Party-fredag!

Först består dagen av jobb mellan 13-21:30. Eftersom det är löning så kommer det nog vara sjukt mycket folk! = väldigt roligt :) Älskar när tempot är på max och det finns något att göra hela tiden. Speciellt om det är full rulle i kassan.

Efter det blir det att åka hem snabbt som ögat, duscha och göra sig iordning för att åka in till stan med Julia. Party party. Härligt, det var ett tag sedan nu. Skaka rumpa ska vi göra ikväll, det är vårt enda mål. Dock vet jag inte riktigt vart vi hamnar någonstans ikväll, finns så sjukt mycket att välja på just nu.. Antingen blir det nog Underbar eller Moon, förmodligen Underbar. Där har vi goa minnen vi två så det lockar nog mest ikväll :) Eller så går vi in på båda ställena och tar stämplar så kan vi skifta lite, det är ju också ett bra alternativ. Då träffar man mycket människor :)

Halmstad är underbart att bo i, finns alltid någonstans att gå på helgerna om man vill festa. Flera alternativ också, me like! Halmstad är en underbar stad på alla sätt och vis :)

Nu ska jag faktiskt kravla mig upp ur sängen och göra en god smoothie. Idag blir det nog jordgubb, eller kanske hallon? Intresseklubben antecknar.. ciao :)


Kommentarer
Postat av: JulleBulle

Vi ska dansa sönder ;)

2009-03-27 @ 21:41:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback