....

Har haft en riktigt bra helg. På fredagen var det underbar med förpärla hos Sandra med alla goa tjejerna. Vi gick även besök av Henke lite senare, som var ensam kille för kvällen. Men det tror jag inte att han hade något emot? ;) Haha.
Inne på Underbar så blev det dans för mig och Emelie och jag hade riktigt skoj, hoppas du också hade det hjärtat :)

På lördagen så kom Emelie till mig på förmiddagen och kollade på Bring it on again. Sedan skulle hon in till stan och träffa sin boyfriend så jag tog mig en tripp till sandra för att hämta väska, bil och ja allt som glömdes där kvällen innan. Senare på kvällen var det modevisning på Hanna Morris. Jättebra :) Och Frida, Natha, Nella och alla som gick var jättefina :) Efter det så gick vi och åt mat, eller inte jag men de andra tryckte i sig en varsin fet pizza, usssch :p haha. Sedan var det planerat utgång, men jag kom bara till Natha och sen tog jag bilen hem:)

Ikväll är det julskyltning i Halmstad!

Ps! Mina vänner är underbara, vad skulle jag göra utan er?

nu eller aldrig



UNDERBAR imorgon :)
JANUARI-PLANER på "g" :D
MASSOR av BUS

Flashing Lights

Nyss hemkommen från stan, jag lyxade till det lite idag och använde mitt presentkort jag hade på Form och köpte mig en välbehövlig massage! Gud vad skönt det var och inte tala om avslappnande! Det hittades knutar lite här och där som var riktigt skönt att få upp, så vi får hoppas på att ryggen känns bättre imorgon. Annars sa hon att jag hade en väldigt bra rygg, nacke och axlar :)

Ikväll ska jag hem till Sandra, om hon inte är sjuk, tillsammans med Fia och hitta på något. Undra hur länge sen vi 3 gjorde något tillsammans? Det var ett ganska bra tag sen iallafall. Vi får väl se vad vi hittar på :)

Nej nu ska jag hjälpa pappa med maten! Nu när mamma och Lou är i Cph så får jag och pappa kvalitetstid tillsammans :) Mycket mysigt!

Ps! Gossip Girl är det bästa som finns! (Okej, näst efter One Tree Hill!)
Ps 2! Jag läääängtar till helgen!

hejhejhejhej

Nej, nu är jag trött på det här. Nu vill jag ha en lägenhet i Göteborg. Jag menar jag har redan ett jobb där uppe, jag kommer förhoppningsvis in på Göteborgs universitet och jag är redo för att bara packa ihop mina saker och åka.
Men det är den dumma lägenheten som är ivägen, varför ska det vara så svårt? Ahh...
Inte någon som har en fin liten lägenhet som bara står och dammar som man vill bli av med snabbt?

För övrigt så har jag tråkigt och jag vill jobba men just nu finns det inte så mycket att göra.
Om jag inte får en lägenhet så tänker jag fly landet till varmare breddgrader, det hade varit något. Önskedrömande? Måste se till att få kontakt med Annika på Cypern, tänk att få vara där ett tag? Härligt. Just nu är det kanske lite kallt, men senare kanske :)

Annars så jaa, vad händer egentligen i Halmstad.. ingenting typ. Jo i helgen händer det massor, tyvärr kommer jag inte ens hinna med allt :( Men just nu ser den ut såhär ungefär:

Fredag: Partaja hemma hos Jesper eller Emil :)
Lördag: Jag och jesper ska bo i svit på hotell. (Min 18års present till honom)
Söndag: Äta god hotellfrukost och sen slappedag med bio eller bingolotto? haha :)

Dock så missar jag en rockande fest hemma hos Emelie på fredag (Grattis mitt lilla hjärta ♥) och en galen utekväll med tjejerna på lördag med först modevisning och tillbehör nere på B&B. SYND! Men ibland kan man inte få allt..

Nej nu ska jag ta tag i mitt liv, åka och träna lite, städa och sen plugga Mc-teori. Något måste jag ju hitta på om dagarna.

Play my music

Heej gott folk, här kommer bloggeliten.. Har varit seg som vanligt men här kommer en god uppdatering istället :)
Förra veckan har jag gjort ganska mycket; men om jag ska vara ärlig kommer jag knappt ihåg vad ens..

  • Jag var en del med Sandra och Fia och vi busade som vanligt,
  • Gått på stan och suktat efter snygga varma kläder
  • varit i Göteborg en dag med mamma och syster som var mycket mysigt :)
  •  varit i uddevalla några dagar med utgång på onsdagen.
  • Hade middag hos Hanssons i fredags och efter det var det Underbar :)
  • och sen sist men absolut inte minst var det även partaj i lördags eftersom att lilla Sandra äntligen har blivit stor, 18 år! Grattis hjärtat :) ♥

Lite bilder från veckan kommer här :)


Under veckan har jag även hittat på lite andra saker som att påbörja (på riktigt nu) tagningen av Mc-kortet.
Jag har även hjälp min syster att flytta. Deras lägenhet (hon och jonas) är nog en av de finaste jag har sett i hela mitt liv. Åh vad avis jag är :) Underbar är den.
Sedan blev jag även trött på mitt hår så jag gick och klippte mig lite. Resultatet ser ni nedan, vad tycks? :)


Nu ska jag leta efter lite egna lägenheter och ikväll blir det att hitta på nåt skoj :)
jesper ♥