul ikväll på Cykelfesten här ute i Frösakull, tylösand, söndrum och vart det nu är någonstans ikväll. Akta åkrarna ;-)

ciao!

Ni finns där.

Oj oj mitt löfte om mer uppdatering gick inte så bra. Skärpning nu.

Denna veckan har jag provat på mitt nya jobb; personlig assistent. Vet inte riktigt vad jag tycker.. Jag älskar att hjälpa människor, göra vardagen lättare för dem och finns där. Jobbet är ganska kul men det är även sjukt krävande måste jag säga, det är inte så lätt som jag trodde det skulle vara. Nästa vecka ska jag börja på riktigt, 30 timmar i veckan, om jag bestämmer mig för att fortsätta. Sitter nu och tittar lite andra jobb istället, får se vad det finns för något. Men saken är den att det måste ske snabbt. Min kusin Lisa är iallafall bäst och bryr sig alltid till 100 % och försöker hjälpa :) Tack älskade kusin.

För övrigt finns det planer på att åka till Turkey på lördag vilket skulle vara så otroligt skönt, måste se över min ekonomi och mina jobb bara. Det går ju ändå före just nu.

Imorgon ska jag äntligen få träffa Julia, på torsdag kanske det blir mys med Amelie och på fredag kommer Jesper till Halmstad på domarkurs i ishockey. Kommer dock inte kunna träffa honom så mycket eftersom han kommer vara ganska upptagen men en stund hoppas jag på :) På lördag är det även planerat att jag ska ha tequila-tävling med hans kompis från Uddevalla, jesper får inte vara med och tävla haha, men lovar att det finns anledningar för det :-p Känner på mig att det är min helg och att jag kommer vinna ;-)

Nu ska jag titta vidare på En prinsessas dagbok, underbar film :) ciao



Work like you don't need the money.
Dance like nobody's watching.
Love like you've never been hurt.

Händelserik helg :)

Hade tråkigt i Halmstad och mina impulsnerver ryckte så i fredags hoppade jag på ett tåg tillbaka upp till Uddevalla. Kom hem till Jesper runt 5, gjorde oss iordning och någon timme senare började folk ramla in. Vi skulle åka och se på Björn Rosenström som spelade i Munkedal :) Hade lite förfest innan hos jesper med några av hans kompisar, trevligt gäng :) Tog bussen till munkedal där vi plankade in på området genom att hoppa över staketet och sen springa upp för en jäkla backe så att inte vakterna skulle se en. Haha. Där inne var det mycket folk, mycket supa, en del fjortisar men ett jäkla röj. Rosenström fick igång publiken på en gång och alla stod och sjöng med i hans svängiga låtar. Riktigt kul.
Tog bussen hem sent på natten till jesper, åt masssssor med makaroner och somnade sedan gott sängen :) 

Dagen därpå var det slappetid på förmiddagen. Under eftermiddagen mötte vi upp samma gäng som var med under gårdagen och tog tåget till Göteborg. Göteborgskalaset var fortfarande i full gång i Göteborg. Efter lite mat i magen och tåg hit och dit så var vi framme hos Jespers pappa där vi skulle förfesta. Han var snäll och lånade ut sin lägenhet till oss :) Efter ett antal drinkar tog vi spårvagnen in till centrum och gick runt mellan krogarna. Kvällen blev lyckad,  mycket tack vare min nya kompis från Gretas som fick mitt humör på topp när det svackade lite ibland. Haha riktigt go :) Taxi hem, somnade.

På söndagen blev det tåg tillbaka till Halmstad :)

Under ett ögonblick kan hela ens värld förändras.


Skin and bones

Gårdagen: Kom hem från Uddevalla på morgonen. Kvällen spenderades på Bm med Pierre och spelade på automaterna. Vann lite pengar :) Provade tillochmed ett nytt spel för ovanlighetens skull, det var riktigt kul. Något bonusspel och pengarna bara flög in på kontot, hur kul som helst :)

Idag: Slappedag hemma. Har precis lagat lite mat till mig själv och ska snart lägga mig och kolla på OC. Ikväll kommer Amelie och Frida hit. Vi ska laga lite mat, kolla på film, snacka och ha mysigt :)

Jag trivs verkligen med att vara ensam hemma. Skulle vilja ha en egen lägenhet. Visst skulle jag sakna familjen jättemycket men prova att ta hand om sig själv helt och hållet. Usch för att tvätta, diska och allt det där bara. (Jesper, skratta på du.. jag vet vad du tänker haha :p) Vi får se, kanske blir det studier efter hösten och då kanske det blir i Göteborg vilket innebär att jag måste flytta. Hade varit jättekul. Det beror lite på tillgång till lägenhet, min ekonomi och utbildningarna. Det känns underbart att tänka på framtiden och alla valmöjligheter man har. Jag kan göra precis exakt vad jag vill nu i höst, känns otroligt :)

Nu är maten klar, puss på er.

Jesper ♥

Uppdatering

Ja, här är det bloggtorka, men har bestämt mig för att det ska bli ändring på det nu.
Mycket har hänt sedan sist; jag har varit på lite olika platser, besökt gamla godingar, varit på liseberg och vunnit stjärnvinsten på marabou-hjulet (!), varit på sista kräm som för övrigt var så skjukt jäkla kul och just nu sitter jag hos Jesper i Uddevalla.

Åker hem imorgon och är ensam hemma till söndag :) Ska faktiskt bli riktigt skönt.
Lite Bm och vinna pengar imorgon, tjejmyskväll på torsdag och helgen har jag inte riktigt bestämt mig för ännu. Har lite funderingar och planer :)

För övrigt är allt toppen och hösten börjar närma sig med stora steg. Vad som händer i höst är fortfarande oklart, men om jag får som jag vill så kommer jag komma bort härifrån ett bra tag och det skulle passa mig utmärkt.

Nu ska jag väcka sömntutan, helt omöjligt egentligen men som Ingvor sa i syslöjden på Frösa: "Allting går utom småbarn för dom kryper". Så måste jag ändå försöka. ciao.

You



You bring sunshine into my life.

Med solen i ögonen

Har inte haft någon skrivlust alls den senaste veckan, så bloggen har varit väldigt död kan man säga.
Har gjort allt möjligt; festat, plockat hallon med mormor och pratat skit :), solat och badat i mängder, funderat på framtiden och verkligen bara myst. Idag har jag även rensat bort alla sommarkläder och fyllt garderoben med helt nya höstkläder och det känns så jäkla kul. Har hittat hur mycket nytt och snyggt som helst så jag fick en helt ny garderob kan man säga :) Gah, en flickas drömm.

Annars blir det lugnt i veckan. Säsongsavslutning på kräm på onsdag som man måste gå på och sen kommer sötnosen hem från Miami på fredag. Säkert jättebrun och snygg, vad avis jag kommer vara.. Kanske följer med några dagar till Uddevalla för att sedan åka vidare för en liten vistelse i storstaden :)

Efter det är sommaren nästan slut. Helt sjukt hur snabbt tiden har gått. Det känns som om vi tog studenten för någon vecka sedan och att det fortfarande är juni. Vart tog alla härliga sommardagar på stranden vägen? Alla varma sommarnätter med fest hela natten lång? Alla eftermiddagar på after beachen? Ja, en del kan man ju skylla på vädret. När man var liten var det ju alltid bra väder. Varje morgon när man vaknade tittade man på sommarlovsmorgon, satte på sig en av sina miljoner små klänningar och sprang ut för att leka i solen tills mamma kom och sa att det var dags att sätta sig i bilen till stranden. Så var man på stranden hela dagen, åt sin baguette med skinka och mimosasallad, åkte hem och duschade, lekte med musse och sedan var det kvällsmat ute på altanen i kvällssolen. Varje dag var det så fint väder, nästan varje dag var man på stranden. Vad hände med klimatet undrar jag?

Nej, nog med funderingar om vädret. Nu ska jag lägga mig i sängen, lyssna på lite musik, drömma om framtiden och tänka på er. Mest dig ikväll för du vet att du är speciell.

Godnatt :)