Bulgarien, juli 2007

Har sett att många har börjat videoblogga, tänkte att jag också kunde prova..
Här är från vår resa till bulgarien i somras! :) inte bästa kvallen, men men..
Frida står bakom kameran, sen är det jag, laila, julia, miche och massa andra personer! :) Enjoy.
Åhhhhhhhhh vad jag längtar tillbaka! så kul det var..


linn nathalie strand

image43

Myshelg.

Fredag: Slutade vid 11, åt och shoppade lite på stan med sandra. Pump and plump you know ;) haha. Love to hang out with you sis. Kvällen spenderades hemma framför Idol.
Lördag: Gick upp tidigt för att åka till IKEA. Lou och jonas hänkade också! Det var skoj. Fick i mig 14 köttbullar (!) haha, snacka om att dom har stora portioner i restaurangen där inne! Sen behövde jag knappt äta något mer på hela dan kan jag säga :O Har bestämt mig för att göra om mitt rum helt och hållet, eftersom vi ändå gör det i resten av huset nu så passar jag på. Så har kollat ut massor med saker på IKEA. Tänker inte avslöja för mycket än, men kan lova att det kommer bli ett riktigt "Linn-rum" iallafall, haha ;) Bilder kommer när det blir klart.
Kvällen spenderades med Sofia, vilket var länge sen.. för länge sen. Fick lite nostalgi känsla! Först tog vi moppen till ica maxi och köpte godis, måste man ju ha.. sen bläddrade vi lite mellan en prinsessas dagbok 2 och american pie som gick på tv. Vi kollade lite i skolkatalogen och Fia fick en briljant idé; att det var länge sen vi pratade med vår kära gammla granne som flyttade till göteborg. Vi letade på hitta.se och tur som vi hade hittade vi hans nummer! Helt otoligt.. vi ringde, men inget svar. Så vi skickade ett mms på oss som små, får se om han känner igen oss! haha! Vi får åka upp och hälsa på honom någon gång fia, eller gör vi det andra vi pratade om! haha. En mycket mysig och rolig kväll iallafall, måste göras om. Speciellt när ditt knä blivit bättre så vi kan göra det vi gör bäst av allt ;)
Söndag: Händer inte mycket nu på dan.. spelar lite tv-spel (ja, jag tycker sånt är kul), sitter vid datorn, lyssnar på musik m.m. Ikväll blir det att umgås med sandra igen. Ska bli mysigt! Vi ska åka in till stan och göra det vi två gör bäst, äta onyttigheter, hyra film, fotografera och snacka. Kanske tillochmed sova över? Myspys iallafall :)


Allen Iverson, NBA, USA.. no doubt about it!



För jag ska till USA och kolla på basket!
Allen Iverson: bra, bättre, bäst?
Okej, kanske inte bäst.. men mycket bra iallfall, en av  de personliga favoriterna!
NBA, here I come! New York :D

A Fairy Tale - Nathan and Haley Scott



Kan inte beskriva med ord, så underbart.
Äkta kärlek.
Jag längtar tills jag får uppleva det igen..
för det har jag verkligen gjort,
och visst kan man göra det igen?
och inte bara en gång i sitt liv?
Så underbar historia, nathan och haley.

Pop the Cherry

Då var det söndag igen. Helgen har gått snabbt som vanligt och har inte gjort särskilt mycket. Det var underbar i fredags som jag helst inte går in på, film och mys igår + nattpromenad med sandra och sen idag har jag haft en hemmadag med tv, dator, musik, promenad och allt möjligt. Behövligt.

Den kommande veckan kommer bli väldigt lugn. Är ledig både måndag och onsdag och har inget annat i skolan att göra.. så vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Det är studenttävling på tisdag iaf, jag får ju dock inte vara med men det är ganska kul att hålla i det också. Min klass ligger sist så dom måste skärpa sig nu och ta igen lite..

Ikväll blir det film såklart, som alla andra söndagar.. tyvärr finns det inget godis hemma men jag får klara mig ändå. Mitt sockerberoende börjar försvinna och det är riktigt skönt.. Får äta mina gigantiska päron istället som pappa har köpt till mig. Smakar som pall-päron, finns det något bättre?

Skulle verkligen vilja åka till södertälje just nu, fråga mig inte varför, men vill verkligen. Åka upp och bara gå på stan, träffa evelyn, åka till stockholm och bara känna södertälje atmosfären. Den är riktigt annorlunda från Halmstad. Visst Halmstad är mycket mycket bättre men det är något med södertälje också :) Saknar evelyn något enormt och det är riktigt synd att vi inte kommer ses på lovet. Men du kommer ha det underbart i japan!

Till sist vill jag bara säga att jag bryr mig inte längre och jag tror ni kan lista ut att det handlar om er ifall ni känner er träffade. Bring it on.
Run far, far away.

Kommentarer

Åter igen till det här med kommentarer.. I mitt senaste inlägg om att vi skulle till underbar på kvällen så hade någon skrivit imorse:
 
Postat av:

du var sjukt fin igår!

2007-okt-20 @ 10:21
 
Sött, vem är du? :)
 
Men sen finns det vissa kommentarer som jag inte ens ska lägga upp här som jag har fått. På min den här sidan  "knowyourcrush" har jag fått så många kommentarer, så många idiot-kommentarer rent ut sagt. Asså snälla om ni har ett problem med mig så kom till mig istället och säg det eller skriv iallafall ert namn! Skriv inte töntiga anonyma kommentarer, för vad gör det för nytta? Väx upp.

Underbar dag!

Var lite finurlig när jag skrev dagens överskrift idag ;) För att för det första har det verkligen varit en underbar dag idag! Det gick superbra på mitt nationella i svenska, jag fick spendera värdefull tid med sandra i stan och åt med min mamma och syster + sandra och hennes mamma. Mycket mysigt och gott! Sen har det varit super härligt väder, med massor av färgglada löv överallt. Jag blir verkligen glad så fort jag ser solen! Sen har jag också klippt mig idag, gjorde det helt själv. Tyckte att håret såg platt och tråkigt ut så det var bara att ta fram en sax och fixa till det så nu ser det ut som en frisyr igen! En hel hög med hår låg på golvet sen och det kändes så bra! Nu är det bara att ta fram färgen också så kommer håret bli priiiiima skinka!

Sen ikväll så är det underbar! (därav min snitsiga överskrift ;) Det ska bli så himla skoj! Ska dit med sis och vi ska shakea ass som bara den, riight? Tyvärr kunde vi ju inte vara med de andra och förfesta eftersom en viss person inte kan ha mig där.. så det blir förfest med massa andra tjejer i Tylösand istället.. vilket jag tror kommer bli ännu bättre ;) Eller jag är nästan säker på att det kommer bli bäst för att med dom tjejerna blir allt galet och man kan helt enkelt inte ha tråkigt! Haha, ser fram emot förfesten enormt mycket! Sen blir det att åka in till underbar lite tidigare än det öppnar eftersom jag och sandra är vip och vi får komma in och dricka lite gratis champagne där inne med andra vipisar innan allt folk kommer! Kul! :D

Nee nu ska jag fixa lite inför kvällen, den kommer bli super! Love my sis :)

Japp så är det.

I guess it's time I run far, far away; find comfort in pain,
All pleasure's the same: it just keeps me from trouble.
Hides my true shape, like Dorian Gray.
I've heard what they say, but I'm not here for trouble.
It's more than just words: it's just tears and rain.

Snart, snart, snart!

Snart är det dags för att ta sitt pick & pack och dra till Indien! Ah, kan man längta mer än vad jag gör just nu? Och det bästa av allt är att det inte är långt kvar nu tills jag ligger där på stranden och steker, klär upp mig fint på kvällarna, blir riktigt brun, badar i ett turkost hav, skrattar och låter livet leka. Då är det bara för mig att säga bye bye Halmstad! Plus att vi kommer bo på världens finaste hotell, det är så mysigt! Kolla bara här:

image42

Jag vill åka nu, i just denna sekunden! Gaah

"Brudarna bara rullar in klart"

Haha! Har haft tjejmiddag ikväll med bulgarien-tjejerna. Riktigt mysigt och roligt. Avslutningen blev ju typ bäst. Vi satte på as go musik och verkligen släppte allt, har nog aldrig sett 5 tjejer dansa så vilt. Vi hoppade, snurrade, skrattade.. ja allt man bara kan göra. Men blev efter ett tag störda av att vi ser någon knacka på fönstret (!) haha, jag sprang och öppnade dörren och där står 3 killar som frågar om dom får vara med och dansa för att det hade varit tråkigt på deras fest och vi såg ut att ha det mycket roligare! Haha.. släppte tyvärr inte in dom för jag och empa skulle ändå bege oss in till stan då så vi hann inte dansa så mycket mer. Men som vi skämdes ändå, som vi hade rockat och dom hade kollat på.. Äsch, man lever bara en gång och vi hade super kul! Right girls?

I stan fick jag sen äntligen träffa den kända bulgarien-jonas. Någon som varit i bulgarien och som känner igen det namnet? Och några fraser som "brudarna bara rullar in ju" "jag kör sänkt bmw och cross" m.m.? Haha! Så nu Empa, vet jag hur killen ser ut som hela bulgarien den 10-17 juli visste vem det var!

Funderar på att sova nu och jag vill hitta på nått kul imorgon! Något förslag någon?

Svar?

http://www.knowyourcrush.com/findcrush/541597

Ord.

Hjärtat älskar stilen verkligen,
till och är i jag hippie upp klä,
men jag en mig i fest.

Jag , hippie, fest, stilen, verkligen men älskar,
och mig hjärtat jag är,
i en upp klä till att i.

Lördags. Utgång ^^

image38

image41


 

Riktigt najs kväll :)

Lite allt möjligt.

Har hänt ganska mycket sen senast men har inte haft orken att sitta framför datorn.
I lördags var det utgång som stod på schemat, denna gång med Julia :)
Riktigt skoj! Shakea rumpa som sagt! Snart ska vi dra med dig Emelie i fördärvet också ;) haha

Sen har jag shoppat lite nya kläder; 2 party-linnen, en kort "knyttröja" (kan verkligen inte förklara den) sen en annan lite längre tröja med stora armar som var jättefin! Eller alla var jättefina! :p

Just nu har jag verkligen ingenting i skolan.. jag är ledig imorgon, jag har typ 50 min lektion på torsdag, ska vara på en utbildningsmässa på biblioteket i bara 3 timmar på fredag sen är min vecka slut. Erkänn det är härligt att gå i 3an? :D

Tyvärr så går tiden kanske lite fööör snabbt just nu. Dagarna bara flyger förbi och trots att jag har så mycket tid över så finns det saker jag ändå inte hinner med! Förstår inte hur det kan vara så? Jag måste helt enkelt vara lat eller nått. Haha.

Men snart så, snart, snart, snart åker jag äntligen här ifrån ett tag! För det första funderar jag på att åka till södertälje nu på torsdag.. men det var inte riktigt det jag syftade på utan mer att jag snart, snart åker till Indien! Woho! Det ska bli så härligt att komma bort ett tag, ett ganska bra tag :)

Fisketur!

Idag fick jag ett ryck och följde med Lou, Jonas, Thimmi och Rasmus ut och fiska. Vi åkte först in till stan för att fixa allt vi behövde för att sedan åka vidare till oskarström o köpa mat och hitta en bra liten sjö.
Det har varit hur underbart väder som helst, alltså en perfekt dag att vara ute! Riktigt mysigt var det och med dom 4 som sällskap kan man aldrig ha tråkigt :p haha.

Enjoy the pics.



1. Världens bästa syster. Lou.
2. Jonas kastar ut.
3. Precis kommit fram till vår andra sjö.
4. Jag solar.
5. Jonas fick napp efter några sekunder, haha.
6. Fiska = tålamod. Rasmus.
7. Race mot bilen med Thimmi och Jonas.


"biltur" á la linn och rickard

Sandra sa precis att hon och Niclas ska göra en "biltur"  á la Linn och rickard, haha! Det tycker jag absolut att ni ska göra, ni kommer inte ångra er! För er som inte vet, så innebär en sådan "biltur" att man har köpt massa onyttigheter, man tar med sig en bra film och kanske en engångsgrill (beroende vädret), bra skivor och sätter sig i bilen och dunkar musik och sjunger. Sedan kör man... långt.. långt åt ett ställe man knappt vet namnet på och parkerar långt.. långt.. inne i en skog. Där är man sedan hela kvällen, natten och morgonen. Man pratar, myser, lyssnar på musiken, kollar på filmen och äter onyttigheterna. Man sover tätt intill varandra för att hålla värmen och vaknar sedan upp i en immig bil på morgonkvisten. Detta är verkligen vad jag kallar värdefull tid tillsammans. Man har bara varandra och ägnar sig bara åt varandra och absolut ingen annan! Jag vet att det är en knäpp tanke, men sånna var jag och rickard, vi var knäppa helt enkelt :p Det har flera sagt till mig, det var väl också just därför vi hade så roligt tillsammans! Hihi, så jag rekomenderar alla att göra detta nu innan kylan kommer!

Underbar 1 gång/månad.

Jag mailade lite med Nöjet för det är ganska många som frågat mig om underbar är varje fredag eller en gång / månad. Och jag fck som svar att

underbar är 1 gång / månad, så nästa fest är den 19 oktober. Temat är då Glitter & Glamour.

Så skirv in det i era kalendrar och tänk på temat! :)

Dagens lyckokaka.

Jag tog en lyckokaka idag där det stod:

"Someone will invite you to a party...in bed."

Haha okej? Låter trevligt..

Nya tag.

Ny vecka, nya tag.
Ska lämna det där bakom mig en liten stund, inte helt för det klarar jag inte, men lite :) Kanske blir bra med tiden.. men Linn och tålamod går inte direkt ihop :p Det ska hända på en gång! Haha, men jag får stå ut.

Denna veckan är det inget speciellt som händer faktiskt. Ganska tråkigt dock. Jag gillar när man har något att se fram emot. Får väl hoppas att helgen blir bra iallafall.

Känns lite tråkigt att hösten verkligen har kommit nu. Det är mörkt och kallt ute, usch.. man blir ju nästan deprimerad. Det är nu man skulle haft en pojkvän att krypa tätt intill med.. mysa. Men men så är det.

Har inte mer att skria nu, behåller de flesta av mina tankar för mig själv just nu. De är lite för personliga för att skriva här.. Men ha det bra allihopa. Mys i höstmörkret!